Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Młodszym Aspirantem Hubsonek.

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

R7wNDOu.png

Hej, cześć, witajcie. Z tej strony Redaktor @Deilo z Redakcji 4Life News. A tym razem przybywam do was z wywiadem, którego przeprowadziłem z Młodszym Aspirantem @Hubsonek z San Andreas Fire Department. Zapraszam do lektury.

6zWSrlj.png

D - Deilo

H - Hubsonek

6zWSrlj.png

m4bHyJn.png

6zWSrlj.png

D - Witam. Jestem Redaktor Deilo z Redakcji 4Life News. Masz może chęci na udzielenie mi odpowiedzi na kilka pytań?
H - Cześć, jasna sprawa. Jestem w stanie udzielić Ci odpowiedzi.

D - Super. W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
H - A więc, jestem młodym 17-letnim chłopakiem o imieniu Hubert. Pochodzę z małej wioski na terenie woj. lubelskiego. Na co dzień przesiaduję na serwerze, gdzie można mnie kojarzyć z frakcji SAFD. Chodzę do technikum na profil pożarniczo-ratowniczy gdzie jak sam kierunek wskazuje, uczę się o pożarnictwie. Interesuje się pożarnictwem oraz zacząłem wgłębiać coraz to bardziej w tematy motoryzacyjne. Jestem osobą chętną do pomocy oraz rozmów gdzie zazwyczaj jak mogę, to pomogę.

D - Chodzisz do szkoły pożarniczo-ratowniczej i interesujesz się tym. Czy wiążesz swoją przyszłość w zawodzie strażaka?

H - Oczywiście, że tak. Ten kierunek zaczął mnie interesować głównie z takiego względu, iż nie jeden raz fascynowało mnie gaszenie "ognisk" przy wyjeździe czy to na kulig, czy ognisko z rodziną. Przez to jakby tak można ująć pseudo "zafascynowanie" rozpaliłem w sobie zajawkę na ten kierunek, gdzie zacząłem chodzić na Ochotniczą Straż Pożarną i oglądałem, jak i uczyłem się sprzętu ratowniczo-gaśniczego. Również dzięki frakcji SAFD wzmocniłem swoje postanowienie, iż udam się do szkoły pożarniczo-ratowniczej gdzie będę mógł spełniać swoje marzenia.

D- nteresujesz się również motoryzacją. Skąd to zainteresowanie u Ciebie się wzięło?
H - Motoryzacją zacząłem się interesować przez mojego dobrego kolegę o nicku @MatizO122, gdzie go serdecznie pozdrawiam! Opowiadał mi on nie raz, jak kręcił motorynki czy to różne bajery i sam postanowiłem spróbować swoich sił. Na sam początek zacząłem pomagać ojcu przy naprawie małych usterek silnikowych w pojeździe. Mam również w planach próbować zarabiać sobie u boku kręcąc jakieś silniki czy tego typu rzeczy.

6zWSrlj.pngT5DAaou.gif

6zWSrlj.png

D - No to pozdrawiamy kolegę i przejdźmy jednocześnie do kolejnego etapu naszej rozmowy. Jak zacząłeś przygodę z MTA?

H - Przygodę z MTA zacząłem dość ciekawie, ponieważ zostałem zaproszony przez mojego starszego brata na typowy "pseudol". Na serwerze, którym grałem, było dość ciekawie oraz przyjemnie, nie było żadnych podmianek z neta ni to nic, tamtejsza administracja robiła autorskie modele, jak i skrypty. Później, w 2015 roku dowiedziałem się o serwerze 4life, gdzie postanowiliśmy wejść naszą gromadką, z tego, co dobrze pamiętam, to było nas 5. Serwer wydawał się dość dobrze dopracowany, lecz rzadko kiedy bywałem na 4life. Po jakiś 4 miesiącach mieszania się z pseudolem oraz 4life odpuściliśmy sobie tutejszy serwer. Niestety, kiedy upadł serwer, na którym potrafiłem przesiedzieć dniami i nocami, byłem znudzony i nie wiedziałem, na który serwer się udać. Przez kolejne 2 lata postanowiłem sobie odpuścić MTA i przeszedłem bardziej na gry typu: cs:go, lol. Na scenę MTA postanowiłem wrócić z wpływu na mojego kuzyna @*Przemek* dzięki któremu jestem teraz tutaj, gdzie jestem. Również pragnę dodać, iż na serwerze zacząłem regularnie grać gdzieś w roku 2018.

D - W 2015 roku postanowiliście wejść z gromadką na serwer, czy masz z nimi kontakt do dziś? Czy grają oni jeszcze na serwerze lub też w MTA?
H - Oczywiście, jest to bliska mi rodzina gdzie mamy od siebie zaledwie 5 km. I niestety, lecz oprócz wcześniej wspomnianego Przemka nikt nie gra obecnie na serwerze.

D - No szkoda trochę, ale pozdrawiamy ich serdecznie. Lećmy dalej. Przygoda z 4Life rozpoczęła się w 2015 roku, aczkolwiek regularnie zacząłeś grać w 2018 roku. Jak wyglądały twoje początki?
H - Moje początki wyglądały jak u każdego nowego gracza, zacząłem pierw pracować na magazynie, aby zdobyć ten wymarzony cel 200lp, by pójść zarabiać na lawecie. Na niej udało mi się uzbierać dość sporą sumkę pieniężną, jak i LP gdzie pozwoliło mi się dalej rozwijać. Po nazbieraniu tam 1k LP oraz odpowiednich funduszy na fajny samochód przeglądałem forum za jakąś frakcją, gdzie była otwarta rekrutacja do frakcji San Andreas Road Assistance. Oczywiście wtedy na zarządzie był @Buleczka, oraz @Wiesi3k. i jak dobrze pamiętam, to był chyba jeszcze @Artizo , gdzie to właśnie dzięki nim otrzymałem szansę na rozwinięcie skrzydeł ku szczytowi, oczywiście również też i was pozdrawiam chłopaki. We frakcji przesiedziałem swoje, gdzie miałem swojego najlepszego kompana @LuKi16 ,z którym zazwyczaj jeździłem lawetą. Było również jeszcze innych dobrych chłopaków gdzie odeszli do SAFD. Wtedy postawiłem sobie na cel tę frakcję. Kiedy odszedłem od SARA i spróbowałem swoich sił w SAFD, pisząc podanie, byłem myśli, że się nie dostanę, aczkolwiek byłem w pełnym szoku, kiedy ujrzałem swój nick na liście wybrańców do SGSP. Na tamte czasy z zarządu pamiętam tylko @Suchy2132 który niestety mnie oblał, lecz słusznie, ponieważ to mnie nauczyło wiele. I tak przeleciał czas, gdzie jeszcze przewinąłem się przez SAPD oraz TSA, lecz w tych frakcjach za długo nie posiedziałem.

D - Jesteś obecnie we frakcji San Andreas Fire Department. Oblałeś egzamin i po czasie znowu napisałeś podanie do niej. Dlaczego ponownie wybrałeś tę frakcję?
H - Ponownie wybrałem tę frakcję, ponieważ jak wcześniej wspomniałem, zacząłem chodzić do technikum na profil pożarniczo-ratowniczy gdzie byłem myśli, iż będę zdobywał potrzebną mi wiedzę do życia codziennego w szkole. We frakcji SAFD służę już dobry rok, jak nie krócej gdzie były małe sprzeczki, przez które dużo razy odchodziłem. Aktualnie aktywnie funkcjonuję we frakcji od dnia 19 października 2020r., gdzie do tego czasu udało mi się osiągnąć we frakcji stopień Mł. Aspiranta.

D - Czy będziesz chciał zmieniać frakcje? Czy może zostaniesz tu już na dużej?
H - Oczywiście były myśli, by zmienić frakcję, aczkolwiek chwilę później rezygnowałem z tego, ponieważ nigdzie nie poznałem tak fajnych ludzi, jak i tak dobrego lidera frakcji, jakim jest @kartovelek., gdzie dzięki niemu, a także szkoleniowcom nabrałem większego doświadczenia z tematu pożarnictwa oraz ratownictwa technicznego. Także również pragnę pozdrowić cały zarząd, jak i moich szkoleniowców!

D - Ponieważ jestem również w owej frakcji, to wiem, że są w niej ludzie wyluzowani. Więc i ich pozdrawiamy. Jaki pełnisz stopień we frakcji i jakie masz obowiązki?
H - Aktualnie we frakcji pełnię stopień Mł. Aspiranta gdzie na co dzień przesiaduję na punkcie alarmowym, dysponując jednostki, bądź sam wyjeżdżam na miejsu KDR'a do zdarzenia.

D - Jakie obowiązki ma KDR?
H - Kierujący Działaniami Ratowniczymi dowodzi akcją zdarzenia oraz po przyjeździe zastępu podaje wstępne rozpoznanie dla dyspozytora, informując go na bieżąco, co się dzieje na terenie akcji.

D - Rozumiem. Przynależność do biznesu. Do niedawna jeszcze należałeś do biznesu 4Music. Co skłoniło cię do napisania podania właśnie do radia i czy zamierzasz wrócić?
H - Napisałem podanie do radia, ponieważ chciałem porozmawiać z ludźmi grającymi na serwerze oraz jakoś umilić im ten spędzony czas na serwerze. Po ocenach ludzi widziałem, że idzie mi to dość dobrze, aczkolwiek niestety musiałem odejść z problemów prywatnych. Oczywiście, że mam zamiar powrotu, aczkolwiek na ten moment nie bardzo mam czas. Również nie mam zamiaru iść do innego biznesu, ponieważ w radiu 4music było mi najlepiej.

D - Organizacja... Odpowiedz nam coś o organizacji, do której należysz. Jak się dostać do niej, czy polecasz ją innym, jaka atmosfera? Jeżeli sobie życzysz, możesz zaprosić teraz czytelników do organizacji
H - Zapraszam serdecznie. Do organizacji dołączyłem 31.01.2021r. Zaprosił mnie do mnie mój dobry przyjaciel @Matheusz02, którego serdecznie pozdrawiam. Organizację jak najbardziej polecam, jest tam miła atmosfera oraz fajny zarząd, z którym można na spontanie pogadać. 

D - No i jego pozdrawiamy oczywiście. Jakie masz plany na przyszłość na serwerze?
H - Aktualnie planuję dostać się na rangę Support, ponieważ przez takową rangę mógłbym pomagać nowym graczom, jak i tym starszym. Oczywiście niestety, lecz kiedy przeglądałem wyniki, nie widniał mój nick na liście, aczkolwiek jestem dobrej myśli i nie poddaję się, będę dążył do celu, ponieważ wiem, że przy pomocy supportera będę miał większe możliwości na pomoc.

D - Życzę Ci wreszcie tego, by ukazały się wyniki z twoim nickiem. Przechodzimy do końca naszego wywiadu. Czy zechciałbyś kogoś pozdrowić?
H - Chciałbym pozdrowić przede wszystkim oczywiście Ciebie, jak i wszystkie osoby z San Andreas Fire Department. Pozdrowienia również ślę do wszystkich mi bliskich osób oraz chcę dodać specjalne pozdrowienia dla mojego szkoleniowca, jak i egzaminatora z radia 4music, a mianowicie @Hisia i @Nivorm ponieważ pomagali mi dużo przy audycjach bądź pomogli usunąć błąd w komputerze. Pozdrawiam również czytelników!

D - Dziękuję za pozdrowienia i ja pozdrawiam Cię oraz czytelników. Dziękuję za wywiad.
H - Również dziękuje za wywiad, życzę udanego dnia/udanej nocy.

6zWSrlj.png

zSJK6xD.png

Autoryzował:  @pawelik001

Edytowane przez pawelik001

• Starszy Administrator

Fajniutko przejrzyście, estetycznie napisane. Pozdrawiam cieplutko :)

Edytowane przez Princessa*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin