Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prace graficzne 4life i nie tylko!

kykuu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ip9yT6t.png
Siemka, jeśli chciałbyś zamówić jakąś prace graficzną np. awatar na forum, możesz zgłosić się do mnie na forum lub na serwerze.
Oferuję takie prace jak: 
- Awatar
- Banner/tło na forum
- Miniaturka
- Logo dla organizacji
- I inne
Tworzę szybko, tanio i dokładnie. Cena do uzgodnenia na priv. Czekam na wasze zlecenia, pozdrawiam :) 
Poniżej kilka moich przykładowych prac.

- Przykładowy awatar

Spoiler

CJBK0N0.png

- Przykładowy awatar z MTA

Spoiler

SnQguLr.png

- Przykładowe logo organizacji

Spoiler

BwXY8IB.png

Mam nadzieje, że zainteresowałem was moją twórczością <3 

Edytowane przez kykuu

moglbys chcoiaz napisac na kogo pracach  sie wzorowałeś tworząc " Przykładowy awatar z MTA"
krawędzie w awatarze poszarpane, brzydko to wygląda
logo organizacji zrobione tak by bylo, nogi postaci nagle ucięte, mógłyś to jakoś wycieniować czy cos

Edytowane przez shvky

20 minut temu, shvky napisał:

moglbys chcoiaz napisac na kogo pracach  sie wzorowałeś tworząc " Przykładowy awatar z MTA"
krawędzie w awatarze poszarpane, brzydko to wygląda
logo organizacji zrobione tak by bylo, nogi postaci nagle ucięte, mógłyś to jakoś wycieniować czy cos

Na nikim się nie wzorowałem, ciężko znaleźć dobrze ujęty model w gta sa, a tym bardziej wyciąć te piksele.
logo organizacji robiłem sobie i stworzyłem tak jak chciałbym żeby to wyglądało więc nie mam zadnych ale.

48 minut temu, kykuu napisał:

Na nikim się nie wzorowałem, ciężko znaleźć dobrze ujęty model w gta sa, a tym bardziej wyciąć te piksele.
logo organizacji robiłem sobie i stworzyłem tak jak chciałbym żeby to wyglądało więc nie mam zadnych ale.

Ale nie chodzi o to byś ty nie miał zadnego ale, tylko to nie wygląda dobrze tak jak jest nagle ucięta xdd
o awatar mi nie chodzi o ten z mtaxd

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin