Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Nowym Kierowcą michu.gg

MateuszXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PN1yCTX.png

Witam, z tej strony Redaktor MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
Chciałbym was bardzo gorąco zaprosić na wywiad, który udzielił mi Nowy Kierowca @michu.gg

Zapraszam do czytania!

zMc8hfT.png

333.png

zMc8hfT.png

Legenda:

Ma - MateuszXQ
Mi - michu.gg

zMc8hfT.png

Ma: Witam, z tej strony Redaktor MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
Mi: Witam, z tej strony Nowy Kierowca michu.gg z Transport Of San Andreas.

Ma: Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
Mi: Jasne, znajdę trochę czasu. Pytaj śmiało!

Ma: Świetnie! Myślę, że czas zacząć. Opowiedz coś o sobie.
Mi: Mam na imię Michał, w sierpniu skończę 15 lat. Pochodzę z małej wsi na Podkarpaciu. Uczę się w 8 klasie szkoły podstawowej, w tym roku czeka mnie Egzamin Ósmoklasisty. Jestem miłą oraz pomocną osobą, z drugiej strony trochę nieśmiałą. Głównie interesuję się informatyką, w ciepłe dni lubię pojeździć na rowerze oraz spotkać się ze znajomymi.

Ma: Dobrze, przejdźmy do Twojego życia realnego. Opowiesz coś bardziej o swoich zainteresowaniach oraz czy za kilka lat chciałbyś coś robić pod te kierunki?
Mi: Jeśli chodzi o informatykę, lubię czasem pogrzebać w komputerach, coś naprawić. W rodzinie jestem przeważnie uznawany za "domowego informatyka", ponieważ każdy członek rodziny może liczyć na moją pomoc. Po szkole podstawowej będę się starał o dostanie się do technikum informatycznego, a co się okaże dalej, to już będzie zależało ode mnie. Tak jak wyżej wspominałem, lubię czasem też pojeździć na rowerze oraz się spotkać ze znajomymi i pogadać na różne tematy.

Ma: Życzymy powodzenia! Przejdźmy do Twojego życia wirtualnego. Grasz jeszcze w jakieś tytuły poza MTA?
Mi: Poza MTA gram przeważnie w League Of Legends czy World Of Warships, ale to wtedy, kiedy MTA mi się naprawdę znudzi. Może zacznę wkrótce przygodę z GTA V, jako iż mam tę grę na platformie Epic Games, to muszę znaleźć chwilę, żeby pobrać i uruchomić ją.

Ma: Myślę, że czas wrócić do platformy MTA. Grasz jeszcze na jakiś serwerach na omawianej platformie?
Mi: Tak, grałem na takich serwerach, jak Calm Story, ProjectRPG czy [Reklama #4] . Szkoda, że tego ostatniego serwera nie ma już z nami, uważam, że większość społeczności MTA zaczęła tam rozgrywkę, choć mogę się mylić. Przeważnie gram na 4Life. Jest to jedyny serwer, na którym zadomowiłem się na dłużej.

Ma: Rozumiem, przejdźmy do pytań związanymi z serwerem 4Life. Opowiesz nam jak zaczeła się Twoja rozgrywka na serwerze? Kiedy trafiłeś na serwer, co zyskałeś oraz dlaczego padł wybór na ten serwer?
Mi: Na 4Life zarejestrowałem się 13 sierpnia 2018 roku, czyli konto już ma około 2,5 roku. Grając na wspomnianym [Reklama #4] , postanowiłem poszukać innego serwera. Wybór padł oczywiście na 4Life, zarejestrowałem się i z tego, co pamiętam, zrobiłem tylko prawo jazdy. Niestety, mój komputer nie był wystarczająco mocny, żeby uciągnął ten serwer. Wywalało mi MTA raz za razem, więc przygoda z serwerem się skończyła po paru dniach. W styczniu tamtego roku kupiłem nowy komputer i około 3 miesiące później przypomniałem sobie o platformie MTA. Pobrałem grę, wszedłem na serwer, zalogowałem się i pierwsze co zrobiłem, ogarnąłem wszystkie prawa jazdy (z tego, co pamiętam, to miałem tylko prawo jazdy na auto). Wtedy zacząłem pracę na TransMaxie. Wybrałem tę pracę, ponieważ na magazynie zarabiało się tam mało według mnie. Później zakupiłem auto, było to Perennial 1.4 i się zacząłem rozwijać na tym serwerze.

Ma: Świetnie! Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek na serwerze?
Mi: Na ten moment posiadam 848h, a majątek mam naprawdę bardzo mały jak na tę liczbę godzin, wolę nie zdradzać ile. Jakoś mi nie zależy na rozwijaniu majątku.

Ma: Rozumiem Twoją decyzję. Czy nie żałujesz na ten moment przegranych godzin na tym serwerze?
Mi: Oczywiście, że nie! Poznałem tutaj wiele osób, dzięki tym osobom rozgrywka na serwerze jest moim zdaniem coraz lepsza.

Ma: Niezmiernie miło słyszeć te słowa! Opisałbyś nam, jak wygląda Twoja rozgrywka na serwerze na co dzień?
Mi: Moja rozgrywka wygląda tak, że po wejściu na serwer czasem lubię pojeździć po mapie, przeglądać giełdy, a jeśli nie mam żadnego zajęcia, wchodzę na służbę TSA.

Ma: Dobrze. Wiadomo nam, że znajdujesz się w organizacji Empire. Byłbyś skłonny podzielić się zdaniem na temat tej organizacji naszym czytelnikom?
Mi: Organizacja Empire jest moją 5 organizacją, w której jestem. Przeskakiwałem z organizacji na organizację z różnych powodów.  Wracając do tematu, w organizacji panuje świetna atmosfera, można tam z ludźmi pogadać na różne tematy. Jest tam również pomocny zarząd, który stara się pomóc w różnych przypadkach. Mogę śmiało polecić tę organizację!

Ma: Poleciłbyś śmiało tę organizację naszym czytelnikom?
Mi: Oczywiście, że tak!

Ma: Świetnie! Przejdźmy zatem do kolejnego pytania dla Ciebie. Znajdujesz się obecnie w jakimś biznesie serwerowym?
Mi: Obecnie nie, aczkolwiek jeśli chciałbym dołączyć do jakiegoś biznesu, to bym wybrał Buildings4You bądź Studio Filmowe 4Life.

Ma: Życzymy powodzenia w razie, gdybyś brał udział w naborze do owych biznesów! Przejdźmy do następnego pytania. Wiadomo nam również, że od stycznia 2021 roku znajdujesz się we frakcji Transport Of San Andreas. Opowiedziałbyś coś o niej?
Mi: Frakcja Transport Of San Andreas jest moim zdaniem najlepszą frakcją, w której jestem. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że wymagana jest cierpliwość. Przykładowo, mamy zlecenie, jedziemy do klienta, a on anuluje zlecenie. Zdarzają się też osoby, które nas poganiają. W takich sytuacjach trzeba sobie radzić. Jeśli chodzi o prowadzenie frakcji przez zarząd, nie mam zastrzeżeń co do tego, frakcja działa bardzo dobrze. Sama atmosfera we frakcji też jest bardzo dobra, są tam pomocni ludzie. Mam nadzieję, że we frakcji zostanę jak najdłużej.

zMc8hfT.png

1234.png

zMc8hfT.png

Ma: Ostatnio zdawałeś egzaminy na rangę Nowy Kierowca. Wiemy również, że zdałeś egzaminy, z czego gratulujemy z całego serca! Opowiedziałbyś nam jakie emocje w Tobie były podczas egzaminu?
Mi: Egzaminy zdawałem w pierwszy możliwy dzień. Wcześniej odbyły się egzaminy przyspieszone, ale wolałem poczekać do standardowych egzaminów. Bardzo się stresowałem, myślałem, czy zdam, czy nie zdam. Wtedy nadeszła moja kolej, jako ciekawostkę powiem, że na egzamin czekałem około 1.5 godziny. Do tego była to późna godzina, więc zmęczenie mnie trochę dopadało. Ostatecznie egzaminy zdałem z wynikiem pozytywnym.

Ma: Gratulujemy! Obecnie trwa rekrutacja na rangę Support. Składałeś na tę rangę podanie rekrutacyjne? Chciałbyś kiedyś zostać członkiem ekipy administracyjnej na serwerze 4Life w przyszłości, czy też nie?
Mi: Nie składałem podania na rangę
Support. Raczej nie chciałbym zostać członkiem ekipy administracyjnej, moim zdaniem obowiązki na tej randze zajmowałyby dla mnie za dużo czasu.

Ma: Rozumiem. Pochwaliłbyś się, co osiągnąłeś na tym serwerze, oraz co chciałbyś jeszcze osiągnąć podczas grania na tym serwerze?
Mi: Na serwerze jedyne co osiągnąłem, to dostanie się do frakcji TSA oraz dołączenie do organizacji. Nie mam dalszych celów do zrobienia na serwerze.

Ma: Gdybyś chciał jeszcze spełnić jakieś marzenie na serwerze, to oczywiście życzymy powodzenia! Powoli zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
Mi: Oczywiście, pozdrawiam całą organizację Empire oraz Family Drivers, całą frakcję TSA (w tym zarząd), najlepszych prezenterów pod słońcem @Hisia oraz @Wantedmax, no i również Ciebie pozdrawiam!

Ma: Dziękuje za pozdrowienia oraz pozdrawiam wymienione przez Ciebie osoby! Bardzo Ci dziękuje za to, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu. Życzymy powodzenia w realizacji twoich marzeń zarówno, jak i w życiu realnym, a także w wirtualnym. Trzymaj się gorąco!

zMc8hfT.png

Chciałbym bardzo podziękować za przeczytanie wywiadu! Zapraszam do podzielenia się swoich opinii pod komentarzem, oraz poprzez zostawienie reakcji!

pieczatka_xq.png?width=300&height=113

Autoryzował: @pawelik001

PN1yCTX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin