Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na P3r$ki, PAWELOVSKI.gg oskarżony przez Cake_

Cake_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: 
    Nick funkcjonariusza:  @PAWELOVSKI.gg, @P3r$ki
    Data i godzina zdarzenia:
18.02.2021, godzina około 16-17
    Pełen opis sytuacji:.  Zrobiliśmy pościg. Podczas pościgu ukryłem się na dm w celu ucieczki przed SAPD. Podbiegłem pod pizzerie gdzie było więcej graczy. Następnie udalem się do auta w celu ucieczki nim z DM. Schowałem auto poza strefą bezprawia i pobiegłem na lotnisko w celu wzięcia Dodo. Wystartowałem i latałem nad strefą DM obserwując ją. Zabrali mi licencje bo spadłem na ziemie i pdcp. Zakuł mnie PAWELOVSKI.gg i szedł ze mną tak przez autostrade, ale po chwili ktoś go zabił. Po chwili zostałem tepnięty pod postrunek, będąc ciągle zakuty. Po chwili zostałem odkuty, więc postanowiem uciekac pieszo. Z tego co pamiętam zapytałem się PAWELOVSKIEGO.gg co ze mną. Napisał, że wsadzi mnie po PID. Zapytalem się dlaczego, ale nie pamiętam dokładnie co mi odpowiedział. Nie wiem dlaczego w opisie pisało iż strzelałem do sapd czego nie pamiętam , poprosze dowód, oraz wypisanie za co i na ile zostałem wsadzony. Dlaczego zostałem wsadzony przez Pid jak się nie zabiłem i nie użyłem komendy /reconnet. Dlaczego pisało,  że odmowilem mandat, z czym kompletnie się nie zgadzam? Chciałem go przyjąć, ale funkcjonarjusz nawet się mnie nie zapytał czy przyjmuje. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Link: https://imgur.com/a/fSjzLy0

Spoiler

[2021-02-18 16:52:46] [Output] : << P3r$ki [203]: ale cie zlapali jak byles na dm po czym zabili tego co cie zlapal

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poinformowanie o skardze.

[2021-02-18 16:53:07] [Output] : >> P3r$ki [203]: pozniej skarge pisze

[2021-02-18 16:53:16] [Output] : << P3r$ki [203]: dobrze wyjasnimi sobie na forum

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie strzelałem w niego, z tego co pamiętam.

[2021-02-18 16:51:31] [Output] : << P3r$ki [203]: ten co cie lapal mowi ze prowadziles w jego strone ostrzal

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 192 minut/y.

Ⓘ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu + wjazd na DM + ostrzał PD + wpis x2

Nie odmówiłem mandatu, jak mnie złapałeś to bym go opłacił. Prosze przytoczyć treść wpisów i kto je wystawiał.

Ja, Cake_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Cake_
b

Witam, Police Officer I PAWELOVSKI. Zostałeś wsadzony przez PID dlatego iż robiłeś pościg na strefę DM na którą wjechałeś 2 razy. Jakoś iż znalazłem Cię na DM spytałem się co z tobą zrobić a więc osoby z wyższym stopniem kazały mi Ciebie powalić z Tazera i Ciebie zakuć. Gdy Ciebie zakułem ktoś mnie zabił i dlatego się zbugowałeś i zrespiłeś się ze mną na HQ. 

5 godzin temu, PAWELOVSKI.gg napisał:

Witam, Police Officer I PAWELOVSKI. Zostałeś wsadzony przez PID dlatego iż robiłeś pościg na strefę DM na którą wjechałeś 2 razy. Jakoś iż znalazłem Cię na DM spytałem się co z tobą zrobić a więc osoby z wyższym stopniem kazały mi Ciebie powalić z Tazera i Ciebie zakuć. Gdy Ciebie zakułem ktoś mnie zabił i dlatego się zbugowałeś i zrespiłeś się ze mną na HQ. 

Czy oskarżający miał w ogóle możliwość przyjęcia mandatu?

6 godzin temu, c0veR napisał:

Czy oskarżający miał w ogóle możliwość przyjęcia mandatu?

Z tego co wiem to chyba nie, ponieważ ciągle odwalał na pościgu i to już któryś raz z rzędu taki sam pościg ze strony gracza, notoryczne odwalanie pościgu po prostu skończyło się na więzieniu. 
Chciałbym dodać, że to ty ciągle wypisujesz do funkcjonariuszy czy są chętni na pościg a jak przyjdzie co do czego do masz jakieś pretensje.. nie wspomnę już o ciągłych prowokacjach na /pm ... A wsadził Cię @P3r$ki

Edytowane przez PAWELOVSKI.gg

Już Ci zostało wytłumaczone, brawurowa jazda. Co do strzelania to nie strzeliłeś tylko z tego co pamiętam chyba celowałeś, a co do wsadzenia Cię to zrobił to P3r$ki. I on chyba wie za co akurat z tym to nie do mnie ponieważ ja tego nie zrobilem.

24 minuty temu, Cake_ napisał:

Nie przypominam sobie abym to robił, poprosze dowód, nie przyznaje sie do celowania i strzelania.

Z tego co patrzę to chyba nie mam. Czekamy na decyzję zarządu co za decydują, nie róbmy zbędnego off-topicu.

Wytłumacz mi na pw dlaczego prowokujesz mnie na pm? Chyba dobrze wiesz o czym mówię. 

Uszanowanie Police Officer II P3r$ki, kłaniam się!

Postaram się odpowiedzieć Ci Drogi Cake_ na cała Twoją wypowiedź.

W dniu 19.02.2021 o 19:56, Cake_ napisał:

Zrobiliśmy pościg. Podczas pościgu ukryłem się na dm w celu ucieczki przed SAPD. Podbiegłem pod pizzerie gdzie było więcej graczy. Następnie udalem się do auta w celu ucieczki nim z DM. Schowałem auto poza strefą bezprawia i pobiegłem na lotnisko w celu wzięcia Dodo. Wystartowałem i latałem nad strefą DM obserwując ją. Zabrali mi licencje bo spadłem na ziemie i pdcp. Zak mnie PAWELOVSKI.gg i szedł ze mną tak przez autostrade, ale po chwili ktoś go zabił. Po chwili zostałem tepnięty pod postrunek, będąc ciągle zakuty. Po chwili zostałem odkuty, więc postanowiem uciekac pieszo. Z tego co pamiętam zapytałem się PAWELOVSKIEGO.gg co ze mną. Napisał, że wsadzi mnie po PID

Ustosunkowując się do Twojej odpowiedzi, wszystko do tej pory się zgadza, lecz zapomniałeś wspomnieć o strzałach oddanych w kierunku Police Officera I @PAWELOVSKI.gg. Dodatkowo zostałeś tepnięty razem z funkcjonariuszem, który został zabity, przez twoich pomocników. Zgodnie z naszym wewnętrznym regulaminem SAPD - funkcjonariusz, który zakuje lub sparaliżuje ( w Twoim przypadku i pierwsze i drugie) kogoś na strefie bezprawia, po czym zostanie zabity, ma prawo wsadzić tę osobę do więzienia za przestępstwa, które popełniła. Oznacza to, że zostałeś puszczony, ponieważ  tak czy inaczej trafiłbyś do więzienia poprzez PID.

Nie wiem dlaczego w opisie pisało iż strzelałem do sapd czego nie pamiętam

W opisie została zawarta ta informacja ponieważ, wyżej wymieniony funkcjonariusz powiedział mi, że w jego stronę prowadzony był ostrzał od Ciebie. 

oraz wypisanie za co i na ile zostałem wsadzony.

Nie ma sprawy, oto przewinienia: 

- Za sam mandat było około 9200PLN, co równa się 92 minutom w więzieniu. (Pisząc około, mam na myśli np. 9240PLN)

- Dwa wpisy za ucieczkę + wjazd na DM - 60 minut.

- Wjazd na DM podczas ucieczki - 20 minut. 

- Ostrzał w kierunku PD, który równa się kolejnym 20 minutom. 

Suma tych kar wynosi 192 minuty w więzieniu.

Dlaczego zostałem wsadzony przez Pid jak się nie zabiłem i nie użyłem komendy /reconnet. Dlaczego pisało,  że odmowilem mandat, z czym kompletnie się nie zgadzam? Chciałem go przyjąć, ale funkcjonarjusz nawet się mnie nie zapytał czy przyjmuje. 

Nie dostałeś możliwości przyjęcia mandatu, ponieważ osoba koordynująca działania pościgowe wydała mi rozkaz wsadzenia Cię przez PID. Dodatkowo opisałem wszystko dokładnie wyżej, opisując pierwszy cytat. Poza tym, dziwne byłoby to, że mogłeś sobie przyjąć mandat, gdy byłeś "tepnięty" z funkcjonariuszem, którego zabili twoi wspólnicy.

Prosze przytoczyć treść wpisów i kto je wystawiał.

Niestety z racji, iż pilnuje wykonywania swoich obowiązków nie posiadasz już tych wpisów. Po za tym wsadzając cię poprzez PID nie mam obowiązku podawania Ci ich treści. Dla mnie, podczas wsadzania Cię, równie dobrze mogłeś być poza serwerem.  

Mam nadzieję, że dosadnie udało mi się wytłumaczyć Tobie, że moje działania były jak najbardziej zgodne z regulaminem i nie były one bezpodstawne. 

Może jest to tutaj zbędne ale nie rozumiem twojego dzisiejszego zachowania, i co do kazania mi się wypowiedzenia w skardze jest zarząd. Gdy napisałeś pewną wiadomości każącą mi się wypowiedzieć to już dawno to zrobiłem. 
Dowód z twoim prowokowaniem, wytłumacz mi w wiadomości prywatnej po co to robisz. 

Spoiler

ZV8hLBU.png
DmTVitV.png

Bo napisałeś cytując "Obraza funkcjonariusza na służbie?", więc jest to śmieszne, bo słowo "cj" nie jest obrazą .

To nie były prowokacje. Zwykle pisałem do ciebie.

Edytowane przez Cake_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin