Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Detective III darkmon

Dudziak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

flvn7IF.png

Witam, z tej strony Redaktor Naczelny @Dudziak Redakcji 4Life News.
Chciałbym zaprosić wszystkich czytelników do przeczytania wywiadu, przeprowadzonego z Detective III @darkmon
.

Miłego czytania!

zELwXNJ.png
darkmon1.gif
zELwXNJ.png

Dudziak: Witam, z tej strony Redaktor Naczelny Dudziak z Redakcji 4Life News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?
darkmon:
Cześć, chętnie odpowiem.

Dudziak: Dziękuję, na sam początek przedstaw się oraz opowiedz coś o sobie.
darkmon:
No tak słowem wstępu, mam na imię Janek, niedługo skończę 17 lat. Obecnie uczęszczam do drugiej klasy miejscowego liceum, gdzie uczę się na profilu biologiczno-chemicznym. Wolny czas poświęcam na działalność w lokalnej OSP, jak i oczywiście grę na serwerze. W grze możecie mnie zauważyć pod nickiem darkmon z reguły na służbie frakcji SAPD.

Dudziak: Interesujesz się czymś w życiu realnym? Posiadasz jakieś hobby lub marzenia, do których spełnienia dążysz?
darkmon:
Co do moich zainteresowań są to przede wszystkim pożarnictwo oraz medycyna ratunkowa, a do tego od pewnego czasu kryminalistyka. Swoje zainteresowania spełniam poprzez przynależność do OSP, a przyszłość wiążę w zawodzie ratownika medycznego. Gra na serwerze daje mi również możliwość pogłębiania zainteresowań poprzez rozmowy z różnymi pasjonatami.

Dudziak: Wspaniale! Wróćmy do świata wirtualnego - grasz jeszcze w jakieś tytuły poza platformą MTA?
darkmon:
Jako fan serii Emergency spędzam dużo czasu przy tej grze głównie przy polskich modyfikacjach, ponadto czasem zdarzy mi się zagrać w Battlefield'a.

Dudziak: Pozostańmy przy platformie MTA, poza 4Life grasz jeszcze na jakimś serwerze?
darkmon:
Co jakiś czas można mnie zauważyć na serwerze devgaming, lecz głównie skupiam się na grze na 4Life'ie.

Dudziak: Opowiesz nam, jak rozpoczęła się przygoda na 4Life? Skąd oraz kiedy trafiłeś na ten serwer?
darkmon:
Przygodę z serwerem zacząłem na początku 2017 roku, z tego, co pamiętam, szukałem dużego serwera. Na samym początku zrobiłem to, co każdy nowy gracz, tj. zdałem prawo jazdy i zarobiłem na pierwszy samochód, po przegraniu 30 godzin przeniosłem się do konkurencji i wróciłem dopiero w marcu roku 2019, od tego czasu prawie codziennie można mnie zobaczyć w grze.

Dudziak: Świetnie! Skąd zaczerpnąłeś pomysł na swój aktualny nick? Jaka jest jego historia?
darkmon:
Szczerze mówiąc, nie jestem w stanie przypomnieć sobie, jak nick powstał, pamiętam tylko, że powstał, kiedy byłem w czwartej klasie szkoły podstawowej i od tego czasu go używam.

zELwXNJ.png
darkmon2.gif
zELwXNJ.png

Dudziak: W życiu serwerowym należysz do frakcji San Andreas Police Department, opowiesz, jak do niej trafiłeś, jaką funkcję pełnisz, jak wygląda Twoja praca?
darkmon:
Do SAPD dołączyłem drugiego września 2019 roku, zdałem akademie z wynikiem pozytywnym. Potem regularnie awansowałem, przesuwając się w hierarchii. W kwietniu dołączyłem do dywizji Press Desk, obejmując stanowisko oficera prasowego. W czerwcu jednak stwierdziłem, że nie satysfakcjonuje mnie to w pełni i wraz z @mvx. zacząłem tworzyć własną jednostkę, pomysł spodobał się zarządowi i tak oto powstała jednostka Invstigative Staff, którą dowodzę do dziś. Moja codzienna służba to praca detektywa, zajmuję się prowadzeniem dochodzeń, jak i również zatrzymywaniem osób poszukiwanych. Służbę uważam za bardzo satysfakcjonującą, jak i przyjemną ze względu na atmosferę panującą we frakcji i sądzę, że po takim czasie spędzonym we frakcji nie byłbym w stanie z tego zrezygnować. Dodatkowo od prawie roku pełnię funkcję Operatora w jednostce SWAT, gdzie regularnie biorę udział w mobilizacjach. Po ponad 1.5 roku we frakcji doszedłem do stopnia Detective III oraz oczywiście mam zamiar awansować wyżej.

Dudziak: Należysz do biznesu 41.St Mechanized Infantry Division - jaką funkcję w nim pełnisz, jak wygląda Twoja praca?
darkmon:
Do biznesu dołączyłem na początku lutego, obecnie pełnie służbę w stopniu szeregowego, więc moja służba ogranicza się do uczestnictwa w szkoleniach oraz patrolach. Po zakończeniu akademii mam zamiar zacząć pracę w batalionie medycznym, jak i kawalerii powietrznej.

Dudziak: Jesteś w jakiejś organizacji? Jeżeli tak - opowiedz o niej.
darkmon:
Nie należę do żadnej organizacji.

Dudziak: Ile wynosi Twój majątek? Jak go osiągnąłeś? Przedstawisz nam swoje pojazdy? Który z nich jest Twoim ulubionym?
darkmon:
Swój majątek mogę oszacować na około 1.3kk, a więc nie jest to dużo w porównaniu do czasu spędzonego na serwerze. Wynika to z tego, że nigdy nie przykładałem wagi do majątku, a skupiałem się na frakcji. Prawie cały majątek zarobiłem na służbie frakcji. Obecnie posiadam dwa pojazdy, pierwszy jest to Cheetah 2.2, natomiast drugi to Feltzer, którego otrzymałem na święta od @DeWKOng98. Obydwa pojazdy darzę dosyć dużym sentymentem.

Dudziak: Co osiągnąłeś, grając na tym serwerze? Ile godzin na nim spędziłeś? Jesteś z siebie zadowolony?
darkmon:
Moim głównym osiągnięciem jest wysoki stopień we frakcji. Całość zdobyłem przez 1350 godzin, oczywiście wszystko, co osiągnąłem na przestrzeni tych kilku lat, w pełni mnie satysfakcjonuje. Dodatkowo moim małym osiągnięciem jest brak jakiejkolwiek kary serwerowej pomimo takiej ilości przegranych godzin.

Dudziak: Nie żałujesz przegranych godzin? Nie wolałbyś spędzić ich w inny sposób niż gra komputerowa?
darkmon:
Nie żałuję niczego, wszystkie te godziny spędziłem na poznawaniu ciekawych osób i pogłębiałem swoje zainteresowania.

Dudziak: Może chciałbyś podzielić się jakimiś radami dotyczącymi serwera dla nowszych Graczy?
darkmon:
Myślę, że najważniejszą radą jest to, iż potrzeba dużej ilości wolnego czasu, jak i cierpliwości, aby osiągnąć coś więcej, dodatkowo sądzę, że wszyscy powinniśmy zachowywać zasady kultury przy kontaktach z innymi graczami, co nie zawsze możemy zauważyć na serwerze.

Dudziak: To już koniec moich pytań, chciałbyś coś dodać, może kogoś pozdrowić?
darkmon:
Chciałbym pozdrowić @Kelly@DeWKOng98, @TymeK*, @Aksiu @FabianPl1 oraz @Coherent..

Dudziak: Dziękuję, pozdrawiam również oraz życzę dalszych sukcesów we frakcji, jak i na serwerze.

zELwXNJ.png

Serdecznie dziękuję za przeczytanie wywiadu. Zapraszam do podzielenia się swoimi ocenami poprzez komentarze oraz reakcje!

Pieczatka_4LN_RN.png

flvn7IF.png

Edytowane przez Dudziak
Pieczątka padła

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin