Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

O ja cie krence Elegy chop wystawił i to do driftuw!!@!@!@!?@!?@?!?@1?2?!?21!!

NukeR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:  Elegy
ID:  59902
Pojemność silnika:  2000cm3
Przebieg pojazdu:  15043,2km
Dodatki:  atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1081), wydech (1037), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (JS DRIFT), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███) chyba szyby 20% nie pamietam xd, Bak 35dm3, Lpg 75dm3
Cena:  - 
Coś od siebie:  Mokry sen driftera, który prawdę mówiąc jest gotowy do driftu. PS Sprzedam jak będzie oferta która mnie zadowoli. 

=Ej ale on nie ma up.2 i 4 i wizu

+Wyjdź

=Aha ok
SS’y: 

Spoiler

qDTCIu.jpg

Edytowane przez nkr

4 minuty temu, kseo777 napisał:

600

"co miesiąc jest impra lub Amba Fatima tabacca mnie nęka to jest … jak Władysław Szpilman ikona jak Dyrmał rap to nie zabawa, mordo dla mnie to jest przypał twój rap gu gu ga ga mój rap to Iliada jestem"

next

2 minuty temu, GoMulec napisał:

id 45598

"małolata chce mnie mieć jakby nie miała tatusia w oczach jej jest tylko cash ale ja się stąd nie ruszam gruba suka bo chce jeść ja nie wchodzę, tylko pukam wszystkie głupie małolaty będą łapać dziś za"

XDDDDDDDDDDD

Edytowane przez nkr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin