Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Blikai - oskarżony przez TastePDW

Taste*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  @Blikai
    Data i godzina zdarzenia: 2021-03-14 Godzina prawie 22
    Pełen opis sytuacji: Byłem na giełdzie w LV do 250k, wyszedłem na taras by sprawdzić czy są jakieś helikoptery na sprzedaż i nagle wywaliło mi neta, po ponownym wejściu na server nagle zostałem wsadzony do więzienia, nie zostałem ani obezwładniony ani aresztowany przez PD.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Blikai.
Ⓘ Powód: Wpis w MDT - relog podczas zatrzymania = jail przez PID
Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 30 minut/y.

Ja, TastePDW  zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez TastePDW

Witam Sergeant II Blikai się kłania

Razem z officerami @Korni. oraz @Tor033 organizowaliśmy "łapanki" czyli zatrzymania osób z wpisami. Pojechaliśmy na giełdę do 250 tysięcy  w Las Venturas oraz sprawdzaliśmy osoby kiedy to trafiliśmy na Ciebie. Po sprawdzeniu w MDT officer @Korni. powiedział że posiadasz wpis. Przystąpiliśmy wiec do zatrzymania Cię kiedy to biegłeś nieopodal wejścia na dach giełdy (giełda helikopterów). Dostałeś binda: [2021-03-14 21:48:50] [Output] : Blikai [402]: INVESTIGATIVE STAFF!!! GET ON THE GROUND RIGHT NOW!!! , lecz nadal biegłeś i po chwili wyszedłeś z serwera.

Cytat

I nagle wywaliło mi neta

Mogłeś także celowo wyjść z serwera w celu uniknięcia więzienia. Gdy ktoś wyjdzie z serwera podczas zatrzymania trafia do więzienia przed PID aby uniknąć takich sytuacji. 

Cytat

nie zostałem ani obezwładniony ani aresztowany przez PD.

Nie zostałeś ponieważ biegliśmy za Tobą i w trakcie twojej ucieczki wyszedleś z serwera więc nie zdążyliśmy. 

Po mojej stronie nie było żadnego błędu i wszystko było wykonane zgodnie z regulaminem.

Dziękuję i czekam na wypowiedź zarządu w tej sprawie.

Myślałem że złapaliście kogoś podczas pościgu na drodze za terenem giełdy. Nie sądziłem że to do mnie, gdyż nie przypominałem sobie żebym miał jakiekolwiek wpisy. Gdybym wiedział to bym zrobił ss gdzie jak wywaliło mnie do wyszukiwarki serverów wraz z komunikatem ,,Utracono połączenie z serverem". Nawet nie widziałem że do mnie celujecie bo wtedy podwyższył mi się ping i spadły fps (Network Trouble też wyskoczyło). Tak czy inaczej nie przypominam sobie żebyście mnie obezwładnili lub aresztowali, rozłączenie się z serverem nie było celowe więc nie wiem dlaczego od razu wsadziliście mnie za PiD

W dniu 15.03.2021 o 11:56, TastePDW napisał:

Myślałem że złapaliście kogoś podczas pościgu na drodze za terenem giełdy

Jeden radiowóz wjechał na teren giełdy praktycznie za Ciebie a 2 funkcjonariuszy biegło za Tobą + dostałeś binda o tym aby się zatrzymać i położyć na ziemi. 

W dniu 15.03.2021 o 11:56, TastePDW napisał:

Tak czy inaczej nie przypominam sobie żebyście mnie obezwładnili lub aresztowali, rozłączenie się z serverem nie było celowe więc nie wiem dlaczego od razu wsadziliście mnie za PiD

Gdybyś uważnie przeczytał moją odpowiedź to znalazłbyś odpowiedź na te zarzuty.

Edytowane przez Blikai

34 minuty temu, TastePDW napisał:

Tak czy inaczej, nie wyszedłem z servera z własnej woli bojąc się konsekwencji. A to że nie wiedziałem że mnie łapiecie to potwierdzenie tego że wyjście z servera nie było specjalne.

Jak mam sprawdzić czy wychodzisz celowo czy nie? Wyszedłeś więc zostałeś wsadzony przez PID + jak mogłeś nie wiedzieć skoro dostałeś binda oraz za Tobą biegliśmy?

Nie zauważyłem jak biegliście za mną, a poza tym bind to bind, nie wspominałeś mnie w nim itp to nie zwracałem na niego uwagi. Lecz też głównie chodzi o to że to nie moja wina że mnie rozłączyło z serverem. Nie wiem dlaczego nie napisałeś do mnie potem bo gdy ponowne wszedłem na server do więzienia trafiłem dopiero po okolo 5-10 minutach

18 minut temu, TastePDW napisał:

Nie zauważyłem jak biegliście za mną,

Nie zauważyłeś jak podjechał funkcjonariusz w radiowozie z sygnałami dźwiękowymi oraz świetlnymi, ja puściłem binda, @Tor033 zaczął od razu za Tobą biec, + oddałem 1 strzał z tazera w Twoją stronę?

19 minut temu, TastePDW napisał:

Nie wiem dlaczego nie napisałeś do mnie potem

Nie sprawdzałem czy wszedłeś na serwer bo i tak miałeś trafić do więzienia przez PID więc wiedza czy ty ponownie wszedłeś czy nie nie była mi do niczego potrzebna. 

20 minut temu, TastePDW napisał:

więzienia trafiłem dopiero po okolo 5-10 minutach

Nie dojadę do Dillimore  w sekundę z LV.

7 godzin temu, Blikai napisał:

Nie zauważyłeś jak podjechał funkcjonariusz w radiowozie z sygnałami dźwiękowymi oraz świetlnymi, ja puściłem binda, @Tor033 zaczął od razu za Tobą biec, + oddałem 1 strzał z tazera w Twoją stronę?

Któryś raz piszę że nie, myślałem że przyjechał jakiś merit na giełdę po prostu, jak wspominałem miałem lagi więc widziałem tylko merita i jakieś osoby w środku, gdy wszedłem na górę to wtedy wyskoczył mi ten bind, odszedłem wtedy samochodu i poszedłem sprawdzić czy nie ma jakiegoś samolotu na sell i jak wszedłem na górę to wywaliło mnie z servera. Zrozumiesz to w końcu?

7 godzin temu, Blikai napisał:

Nie dojadę do Dillimore  w sekundę z LV.

Tego się nie spodziewałem, całe życie byłem w błędzie myśląc że da się dojechać z LV do Dilimore w sekundę.

Dobra nie ma to sensu, wpis skasowany a ja odczekałem to 30 minut, ale nie ukrywam chciałem sobie na pózniej zostawić ten wpis do odczekania, skargę napisałem bo myślałem że nie uda mi się pewien interes. Na twoje szczęście typek poczekał. Do zamknięcia

Edytowane przez TastePDW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin