Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na GhostTownPL - oskarżony przez DzikiGon

wolnymaciek2010PL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: GhostTownPL 
    Data i godzina zdarzenia:17.03.2021 13,40
    Pełen opis sytuacji:Witam  koło radiowozu wpisałem animacje taką jak jest na kopalni podczas kopania Pan to milicjant mnie postrzelił tejzerem po czym podszedł i wzioł bez rp do radiowozu. Bez rp można tylko zakuwać na Strefie Bezprawia a nie poza strefą.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi zajścia są jak nie wykonał zakucia rp.

Zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Witam z tej strony GhostTownPL sytuacja była takowa iż nie został Pan zakuty tylko spacyfikowany paralizatorem za utrudnianie czynności po pościgowych został Pan odprowadzony do Radiowozu gdzie doszło do sprawdzenia Pana w Bazie danych obywateli i posiadał Pan wpis w MDT jeżeli dobrze pamiętam jak i również wystawiłem Panu mandat z utrudnianie pracy służb mundurowych a Pan rozpoczął PowerGaming z powodu takowego że zamek w Radiowozie był zamknięty a pan sobie sam odpisywał na do Udane więc stwierdziłem iż nie ma sensu odgrywanie z Panem Patologicznego RP. Oraz proszę o nie obrażanie służb mundurowych w skardze nazywając SAPD milicją. Dziękuję tyle mam do powiedzenia oczekuję tylko i wyłącznie na werdykt zarządu frakcji SAPD oraz wypowiem się jeżeli zostanę przez niego poproszony.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin