Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs o 30k! *Tematyka > Wasze pojazdy*

DeeLayT*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, witam was w moim pierwszym konkursie. Zapoznajcie się proszę z treścią całego posta.
Konkurs o 30'000 PLN *Waluty serwerowej*.
1. Miejsce - 15'000 PLN
2. Miejsce - 10'000 PLN
3. Miejsce - 5'000 PLN

Aby wziąć udział w konkursie należy:

- Spełniać warunki regulaminu odnośnie przyjmowania nagród/majątku. (KLIK)
- Zostawić reakcję pod postem.
- Wstawić zdjęcie/a waszych pojazdów (Mogą być to pojazdy organizacji/klucz) oraz nazwać dowolnie fotografię.
Fotografia może być w dowolnym miejscu, zdjęcie ma wyglądać po prostu estetycznie. 
*Opcjonalnie*
 - Zaobserwować mój profil, będziecie wtedy poinformowani o wynikach konkursu, oraz o kolejnych jak i aktualizacjach. 
- Wypisać historię zakupu, jak i pomysłu na pojazd.

Wyniki na najlepszą fotografię, ujawnią się 03/04/2021. 

Powodzenia!

Edytowane przez DeeLayT*
Dodatkowy dzień, sprawy prywatne.

No cóż tu dużo pisać moje oczko w głowie czyli ZR-350 która jest ze mną praktycznie od początku rozgrywki, czyli prawie 2 i pół roku (kupiona dokładnie 27 listopada 2018 roku). Kupiłem ją czystą 1.8, a że były to czasy gdzie weszła praca kopalni bardzo szybko zrobiłem ją 2.2. Gdy nitro weszło na serwer od razu je do niej zamontowałem, skromny wóz a cieszy :) Jest ona aktualnie 2.2FT bez baku ;) 

Rdzewiejąca RX-7.

Bj9f8n1.png

Edytowane przez ZiomOpel
.

Moim wzorem jest Yoshida Specials 930 z Midnight Club, legendarnej ekipy ścigającej się po Wangan-sen - fragmencie autostrady biegnącej wzdłuż Zatoki Tokijskiej. W Midnight Club ścigantom chodziło o jak największą prędkość maksymalną, a najszybszym pojazdem było właśnie Porsche 911 930. Bardzo podoba mi się stylistyka Porsche, więc musiałem zakupić odwzorowanie na serwerze. Gdy kupiłem Cometa miał on tylko lampki, obecnie jest w nim włożone UP1 oraz UP3, LPG 75l, zwiększyłem pojemność z 1.6 do 1.8 i nie planuje zaprzestawać modyfikacji, moją następną modyfikacją jest 2.0, może pomożesz mi w przyśpieszeniu osiągnięcia tego celu :D

Miejska bestia

OLNFPd8.png

PS. Mam nadzieje ze się nie spóźniłem

Edytowane przez Kingsayz

Wyniki konkursu!
1.  @Panda. - 150582 - 15'000PLN główna nagroda.
2. @ZiomOpel - 142354 - 10'000PLN
3. @Kingsayz - 223343 5'000PLN + 2'500PLN za rozbudowany opis. 

Pozostałym osobom dziękuję za udział, oczekujcie więcej! 

Spoiler

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Panda., o kwocie 15000 PLN z konta głównego
✔ Wykonałeś przelew na konto gracza ZiomOpel, o kwocie 10000 PLN z konta głównego.
✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Kingsayz, o kwocie 7500 PLN z konta głównego.

Edytowane przez DeeLayT*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin