Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Limuzyna 2.2 na unkatach [Lampy]

Kosior.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, ciapatynumeremjeden napisał:

za 1.38kk a mowiles minute temu na serwerze 1.5kk warta XD

wiec nie wiem co ty za przekrety dajesz 

Bo potrzebuje na szybko gotowki więc byłbym w stanie sprzedać za tyle z resztą co ja będę sie tłumaczył napisalem ze nie sellam to niepotrzebnie tutaj piszesz naura

7 godzin temu, Fl0dy. napisał:

XDDDD 900k bym za ten syf nie dał 

No nie dałbyś bo nawet nie masz teraz, a lepsza ta limka niż ta pseudo złota na totalnie nie pasujących lampach XDD

7 godzin temu, Prezes^ napisał:

to ja daje 950k i tone gruzu na Warszawe

Ty czasem bana nie masz? Bo coś tam pewne osoby z Lostów pisały że bana masz i spokój jest XDDD

Co do limki 1.3kk ps.

5 godzin temu, Morfil napisał:

No nie dałbyś bo nawet nie masz teraz, a lepsza ta limka niż ta pseudo złota na totalnie nie pasujących lampach XDD

Ty czasem bana nie masz? Bo coś tam pewne osoby z Lostów pisały że bana masz i spokój jest XDDD

Co do limki 1.3kk ps.

Dlaczego mam miec bana?  oraz dlaczego sie wypowiadasz w temacie nie  utworzonym przez ciebie i robisz off topic zamiast normalnej ceny?

Edytowane przez Prezes^

5 godzin temu, Morfil napisał:

Nie robię off topicu. To ty ceny nie dałes w tym momencie nie ja.

1.31kk ps. 

Polecam zobaczyć wyżej wiadomości i przeczytać z zrozumieniem lub ustalić wizytę u okulisty oraz troszkę śmieszne bo podbijasz właśnie sam sobie z 1.3kk  na 1.31kk XD

35 minut temu, Prezes^ napisał:

Polecam zobaczyć wyżej wiadomości i przeczytać z zrozumieniem lub ustalić wizytę u okulisty oraz troszkę śmieszne bo podbijasz właśnie sam sobie z 1.3kk  na 1.31kk XD

Polecam maść na ból pewnych części ciała. Nie rób off topicu, jak masz coś do mnie to pisz w wiad. prywatnej bo chyba nie potrafisz niczego wyjaśnić poza kozaczeniem albo plotkami. Wiem co robię, ale jak widać kogoś to boli... Oj.
Dalej 1.31kk ps.

3 minuty temu, Morfil napisał:

Polecam maść na ból pewnych części ciała. Nie rób off topicu, jak masz coś do mnie to pisz w wiad. prywatnej bo chyba nie potrafisz niczego wyjaśnić poza kozaczeniem albo plotkami. Wiem co robię, ale jak widać kogoś to boli... Oj.
Dalej 1.31kk ps.

Ale gdzie ja kozacze? Dawalem normlna oferte powyzej, lecz ty sprułes się i zaczałes dodawac dziwne  komentarze nwm próbujac wyprowadzic mnie z rownoagi lub w jakims sensie zdenerować :). Bez sensu nie pisałbys.

40 minut temu, Prezes^ napisał:

Ale gdzie ja kozacze? Dawalem normlna oferte powyzej, lecz ty sprułes się i zaczałes dodawac dziwne  komentarze nwm próbujac wyprowadzic mnie z rownoagi lub w jakims sensie zdenerować :). Bez sensu nie pisałbys.

Faaaktycznie normalna oferta po Tym co robisz na serwie XD

1.31kk ps w dalszym ciągu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin