Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. W dniu dzisiejszym 2 kwietnia 2021 apelują o zdjęcie z czarnej listy. Poprzednia próba "w pigułce" nie przypadła do gustu, więc napiszę tak, jak powinienem już wtedy. Zacznijmy od początku. Na czarną listę dostałem się dnia 13 kwietnia 2020, za niedługo mija okrągły ROK! Wiąże się to z długą przerwą na serwerze. Nie będę owijał w bawełne, lecz głupio mi, że rok temu zachowałem się, jak dzieciak. A czym zapytacie? Za próbę ukradnięcia materiałów szkoleniowych. Wspominałem w poprzednich apelacjach, że to nie była próba, bo udało mi się dostać materiały. Były to materiały frakcji SAFD, bo na filmiku z 4life w komentarzach tam były. Nie chcę tutaj ukrywać informacji czy też "lecieć w kulki", że to była tylko próba to nic złego. Po prostu uważam, że przy apelacji powinno napisać się prawdę. Myślę, że rok czasu to spora "przerwa" od frakcji. Chciałbym dostać drugą szansę od Komisji, jak i zaufanie od liderów frakcji i że nie będą bali się mnie przyjąć.  Dodam tutaj jeszcze coś od siebie. Byłem w każdej frakcji na serwerze, sprawowałem się tam dobrze. Nigdy nie byłem zwolniony dyscyplinarnie przez moją głupotę. Na serwerze kar mam mało, jak na moją ilość godzin. Zdarzył się jeden "wybryk", którego bardzo żałuję.

Pozdrawiam cieplutko Stuba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin