Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Infernus 1.2

PREZES_1337*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model:  Infernus
ID:  22056
Pojemność silnika: 1.2
Przebieg pojazdu: 66619
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1078), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (P2PREZES), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB baki 75/75 szyby 80 1 klucz
Cena: oferty
Coś od siebie:  jedyny infernus 1.2 na serwerze. Pojazdy wystawiam czysto pogladowo oferta musi mnie mega zainteresowac by doszlo do sprzedazy pojazdu. Interesuje mnie wyłącznie gotówka bądz pojazdy klasy wysokiej. (( typu turismo itp ))
SS’y:  

Spoiler

mta-screen_2021-04-01_17-43-35.png

Edytowane przez PREZES_1337*

16 godzin temu, PREZES_1337* napisał:

siema ten start to chyba jakas pomyłka :D 

Z tego co kojarze to ten bak to jakaś pomyłka / Z tego co kojarze da się normalnie zamontować w kompo bak benzynowy 50, 75 i 90 dm3,więc to żaden unikat,jak to ująłeś. Przynajmniej tak mi się wydaję. Mogę dać 2.5kk w wymianie.

Edytowane przez adus12135

3 minuty temu, adus12135 napisał:

Z tego co kojarze to ten bak to jakaś pomyłka / Z tego co kojarze da się normalnie zamontować w kompo bak benzynowy 50, 75 i 90 dm3,więc to żaden unikat,jak to ująłeś. Przynajmniej tak mi się wydaję. Mogę dać 2.5kk w wymianie.

słowa samego administratora :D  jezeli bak okaze sie byc standardowym oczywiscie to zmienie ;) co do oferty mozesz zaproponować aczkolwiek posiadam wieksze oferty po sprzedaży pojazdu .

UyDauRN.png

• Starszy Administrator

W pojeździe z silnikiem elektrycznym (gdzie nie da się zmieniać baku) bak 75 jest unikatowym. (Emiljusz wystawił Infernusa Elekrycznego).
W zwykłym benzyniaku, który ty masz - bak 75 jest dostępny w kompo.

Co do oferty 2.65kk po sell

Edytowane przez Sheeker

2 minuty temu, Sheeker napisał:

W pojeździe z silnikiem elektrycznym (gdzie nie da się zmieniać baku) bak 75 jest unikatowym. (Emiljusz wystawił Infernusa Elekrycznego).
W zwykłym benzyniaku, który ty masz bak 75 jest dostępny w kompo.

Co do oferty 2.65kk po sell

dziekuje za informacje już zmieniam :) co do oferty tak jak wyżej napisałem posiadam już oferte 3kk po sprzedaży swoich pojazdów od @DeWKOng98

0EnCTxL.png

41 minut temu, PREZES_1337* napisał:

słowa samego administratora :D  jezeli bak okaze sie byc standardowym oczywiscie to zmienie ;) co do oferty mozesz zaproponować aczkolwiek posiadam wieksze oferty po sprzedaży pojazdu .

UyDauRN.png

Zapewne administratorowi chodzi o to, że w pojazdach elektrycznych jest 15dm3 i nie da się zmienić lecz kiedyś się dało. W twoim jest silnik benzynowy więc normalnie się da. Co do oferty 3,05kk po sprzedaży lub wymiana za moje turismo.

3 minuty temu, Adamox10 napisał:

Zapewne administratorowi chodzi o to, że w pojazdach elektrycznych jest 15dm3 i nie da się zmienić lecz kiedyś się dało. W twoim jest silnik benzynowy więc normalnie się da. Co do oferty 3,05kk po sprzedaży lub wymiana za moje turismo.

sprawdziłem no troche lypa za 1.6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin