Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Banzaj. - Oskarżony przez Asn.

Yamaszka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Banzaj.
    Data i godzina zdarzenia: 03.04.2021 11:30
    Pełen opis sytuacji: Jeździłem sobie obok zabezpieczenia, funkcjonariusz jak na niżej wymienionym filmie wbiegł mi pod koła, ja próbując go wyminąć rzekomo go przejechałem. Oczywiście funkcjonariusz nie chciał okazać materiału dowodowego i po podaniu moich dowodów zostałem przetransportowany do więzienia.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/GQ8s78R

Ja, Asn. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Police OFficer III+1 Banzaj.

W dniu 9.04.2021 o 12:42, Asn. napisał:

Oczywiście funkcjonariusz nie chciał okazać materiału dowodowego

Jest to nie prawda, podałem Ci go na PM w grze, oraz chciałem wyjaśnić zaistniałą sytuacje, ale totalnie ignorowałeś to, co pisałem Tobie w grze w wiadomości prywatnej.

https://imgur.com/a/yATA7JB  - Tak to wyglądało z mojej perspektywy i mimo, że jak dla mnie jest to błąd synchronizacji, to nie powinieneś jeździć po takowym terenie ponieważ nie jest to teren przystosowany do jazdy samochodem, przez co takowa sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca, a dodatkowo dodam również, że znacznie utrudniałeś nam akcje RP ze swoimi kolegami, wjeżdżałeś na teren zamknięty oraz rozjechałeś innych funkcjonariuszy, a gdy oni cię zakuwali to twój kolega dmował funkcjonariusza pojazdem za co został ukarany o dziwo ostrzeżeniem.

Czekam na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Banzaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin