Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Darkness.

xSerrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: xSerrek

Nick osoby oskarżonej: @Darkness.
Powód napisania skargi: Wiec tak napisalem do @Kubula miedzy innymi on jest swiadkiem z pytaniem , samochod dokladniej moją zr-350 zostawilem na poboczu drogi. Gdy wrocilem po przerwie patrze a tutaj czeka mnie niespodzianka pojazd na pp zamiast przecho. A najlepszy jest powód, według gracza: Pojazd nieprawidlowo zaparkowany 300zł, jesli dobrze pamietam takiego powodu uzywa sie gdy pojazd na parkingu jest zle badz krzywo zaparkowany.
Gdy napisalem do gracza iż po prostu uzyl zlego powodu i nie tego miejsca gracz stchórzył i wylogał.
Dowody: Tak jak mowie dowodem moze byc tylko moj ss lub  gracz  @Kubula

Edytowane przez xSerrek

Witam serdecznie,

otóż pozwól, że wyprowadzę Cię z błędnego myślenia, w którym niestety jesteś. To nie działa tak, że jeśli musimy wyłączyć grę, to parkujemy samochodem na poboczu, zaciągamy ręczny i wychodzimy z myślą, że jakiś sympatyczny gracz czy to z SARA, czy z SAPD odholuje nasz pojazd do przechowywalnii :). 
Nie mam bladego pojęcia, co Ci powiedział Kubula, być może nie wiedział jak wygląda sytuacja, ale nie o tym tutaj - przejdźmy do sedna sprawy. 

Otrzymałem zgłoszenie od gracza, że pojazd jest porzucony, po przyjeździe zauważyłem, że ma ręczny, co go od razu kwalifikuje na pojazd nieprawidłowo zaparkowany - przez co został dokładnie tak przeze mnie zakwalifikowany i przewieziony na parking policyjny. 

A i jeszcze jedno, pamiętaj, że jak do kogoś piszesz, a po chwili nie ma tego gracza na serwerze, to chociaż sprawdź, czy dana osoba sama wyszła z gry, czy została wyrzucona przez AFK'a ([2021-04-15 16:44:51] [Output] : Zostajesz wywalony z powodu AFK!!) ;)) 

Życzę Wszystkim czytającym miłego dnia! 

https://imgur.com/a/dk4IsUf

§7. Zarząd frakcyjny zastrzega sobie prawo do automatycznego odrzucenia skargi z powodu braku dowodów bądź niedostosowania się do innych punktów regulaminu skarg.

W razie potrzeby proszę napisać kolejną skargę, tym razem zgodnie z przyjętymi standardami. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin