Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na krecikoo - oskarżony przez velovsky:]]

maciek13372137
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: (Wsadzenie do więzienia mimo iż nie uciekałem SAPD ani nic, prawdopodobnie pomyłka)

Nick funkcjonariusza: @krecikoo
    Data i godzina zdarzenia: [2021-04-17 16:10:11] [Output]
    Pełen opis sytuacji: Od paru dobrych dni siedzę praktycznie cały czas na kopalni, nie robię pościgów ani nic, wyszedłem z serwera około 3 przy drzwiach obok kopalni, tak jak zawsze, wchodząc dzisiaj rano na serwer zauważyłem to:

[2021-04-17 16:10:11] [Output] : Ⓘ Powód: odmowa przyjecia mandatu oraz celowe samobóstwo
[2021-04-17 16:10:11] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 98 minut/y.

Nie wiem, co się stało, że zostałem wsadzony do więzienia mimo iż nie uciekałem sapd ani nic, samobójstwa tez nie zrobiłem w celu ucieczki

Jeśli pan @krecikoo mógłby wytłumaczyć mi całe zajście dlaczego jestem w więzieniu bardzo bym prosił,
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Logi wykopania węgla które prawdopodobnie może sprawdzić administracja

[2021-04-16 17:45:21] [Output] : * Wydobywasz 0.58 kg węgla!

od tej godziny do:

[2021-04-17 02:48:46] [Output] : * Wydobywasz 0.24 kg węgla!

W przerwie od kopania tylko siedziałem na DM oraz byłem sprzedać sancheza

Jeśli trzeba mogę wysłać logi od 17:45 aż do 2:48, na których widać że kopie węgiel

Pozdrawiam

Ja, velovsky:]] zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez velovsky:]]

Uszanowanie, Cadet krecikoo zaczynając swoją wypowiedź chciałbym zacząć od opisania całego zajścia, a więc wraz funkcjonariuszem AKKT u którego jeździłem na G czyli na pasażerze, zatrzymaliśmy gracza o podajże nicku simson123 który po chwili zaczął uciekać po czym został zgłoszony pościg gdzie po chwili ścigamy kierowca wpadł do wody po czym zabił się więc funkcjonariusz AKKT powiedział że podliczy go i przez PID za odmowa przyjęcia mandatu oraz celowe samobójstwo, po przyjechaniu do więzienia w Dilimore, gdy wszedłem do więzienia w consoli miałem kilka PIDów przez co musiałem źle skopiować i przez to zostałeś wsadzony do więzienia. Jest to moja pomyłka za którą przepraszam oraz jestem w stanie przyjąć konsekwencje oraz jestem w stanie zapłacić zadośćuczynienie za te minuty w więzieniu oraz jeszcze raz przepraszam, gdyż jest to mój błąd i zostałeś wsadzony do więzienia przez pomyłkę. 

Ode mnie to wszystko, oczekuje na decyzję zarządu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin