Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Romek. oskarżony przez _-JAGUAR-_

JAGUARR187
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Romek.
    Data i godzina zdarzenia: 17.04.2021 około godziny 21:30
    Pełen opis sytuacji: Więc zacznijmy od genezy całej skargi na owego funkcjonariusza, a konkretnie powodu napisania jej. Powodem napisania skargi jest nieposzanowanie pojazdu frakcyjnego. Po akcji SAPD na Strefie DM nie mam pojęcia w jakim celu ale napotkałem na owego funkcjonariusza który stanął na granicy strefy DM prowokując (może nie w dosłownym znaczeniu tego słowa) innych graczy aby do niego strzelano. Po krótkiej konwersacji pomiędzy mną a funkcjonariuszem gdzie zadałem mu pytanie odnośnie granicy, członek frakcji wsiadł do pojazdu napisał podajże jedną wiadomość i odjechał wraz z tylną prawą przebitą oponą.  Skoro z tego co wiem to gracze zostają karani mandatem za jazdę na przebitych oponach to dlaczego funkcjonariusz może kierować pojazdem tym bardziej frakcyjnym wraz z niesprawnym ogumieniem ( przebita opona) ? Czyżby funkcjonariusz SAPD miał więcej możliwości tylko i wyłącznie dlatego gdyż jest członkiem owej frakcji? Liczę na ukaranie owego funkcjonariusza za te czyny. W linku dowodowym dołączam pełną 15 sekundową powtórkę oraz dwa przybliżone zdjęcia które pokazują iż dany funkcjonariusz posiadał przebitą oponę.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/dcHNM9U

Ja, _-JAGUAR-_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Prowadzona była akcja na strefie bezprawia, stąd przebita opona, jedna, nie cztery, czy trzy, więc co miał zrobić funkcjonariusz? Wezwanie lawety byłoby nonsensem.

Również odwołując się do stwierdzenia, że normalnie to gracz by dostał mandat - pracownicy nie szukają na siłę powodu do wystawienia mandatu, są wyrozumiali - jeśli Cię złapią z podobną j/w sytuacją i oznajmisz, że jedziesz do wulkanizacji to najzwyczajniej Cię zostawią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin