Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Doświadczonym Kierowcą *Fachowiec*

MateuszXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vLuheWm.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
W dzisiejszym dniu chciałbym Was zaprosić na wywiad z Doświadczonym Kierowcą @*Fachowiec*

Zapraszam do czytania!

9khw0T6.png

M5QbW7Q.jpeg9khw0T6.png

M - MateuszXQ
F - *Fachowiec*

9khw0T6.png

M: Witam, z tej strony Starszy Redaktor MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
F: Witam, z tej strony Doświadczony Kierowca *Fachowiec* z Transport of San Andreas.

M: Chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
F: Jasne, z wielką przyjemnością!

M: Super, dziękuję! Myślę, że czas rozpocząć. Opowiedz na sam początek coś o sobie.
F: No to tak, mam na imię Antek, mam 14 lat, pochodzę z niewielkiej wsi w województwie kujawsko-pomorskim. Moimi zainteresowaniami są informatyka, skoki narciarskie piłka nożna oraz granie w gry komputerowe. Myślę, że z charakteru jestem osobą spokojną, przyjacielską oraz w każdym momencie pomocną.

M: Wiążesz jakąś przyszłość z podanymi wyżej zainteresowani w życiu realnym?
F: Jak najbardziej, bardzo chciałbym być technikiem informatycznym. Od kilku lat interesuję się właśnie takimi sprawami, a szczególnie komputerami i sprawia mi to ogromną przyjemność.

M: Czas przejść do pytań związanych z Twoim życiem wirtualnym. W jakie jeszcze tytuły pogrywasz w wolnej chwili, gdy nie grasz na platformie MTA?
F: Najczęściej pogrywam sobie w tytuły takie jak Counter Strike Global Offensive, Forza Horizon 4, Minecraft oraz różnego rodzaju symulatory np. Euro Truck Simulator 2 czy także American Truck Simulator. Posiadam do tych gier różne dodatki, które w jakimś stopniu zachęcają do grania w te gry.

M: Teraz wróćmy do platformy MTA. Pogrywasz jeszcze na jakiś serwerach poza 4Life?
F: Przez jakiś czas pogrywałem sobie na serwerze FFS (minigames), lecz na ten moment gram tylko i wyłącznie na serwerze na 4life.

M: I tym akcentem idziemy już na serwer 4Life. Opowiesz nam, jak rozpoczęła się Twoja rozgrywka na serwerze oraz od kiedy grasz na serwerze?
F: Na serwer zarejestrowałem się po raz pierwszy 4 stycznia 2021 roku. Na zagranie na tym serwerze namówił mnie kolega. Na początku myślałem, że będę ten serwer traktował bez powagi, lecz po dwóch dniach zmieniłem swoje zdanie na temat serwera. Kiedy już zmobilizowałem się do zarabiania na tym serwerze. Przerodziło się to w istne maniactwo, potrafiłem grać na tym serwerze po 8h dziennie. Na początku jak każdy zarabiałem sobie na magazynie, udało mi się kupić pierwsze auto Moonbeam'a i zacząłem dorabiać na uberze. Gdy już wbiłem wymagane LP do dołączenia do organizacji. Stwierdziłem, że odetnie wszystkie możliwe prace na serwerze i zarabiałem już tylko z ubera. Pod koniec stycznia rozpoczęła się także rekrutacja do frakcji Transport of San Andreas, do której udało mi się dołączyć. Mapy oraz najpotrzebniejszych lokacji nauczyłem się bardzo szybko.

M: Ile obecnie posiadasz godzin przegranych na serwerze oraz ile wynosi Twój majątek?
F: Obecnie rozegrałem 777h na serwerze, niektórzy mogą stwierdzić, że jestem jednym wielkim no-life'em i maniakiem, aczkolwiek moim zdaniem ten serwer jest na tyle ciekawy, że mógłbym spędzić więcej czasu nad nim. Swój majątek szacuję na około 800k z racji, iż posiadam Sultana 2.0, do którego za niedługo będę montować lampki, oraz posiadam też 140k w bankomacie.

M: Świetnie! Dasz radę nam powiedzieć, co Cię najbardziej zachęciło do zostania na tym serwerze?
F: Do zostania na serwerze zachęciło mnie to, że dostałem się do frakcji, co wiąże się z dużym obowiązkiem na serwerze. Kolejnym aspektem może być to, że zakupiłem pierwsze auto czy też dołączyłem do organizacji.

M: Przechodzimy teraz do nieco ciekawszej części. Wiadomo nam, że znajdujesz się obecnie w organizacji Empire. Opowiesz nam coś o niej?
F: Jest to bardzo fajna organizacja, zmobilizowana i znajduje się tam dużo miłych i pozytywnych osób. Wraz z całą organizacją organizujemy co jakiś czas eventy. Śmiało jestem też w stanie stwierdzić, że osoby w tej organizacji są zawsze chętne do pomocy.

M: Wnioskując po Twojej wypowiedzi wyżej o tej organizacji, śmiało poleciłbyś ją naszym czytelnikom?
F: Jak najbardziej polecam tę organizację czytelnikom, zagwarantuję Wam, że zostaniecie miło przyjęci przez nasz zarząd.

M: Miło słyszeć takie słowa! Przejdźmy dalej. Znajdujesz się obecnie w jakimś biznesie serwerowym?
F: Obecnie nie, parę dni temu napisałem odejście z Buildings4you, moim celem jest dołączenie do biznesu 4wars. Opisując atmosferę w moim byłym biznesie, to mogę śmiało powiedzieć, że jest ona bardzo fajna, znajduje się tam wiele pozytywnych osób i śmiało mogę polecić ten biznes.

M: Rozumiem. Jak Tobie się pracowało w biznesie Buildings4you przed odejściem?
F: Dziękuję, że pytasz! Bardzo fajnie, handlowanie nieruchomościami bardzo powiększyło moją wiedzę serwerową. Myślę, że po dwóch miesiącach pobytu w tym biznesie nie dam się oszukać na jakiś domek. W każdym momencie mogłem liczyć na pomoc zarządu, na przykład przy kupnie domku, tak aby nie stracić na nim pieniędzy.

M: Przejdźmy teraz do biznesu 4wars, do którego chciałbyś dojść. Dlaczego akurat do tego biznesu chciałbyś dojść?
F: Poznałem tam wiele pozytywnych osób, namawia mnie również do dojścia kolega z tego biznesu. Bardzo często jeździłem też na ich akcje jako zakładnik, co także przekonało mnie do tego biznesu, spodobał mi się wygląd tych akcji oraz zorganizowanie pracowników biznesu.

9khw0T6.png

PUcnBXp.gif

9khw0T6.png

M: Świetnie! Przejdźmy teraz do pytań związanych z frakcją. Wiadomo nam, że znajdujesz się we frakcji Transport of San Andreas. Opowiesz nam, co Cię zachęciło do dołączenia w szeregi tej frakcji oraz jak długo z niej jesteś?
F:
Od początku mojej przygody chciałem dołączyć do takich frakcji jak: San Andreas Fire Department, San Andreas Medical Department oraz Transport of San Andreas. Podczas styczniowej rekrutacji do frakcji San Andreas Medical Department spróbowałem swoich sił i mi się nie udało, tydzień później ukazała się na forum rekrutacja do frakcji Transport of San Andreas, w której także spróbowałem swoich sił i udało się dojść do tej frakcji. Udało mi się! Swoją przygodę w tej frakcji zacząłem 30 stycznia 2021 roku, czyli jestem w niej około 2,5 miesiąca.

M: Rozumiem. Powiesz nam, jaką obecnie masz rangę w tej frakcji oraz jak wygląda Twoja praca w tej frakcji?
F:
Moja praca w tej frakcji polega na przewożeniu graczy z punktu A do punktu B, nasza frakcja posiada takie pojazdy specjalne, jakimi są pojazdu typu Transporter oraz pojazdy typu Fast Taxi. Mamy także możliwość Transportu Lotniczego, Eskorty VIP, autobusami, które kursują po różnych liniach. Przejazdy tymi autobusami są darmowe. Obecnie jestem na randze Doświadczony Kierowca.

M: Wiadomo nam także, że w połowie lutego zdałeś egzaminy kończące akademię we frakcji Transport of San Andreas. Jak się czułeś podczas zdawania takiego egzaminu?
F: Do egzaminu podchodziłem dwa razy, z racji, iż pierwszej próby nie zdałem. Na obu próbach czułem bardzo duży stres, lecz myślę, że egzamin poprawkowy był bardziej stresujący, ponieważ miałem świadomość, że gdy nie zdam egzaminu poprawkowego, to zostanę wydalony z frakcji. Egzamin poprawkowy udało mi się zdać z wynikiem 53,5/60 punktów. Sam egzamin składał się z dwóch części. Teoretycznej oraz praktycznej. Więcej raczej na temat egzaminu nie mam co dodać.

M: Chciałbyś coś jeszcze osiągnąć na serwerze podczas rozgrywki na nim?
F:
Bardzo chciałbym dostać się na rangę Support oraz zrobić kolekcję aut wartych parę milionów, lecz to już plany na odległą przyszłość.

M: Rozumiem. Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Chciałbyś kogoś pozdrowić?
F: Oczywiście! Chciałbym pozdrowić całą frakcję Transport of San Andreas oraz organizację Empire a w szczególności: @Ksajomi, @_foster, @Young_Maiki, @I_Was_There, @Hiszpanek14, jak i również Ciebie.

M: Dziękuję za pozdrowienia oraz dołączam się do nich! Dziękuję Ci za możliwość udzielenia wywiadu. Realizuj swoje marzenia na serwerze, jak najlepiej tylko potrafisz. Trzymaj się i do zobaczenia na serwerze!
F: Również bardzo dziękuję, że pozwoliłeś mi po odpowiadać na parę pytań, życzę dalszych sukcesów Tobie, jak i całej Redakcji. Trzymaj się i do zobaczenia!

9khw0T6.png

Chciałbym z tego miejsca zaprosić do oceny mojego wywiadu, zarówno w komentarzach, jak i reakcjami. Do zobaczenia wkrótce!

b3kWvMu.png

Autoryzował: @pawelik001

vLuheWm.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin