Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika MateuszXQ, oskarżony przez OskarYT.

kurnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: OskarYT
Nick osoby oskarżonej: @MateuszXQ
Powód napisania skargi: Piszę tę skargę ponieważ pracownik odholował mój pojazd z pod mojego domku ( ID 440 ). Uważam, że odholowanie pojazdu było niesłuszne. Powodem przez jaki auto jest na parkingu policyjnym ( 1 ). Według mnie pojazd był zaparkowany prawidłowo, patrząc na temat: granice prywatnych posiadłości, cytuję: ,,Jeżeli posiadasz tę posesję, możesz zaparkować maksymalnie trzy pojazdy w jej obrębie, nie zastawiając przejazdu". Pojazd był zaparkowany w obrębie posesji, przejazdu również nie zastawiał. ( 2 )
Dowody: ( 1 - https://imgur.com/a/tTlDYW1 ) ( 2 - https://imgur.com/a/tTlDYW1 )

Witam, z tej strony Pracownik MateuszXQ z San Andreas Road Assistance.

Sytuacja wyglądała następująco. Adept trundo otrzymał zgłoszenie o treści ,,Pojazdy przy mojej posesji." (Ewentualny dowód w postaci loga trundo może podesłać prywatnie do zarządu.)
Po dojechaniu na miejsce przedstawię logi trundo wraz z osobą, która napisała zgłoszenie.

Spoiler

[2021-04-20 15:02:58] [Output] : Cake_ [234]: o te dwa
[2021-04-20 15:02:59] [Output] : trundo [357]: Witam, z tej strony Adept trundo z San Andreas Road Assistance.
[2021-04-20 15:03:05] [Output] : trundo [357]: które?
[2021-04-20 15:03:07] [Output] : Cake_ [234]: infek i bulet

Następnie napisał do mnie trundo z prośba, bym mógł do niego podjechać, bo nie był pewny, czy może te pojazdy zabrać. Po dojechaniu przeze mnie na miejsce sprawdziłem granicę posiadłości.
Przedstawię teraz wiadomość do posiadłości od ID 436-450.

,,
Jeżeli posiadasz tę posesję, możesz zaparkować maksymalnie trzy pojazdy w jej obrębie, nie zastawiając przejazdu."

2 godziny temu, OskarYT napisał:

pracownik odholował mój pojazd z pod mojego domku ( ID 440 ).

Nie wiem, czy nie popełniłeś tutaj błędu, ponieważ Twoja stara posesja miała ID 436.
Obecnie ta posiadłość należy do osoby, która napisała zgłoszenie. Dowód poniżej.

Spoiler

S3OO6N4.png

Po sprawdzeniu granicy posiadłości, która znajduje się tutaj -> https://i.imgur.com/9udp5sM.png
Postanowiłem wraz z pracownikiem odholować pojazd, który znajdował się na tej posesji.

Dowód postoju pojazdu poniżej.

Spoiler

BcvXiTU.png

Oczywiście, przed rozpoczęciem załadowania pojazdu na lawetę, poprosiłem Adepta, aby ten zapytał się właściciela posesji, czy nie jesteś przypadkiem jego lokatorem/znajomym.

Spoiler

[2021-04-20 15:14:28] [Output] : >> Cake_ [234]: właściciele tych aut to lokatorzy czy coś?
[2021-04-20 15:14:37] [Output] : << Cake_ [234]: nie wykampiłem dom przed chwila

Myślę, że rozwiałem wszelkie wątpliwości co do odholowania Twojego pojazdu na parking policyjny.

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin