Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na deluXe oskarżony przez Cake_

Cake_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @deluXe
    Data i godzina zdarzenia
: 22.04.2021 około godziny 12:40
    Pełen opis sytuacji: Szczelałem do sapd na dm i zostałem poszczelony z tazera jednak po chwili mogłem wstać wiec to zrobilem i ucieklem. No i pózniej mnie wsadził przed PIDa chodź mnie  nie zakuł. Wgl to zero rp było.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: W logach pisze nie mam jak tego sprawdzić.

Ja, Cake_ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Cake_

6 godzin temu, deluXe napisał:

Przeczytaj sobie trochę, popraw skargę to może się wypowiem.

Masz poprawiłem ci. To co napisałeś wyżej, chodzi mi o twoje zachowanie uważam, że jest nie dopuszczalne, szczególnie, że jesteś w zarządzie?

Edytowane przez Cake_

Nie widzę, żeby cokolwiek było poprawione i skargę traktuje jako niesmaczny żart. Jednak postaram się wyjaśnić jak było, aby osoba rozpatrująca miała jakikolwiek pogląd na sytuację, bo jak widać oskarżający ma w głębokim poważaniu czytelny przekaz oskarżenia.

Po pierwsze i to chyba najważniejsze brak jakichkolwiek dowodów. Jest już to powód do odrzucenia skargi.

Po drugie, SAPD ma prawo wsadzić po PID, jeśli osoba została obezwładniona, co sam powiedziałeś.

Po trzecie, nie było mnie na tej akcji i nie odniosę się do tego co tam zaszło. Jednak po Twojej wypowiedzi mogę wnioskować, iż funkcjonariusze nie popełnili błędu i prośba o wsadzenie przez PID wydana była regulaminowo. (Jeśli miałbyś jakikolwiek dowód, nawet poszlakowy to osoba rozpatrująca skargę mogłaby zweryfikować poprawność tamtych działań, akutlanie ma związane ręce i nie wie nic)

W dniu 22.04.2021 o 12:48, Cake_ napisał:

Dowód, który to potwierdza całe zajście: W logach pisze nie mam jak tego sprawdzić.

Logi możesz sprawdzić sobie sam, możesz poprosić osobę z ekipy. Nikt stąd nie zrobi tego za Ciebie.

W dniu 22.04.2021 o 13:18, Cake_ napisał:

To co napisałeś wyżej, chodzi mi o twoje zachowanie uważam, że jest nie dopuszczalne

Niedopuszczalnym jest to, że za napisanie skargi w ten sposób nie zostaniesz ukarany. 

Edytowane przez deluXe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin