Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Zastępcą Kierownika Czapla*

Sheeker
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

FxgnDwG.png
Witam, z tej strony Redaktor Sheeker z Redakcji 4Life News.
Dziś zapraszam was serdecznie do wywiadu z @Czapla*

GFwEpnU.png
ulodXfV.gif

S - Sheeker
C - Czapla*

S: Witam, z tej strony Redaktor Sheeker z Redakcji 4 Life News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
C: Witam, tej strony Zastępca Kierownika Czapla* z San Andreas Road Assistance. Jasne, chętnie udzielę Ci wywiadu.

S: W takim razie standardowo, mógłbyś opowiedzieć nam coś o sobie?
C: Mam na imię Mateusz, mam 16 lat. Pochodzę z małej miejscowości w województwie podlaskim. Uczęszczam do drugiej klasy Szkoły Branżowej I stopnia na kierunku Elektromechanik Pojazdów Samochodowych. Interesuje się motoryzacją, z którą mam do czynienia na co dzień, interesuje się również historią i trochę sportem. Na co dzień lubię grać na Instrumencie, a mianowicie na saksofonie, słuchać muzyki, łowić ryby i grać w gry komputerowe. Czasami też lubię korzystać z programu Virtual DJ. Jestem sprawiedliwy, miły, pomocny, cierpliwy, uczciwy, uprzejmy i zawsze dążę do celu.

S: Okej przejdźmy zatem do pytań związanych z serwerem. Jak znalazłeś się na serwerze, jakie były twoje początki oraz skąd wziął się twój nick?
C: Pierwszy raz na serwer zawitałem w 2017 roku, ale moja przygoda szybko się wtedy skończyła, bo zaledwie po godzinie gry. 3 lata później pewnego dnia oglądałem na platformie YouTube filmy z MTA i znalazłem film z 4life i pomyślałem, że fajnie byłoby wrócić na ten serwer po przerwie, a jako iż nie pamiętałem nicku i hasła do starego konta założyłem nowe, które mam do teraz. Co do moich początków wyglądały tak jak u każdego, zacząłem pracować na magazynie, kupiłem pierwsze auto, które sprzedałem następnego dnia i kupiłem inne, potem pracowałem na lawetach, potem na kurierze, potem na kopalni, aż dostałem się do frakcji. Pomyśl na mój obecny nick, wziął się z rozmowy na mumble z kolegami z frakcji, zaczęli mówić na mnie Czapla i spodobał mi się ten nick, więc postanowiłem go zmienić na Czapla*.

S: Rozumiem, na serwerze przegrałeś już grubo ponad 1000h, czy żałujesz tego czasu?
C: Nie żałuję żadnej minuty na tym serwerze, poznałem tu sporo osób i sporo osiągnąłem.

S: Dobrze, a jak ma się sprawa z twoim majątkiem?
C: Mój majątek na chwilę obecną nie jest zbyt duży, bo wynosi około 2.4kk.

S: Okej, od jakiegoś czasu na serwerze jesteś na randze support. Mógłbyś powiedzieć jakie uczucia towarzyszył Ci, gdy zobaczyłeś swój nick na liście, oraz jak wyglądały twoje początki na owej randze?
C: Pamiętam ten dzień dokładnie. Odeszłem na chwilę od komputera i gdy wróciłem, zobaczyłem powiadomienie na forum, że zostałem wspomniany w wynikach rekrutacji na rangę Support, byłem wtedy w totalnym szoku. Co do moich początków na początku nie odnajdywałem się zbytnio w ekipie serwera i gdyby nie pewna osoba, nie wiem czy byłbym dalej na tej randze.

S: Wspomniałeś o frakcji SARA, w której od jakiegoś czasu jesteś w zarządzie. Mógłbyś napisać, jak wyglądają twoje obowiązki, jaka atmosfera panuje we frakcji, oraz jak oceniasz jej działanie?
C: Aktualnie jestem zarządzie na okresie próbnym. Do moich obowiązków należą: Pilnowanie porządku we frakcji, szkolenie, oraz egzaminowanie adeptów i jeszcze kilka innych obowiązków. Atmosfera we frakcji według mnie jest bardzo dobra, choć czasami trafią się osoby, co potrafią ją zepsuć, działanie frakcji jest bardzo dobre i jest coraz więcej zmian urozmaicających funkcjonowanie frakcji.

GFwEpnU.png
H51Icb6.gif
GFwEpnU.png

S: Ostatnio na serwer zawitała aktualizacja z przeglądami pojazdów. Czy mógłbyś powiedzieć, jak to będzie działać i gdzie będzie można zrobić takowy przegląd?
C: Jeszcze nie dostaliśmy dokładnej informacji, jak to będzie działać. Czekamy na informacje od ARCON.

S: Rozumiem. Nie dawno odszedłeś z Studia Filmowego, zamierzasz w najbliższym czasie rekrutować do jakiegoś biznesu?
C: Tak odszedłem ostatnio z Studia Filmowego z powodu braku chęci do bycia w tym biznesie. Ogólnie biznes wspominam bardzo dobrze, spędzając tam około 6 miesięcy. W najbliższym czasie chciałbym dołączyć do biznesu 4music albo 4fight.

S: Posiadasz jakieś marzenia serwerowe? Jeżeli tak, to jakie?
C: Tak chciałbym zrobić swojego Longa na 2.2 FT i zgromadzić większy majątek. I mam jedno małe marzenie, o którym nie chce pisać.

S: Rozumiem, grasz jeszcze w jakieś inne gry, lub na innych serwerach?
C: W wolnym czasie gram też w gry takie jak: FIFA, Paladins, My summer car, ETS. A co do MTA to kiedyś trochę grałem na innych serwerach, ale aktualnie wolę się skupić na 4life.

S: Od jakiegoś czasu pełnisz funkcję zarządową w organizacji Poena Capitis. Mógłbyś nam coś więcej o niej opowiedzieć?
C: Do organizacji Poena Capitis dołączyłem 26 lutego, a funkcje zarządową pełnię od 12 marca. Organizacja Poena Capitis jest to organizacja powstała 19 kwietnia 2020 roku pod nazwą El Espanol. Oferujemy: Rozbudowany system rang i awansów, liczne konkursy oraz eventy organizowane ze składek, dużą bazę w dobrej lokalizacji, wiele w pełni z tuningowanych pojazdów najwyższej klasy, szybki kontakt z Zarządem, przyjazną, wręcz rodzinną atmosferę i liczne aktualizację, oraz poprawki w naszych systemach. Zapraszam do pisania podań.

S: Brzmi ciekawie, pomału zbliżamy się do końca. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
C: Tak, chciałbym pozdrowić @.Mariuszek., @AmzeK@HUbi_, @TomiX*, @maxwell187, @Domciol, @Matias2525, @Frapis, @Halloween, @Gajduss, @Herbatnik, @Mati0sik, @PLojTEk, @pawelosuwa, @Owcaaa*, Całą frakcję SARA, Całą administrację serwera 4life, Całą organizację Poena Capitis i ciebie.

S: Naturalnie dołączam się do pozdrowień i dziękuje Ci za udzielenie tego wywiadu.

GFwEpnU.png

CJpKAku.png

Autoryzował: @Blender.

FxgnDwG.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin