Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Fepher- oskarżony przez Kaktusik

Kaktusik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Fepher

Data i godzina zdarzenia: 10.05.2021 / 12 : 44 około

Pełen opis sytuacji: To tak sapd wjechało na dm, było strzelanie itp. Stoją około 4 radiolki na drodze, my podbiegamy we 3/4, raz wsiadłem do radiowozu i wysiadłem żeby podbiec do Hoodeda się o coś zapytać, ( stałem 4 sek i dostałem z paralizatora, ale to nie ważne już jest...) ten wali do mnie z paralizatora, bierze mnie do radiowozu Fephera i podlicza mandat komuś tam, potem odjechaliśmy troszkę dalej i mi teraz podlicza. Powody: Niszczenie mienia ( chociaż tego nie było, pytałem się gdzie i o dowód, ignorował mnie ( do żadnego radiowozu na dm nie strzelałem tylko do Policjantów gdzie byli pieszo ) Pytam się gdzie niszczyłem itp, nie odpowiedział, plus do tego Pan Fepher jechał bez  opony gdzie by za to gracz dostałby mandat. Miał blisko wulkanizacje, nie podjechał , dojechaliśmy do więzienia i dalej mi nie odpowiedział na pytanie ( Krótko opisane : Fepher jechał bez przedniej opony, Fałszywe oskrażenia, Ignorwanie na moje pytania.  )    Chodzi bardziej o jego oponę i o niby niszczenie mienia.
                                                                                                                                    Dowód, który potwierdza całe zajście: unknown.png, unknown.png,        Powody : unknown.png, Poinformowanie: unknown.png, unknown.png | Opona: ---> unknown.png  -unknown.pngunknown.pngIgnorowanie moich pytań na temat niszczenie mienia: unknown.png?width=400&height=230Dalszy brak odpowiedzi od niego --->unknown.pngunknown.png                                                                                                                                                                                                                                                              Ja, Kaktusik zapoznałem się z regulaminem odnośnie  składania                                      skargi,rozumiem go i w pełni go akceptuje.
Edytowane przez Kaktusik

Uszanownie, Police Officer III Fepher.

29 minut temu, Kaktusik napisał:

Powody: Niszczenie mienia ( chociaż tego nie było

Siedząc w radiowozie zauważyłem że włączyłeś animacje kopania po czym kopałeś w radiowóz dlatego podliczyłem Ci "Niszczenie mienia policji"

35 minut temu, Kaktusik napisał:

Pytam się gdzie niszczyłem itp, nie odpowiedział, plus do tego Pan Fepher jechał bez  opony gdzie by za to gracz dostałby mandat. Miał blisko wulkanizacje, nie podjechał

Stałem przed DM po czym dostawałem ostrzał w pojazd ((i tym samym przebito mi opone)).

Wszelkiego rodzaju jednostki były nie dostępne więc zdecydowałem się was zawieść.

((Opony w radiowozie nie można naprawiać u wulkanizatora a u mechanika ((trzeba wyjąć all osoby by naprawić)) 

Przyczepiłeś się o oponę gdyż chciałeś bym cię wypuścił z radiowozu.

Mandat został Ci policzony odpowiednio do twoich czynów 

Twoje zachowanie oraz twojego kolegi było dość chamskie - wyzywanie / przeklinanie / grożenie 

7 minut temu, Fepher napisał:

Siedząc w radiowozie zauważyłem że włączyłeś animacje kopania po czym kopałeś w radiowóz dlatego podliczyłem Ci "Niszczenie mienia policji"

Żadnej animacji nie włączałem gdy była ta akcja na dm oraz przy tym radiowozie :). 

Stałem przed DM po czym dostawałem ostrzał w pojazd ((i tym samym przebito mi opone)).

Gdy ktoś stoi poza dm nie niszczy mu się pojazd oraz jak ktoś strzeli poza dm do kogoś, nie zabiera mu hp. 

Edytowane przez Kaktusik

((Opony w radiowozie nie można naprawiać u wulkanizatora a u mechanika ((trzeba wyjąć all osoby by naprawić)) 

Mechanika miałeś też bliziutko, a czego wiem jak wyjmiesz zakutego z radiowozu nie rozkuwając go to i tak nie może się ruszyć. :) Skąd wiem? Bo już takie coś miałem 

Edytowane przez Kaktusik

28 minut temu, Fepher napisał:

Siedząc w radiowozie zauważyłem że włączyłeś animacje kopania po czym kopałeś w radiowóz dlatego podliczyłem Ci "Niszczenie mienia policji

Ja wsiadłem tylko do Radiowozu Hoodeda, wysiadłem poszedłem do twojego i potem do Hoodeda i dostałem z paralizatora i mnie powinąłeś i tylko tyle było. Jak siedzie w radiowozie Hoodeda oraz KajVisa obraz.png.72d3b8ede23b2898d92bf456d0b703b4.png
Tu jak stoję obok "twojego radiowozu" ----> unknown.png
I poszedłem do Hoodeda się zapytać, najprawdopodobniej Ci się pomyliło może z ID 191 na screenie : x

Edytowane przez Kaktusik

41 minut temu, Kaktusik napisał:

obraz.png.84ab09a1fe7e70e806d51a946117fa20.png
obraz.png.a3af983b2c7c5b10c47126c06ccaa525.png
Mamy z graczem kamyczek.a nick zaczynające się na "k", chyba Ci się pomyliło.
A gracz uczestniczył w tej akcji.

Edytowane przez Kaktusik

1 godzinę temu, Kaktusik napisał:

Żadnej animacji nie włączałem gdy była ta akcja na dm oraz przy tym radiowozie :). 

Gdy ktoś stoi poza dm nie niszczy mu się pojazd oraz jak ktoś strzeli poza dm do kogoś, nie zabiera mu hp. 

Jes to bug o co możesz zapytać moich współpracowników

1 godzinę temu, Kaktusik napisał:

@Hooded może również potwierdzić że owa animacja była włączona

unknown.png

Po lewej stronie można zauważyć że dostaje ostrzał poza DM ((co było powodem pękniętej opony))

Edytowane przez Fepher

Chłopie akurat sam kamyk może to potwierdzić, w logach jest wszytko czy dawałem jakieś animki więc nie ja próbuję się wybielić z winy tylko ty + oponka gdzie mogłeś zajechać na mecha i nas wypuścić zakutych i nie mogliśmy by się wtedy ruszać. :D

Edytowane przez Kaktusik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin