Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Janin - oskarżony przez FuriaT

FuriaT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, FuriaT napisał:

Nie wiem po co znowu kłamiesz, masz jakieś zapędy do bycia mitomanem czy jak?

Tego nawet mi się komentować nie chce...

Godzinę temu, FuriaT napisał:

Pisałem z nim czy będzie uciekał, i czy nie pomóc mu w jego ewentualnej ucieczce.

Pomoc w ucieczce

A dodam iż na samym nagraniu widać jak przepychałeś radiolke. Gdyby nie ostrzał to ciekawe gdzie by ta radiolka wylądowała? Dodatkowo jesteś nam dobrze znany z takich akcji. Powiedziałbym coś na temat MDT ale nie wiem na ile mogę sobie pozwolić opisać twoją osobę. Po za tym może było to i później (po całej akcji z oskarżenia) ale same osoby w tym ja się nie zabiły. 

/edit

Na zakończenie dodam iż w całej skardze twoje zachowanie w moim kierunku jest trochę nie na miejscu. Wyśmiewanie się z mojego awataru, pisanie iż wysokiego poziomu nie wnoszę oraz oskarżanie mnie o kłamstwa. Nie mówię tu że mnie jakoś bardzo tym obraziłeś lecz są to małe zaczepki z twojej strony i nie za wysoki pokaz kultury gdyż ja traktuje Cię z szacunkiem.

Edytowane przez Janin

21 godzin temu, Janin napisał:

Pomoc w ucieczce

ale jaka pomoc skoro na miejsce akcji dojechalem dopiero na miejsce akcji minute przed tym jak mnie zabiles, co zreszta widac na nagraniu? xD

21 godzin temu, Janin napisał:

A dodam iż na samym nagraniu widać jak przepychałeś radiolke. Gdyby nie ostrzał to ciekawe gdzie by ta radiolka wylądowała? 

A czt to upoważnia cie do uzycia broni? Nie. Przeczytaj sobie regulamin uzycia broni, bo ewidentnie go nie znasz :) 

//edit 

ogarnalem teraz o co ci chodzi z ta pomocą w ucieczce, pisałem o pomoc w ucieczce z jakimś graczem który zatrzymany był na gorniku za przekroczenie ładunku, i finalnie nie zdecydował się uciekać, wiec chyba nie ostrzelałes mnie za to że 3 minuty wcześniej pytałem pana na gorniku czy mu nie pomoc w ucieczce, a on odpisał ze nie.

Edytowane przez FuriaT

W dniu 24.05.2021 o 20:17, Janin napisał:

2. Drugim powodem ostrzału było to iż osoba składająca skargę utrudniała nam wyciągnięcia radiowozu z DM oraz znana jest z wcześniejszych takich sytuacji. Osoba była agresywna oraz pomagała zatrzymanemu w jakiś sposób uciec. Dodam jeszcze że osoba składająca skargę notorycznie utrudniała nam pracę podczas tego pościgu.

To nie jest powód do strzelania. Od czegoś daliśmy wam paralizator.

Z logów wynika, że żadnej pomocy, ani utrudniania nie było. Prawo nie działa wstecz. To, że dana osoba utrudniała Ci jakieś działania przed całą akcją, nie usprawiedliwia twojego użycia broni.

Edytowane przez c0veR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin