Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

TheSekreT Się Żegna

TheSekreT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cze Chciałbym Się Pożegnać Z Tego Powodu iż na Serwerowni Jest Bałagan, Niestety Wiem Jest Wiele Ogarniętych Osób, Ale  Dużo CJ, niestety zdazaja sie nawet w Frakcjach, NP :

Ucieczka Przed Policja :

Złapany - Wywala mi neta

Pisze na Raport Ze mi wywalilo i ze jj 

Potem Kaza oddac auto i jechac za nimi , z tego powodu iż mam prawo uciec , bo dali mi dotego dostep

Zabieraja mi Prawko na tydzień

Nie Udokumentowane "TARAN"

Brak Dowodów, ss na ktrm nic nie widac "PRAWKO"

Nie będę Siedział Na Sieci Gdzie Są CJ ... , Powodzenia wszystkim i Miłej Gry , 

Pozdrawiam Graczy :

• FABIK

•Theira

•Cytryny

•FoCuS

•Syriusz

•Mr..Dannson

• I inni z którymi rozmawiałe Pa :* 

Administracja nie musi posiadać dowodów na to, że ty coś zrobiłeś, wywaliło Ci neta - koniec pościgu. Po co robisz pościg skoro może Ci wywalić neta... Miałeś jechać za nim - to czemu tego nie zrobiłeś, pojechałeś to zostałeś ukarany proste. Nie rozumiem twoje myślenia trochę, to że ktoś Ci nadał prawko to nie znaczy że musi Ci od razu odwieszać, tak TIP. Eluwa btw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin