Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Police Officer I Wydymiarz.

MateuszXQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

jyxtt1m.png

Witam, z tej strony Reporter @MateuszXQ z Redakcji 4Life News. Dziś mam zaszczyt Was zaprosić na wywiad z Police Officer I @Wydymiarz.

Życzę Wam miłego czytania!

OrSqazy.png

EthvAfg.png

OrSqazy.png

Legenda:

M - MateuszXQ
W - Wydymiarz

OrSqazy.png

M: Witam, z tej strony Reporter MateuszXQ z Redakcji 4Life News.
W: Witam, z tej strony Police Officer I Wydymiarz z San Andreas Police Department.

M: Jesteś chętny, aby odpowiedzieć mi na kilka pytań dla naszych czytelników?
W: Oczywiście, że mogę, dlaczego nie.

M: Świetnie! Wiele osób może Cię nie kojarzyć albo Cię nie znać. Mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom?
W: Żaden problem! Na imię mam Krystian i mam 18 lat. Na co dzień uczę się w technikum informatycznym na profilu informatyk. Pochodzę z województwa podlaskiego oraz tam na co dzień mieszkam. Jeśli chodzi o mnie, to z charakteru jestem osobą miłą, spokojną z małego miasta. Większość swego wolnego czasu poświęcam mojej dziewczynie i znajomym, jeżeli znajdę czas, z którymi gram między innymi w koszykówkę, bądź chodzę z nimi na małe imprezy.

M: Poniekąd kierunek informatyczny jest bardzo interesujący. W przyszłości masz zamiar kontynuować z nim przygodę, czy raczej chciałbyś spróbować w życiu czegoś innego?
W: Jeżeli chodzi o szkołę informatyczną, to po niej niestety nie widzę swojej przyszłości.  Wolałbym jednak swoją przyszłość zmienić i spróbować czegoś nowego. Wybór padnie najprawdopodobniej na barmana, natomiast musiałbym ukończyć kursy barmańskie. Muszę to przyznać, ale ze szkoły informatycznej mi wiele za tkwi w pamięci i mi się to przyda w życiu.

M: Pogrywasz jeszcze w jakieś tytuły w wolnej chwili, poza MTA?
W: Zdecydowanie, grając tylko i wyłącznie w jedną grę zanudziłbym się bardzo szybko. Gram praktycznie w wiele tytułów, lecz najczęściej gram w Need For Speeda. Ostatnio większą uwagę zwracam na Dead Space oraz na Counter Strike. Zdarzy mi się także zagrać w League of Legends, lecz ta gra nie jest mi przeznaczona, ponieważ nieraz ona potrafi zdenerwować. Jeżeli gram w tę grę, to tylko wtedy, gdy znajomi mnie namówią. Mam również konsolę, lecz gram na niej rzadko, ponieważ jestem osobą, która bardziej woli grać na klawiaturze.

M: To myślę, że czas przejść na Multi San Andreas. Pogrywasz jeszcze na jakiś serwerach w tej grze?
W: Nieraz jest taka sytuacja, że wejdę na serwer, ale to tylko i wyłącznie ze znajomymi. Ostatnio nie mam czasu, ponieważ w ostatnim czasie udało mi się dostać do San Andreas Police Department na serwerze 4Life i staram się poświęcać czas na frakcję.

M: Dobrze, przejdźmy tymczasem na serwer 4Life. Jak rozpoczęła się Twoja rozgrywka na serwerze oraz kiedy po raz pierwszy zawitałeś na ten serwer?
W: Rozgrywkę na serwerze rozpocząłem 13 marca 2020 roku. Powodem rozpoczęcia gry była pandemia, przez co nie mogliśmy wyjść z domu przez tę sytuację. Na serwerze zacząłem grać spontanicznie. Pewnego razu postanowiłem, że chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o serwerach w Multi San Andreas. Tym o to sposobem trafiłem na filmik z serwerem 4Life i pomyślałem, że nic mi nie szkodzi i spróbuję swoich sił na tym serwerze. Po dłuższym spędzaniu swego czasu na serwerze ze znanych nam powodów dużo czasu poświęcałem właśnie na ten serwer, ponieważ było to coś nowego dla mnie i od tamtej pory nie mam ochoty zagrać na innym serwerze. Wiele osób pewnie się zapyta dlaczego? Odpowiedź jest prosta — odnalazłem się na tym serwerze i nie chciałem zaczynać czegoś od nowa na innym serwerze i przechodzić to samo, co po rozpoczęciu rozgrywki na serwerze 4Life.

M: Na obecną chwilę, ile wynosi Twój dotychczasowy dorobek na serwerze oraz ile przegrałeś łącznie godzin?
W: Na tę chwilę na serwerze przegrałem 1449 godzin. Jeśli chodzi o kwestię mojego majątku, to wiele swojego czasu poświęcałem na pracy kuriera i na ten moment mój majątek wynosi około 2.000.000 PLN.

M: Dasz radę nam powiedzieć, co Cię najbardziej zachęciło do tego, aby pozostać dłużej na serwerze 4Life i kontynuować rozgrywkę na nim do dzisiaj?
W: Na początku nie widziałem na 4Life czegoś lepszego, co przekonałoby mnie na pozostanie dłużej. Gdy udało mi się zarobić na pierwsze auto, jakim była Manana, spotkałem dwóch znajomych, z którymi mam do dzisiaj kontakt i wraz z nimi stworzyliśmy gang manan. Po czasie oni skończyli grę, więc postawiłem sobie cel, aby kupić Remingtona, z którym miałem sentyment z San Andreas Multi Player. Po kupnie Remingtona postawiłem sobie drugi cel, jakim było dołączenie do frakcji. Udało mi się dołączyć do San Andreas Police Department i to właśnie te cele mnie zachęciły do tego, aby pozostać na serwerze 4Life.

M: Masz dość nietypowy nick na serwerze. Mógłbyś nam nieco powiedzieć o historii tego nicku?
W: Jeśli chodzi o mój nick, to sam właściwie nie wiem, skąd on się wziął, więc niestety nie jestem w stanie udzielić odpowiedzi na to pytanie.

M: Miałeś jakieś wielkie trudności, podczas rozpoczynania rozgrywki na serwerze 4Life, czy raczej udało Ci się bardzo szybko z nimi uporać?
W: Muszę tutaj przyznać, że na początku jak u każdego były trudności ze zaznajomieniem się z serwerem. Jakoś wielkich trudności u mnie z tym nie było. Udało mi się odnaleźć na serwerze w bardzo krótkim odstępie czasu. Wiele zawdzięczam osobom z frakcji Transport of San Andreas, ponieważ to właśnie ja korzystałem z ich usług, podczas tego, gdy byłem nowy na serwerze i udało mi się nawiązać rozmowę z pracownikami tej frakcji oraz dzięki temu dowiedziałem się wiele o funkcjonowaniu tego serwera. Z tego miejsca oczywiście im bardzo dziękuje, bo gdyby nie oni, to nie wiem, czy bym tak szybko odnalazł się na serwerze.

M: Obecnie z tego, co nam wiadomo, znajdujesz się w organizacji Empire. Powiedziałbyś nam coś o historii tej organizacji?
W: Cała historia zaczęła się w starej organizacji, o której niestety nie będę wspominać, ponieważ jest to zapomniany temat. W tej organizacji udało mi się poznać @Dubaj. Dubaj jest obecnie właśnie liderem organizacji Empire. Nasza znajomość zaczęła się poprzez rozmowę o Paraxamilu z youtube. W starej organizacji działy się złe rzeczy, więc postanowiliśmy odejść i stworzyć coś nowego, na naszych zasadach. Jak można zauważyć, udało nam się to. Stworzyliśmy bardzo przyjemną organizację ze świetną atmosferą. Każdy w tej organizacji jest traktowany jak jedna wielka rodzina. Były w tej organizacji nieraz trudne momenty, lecz niczego nie żałuję. Wszystko to zasługa naszego obecnego lidera @Dubaj!

M: Byłbyś w stanie nam powiedzieć, skąd wziął się pomysł na nazwę tej organizacji?
W: Szukaliśmy pomysłu na nazwę organizacji. Braliśmy w szczególności pod uwagę nazwy, których było bardzo wiele. Niestety, tutaj informację dla zainteresowanych udzieli nasz lider @Dubaj, ponieważ to on stworzył tę organizację.

M: Jako zastępca lidera tej organizacji, poleciłbyś śmiało organizację Empire naszym czytelnikom?
W: Oczywiście z całego serca polecam organizację Empire, ponieważ w organizacji traktujemy się, jak jedna wielka rodzina. Atmosfera w tej organizacji wręcz zachęca do tego, aby spróbować swoich sił w tej organizacji, tak więc myślę, że jeżeli kogoś zachęciliśmy, to zapraszamy!

M: Z tego, co nam wiadomo, niestety nie znajdujesz się w żadnym biznesie serwerowym. Zatem nasila się pytanie, czy chciałbyś do jakiegoś dołączyć w najbliższym czasie?
W: Niestety nie mam w planach dołączenia do biznesu, ponieważ nie mogę znaleźć czegoś, w czym czułbym się najlepiej.

OrSqazy.png

PE6udUa.png

OrSqazy.png

M: Rozumiem. Myślę, że czas przejść na pytania związane z frakcją San Andreas Police Department. Opowiedziałbyś nam, jak wygląda praca na co dzień w tej frakcji?
W: Praca w tej frakcji jest bardzo przyjemna, jak i równie wymagająca. Obecnie ja, jako osoba świeżo po ukończeniu Police Academy nie mogę za wiele robić. Do naszych zadań w tej frakcji należy zatrzymywanie osób, które łamią w jakikolwiek sposób kodeks ruchu drogowego, wykonywanie pościgów, zabezpieczenie wszelkich eventów, zagrożeń na drodze i wypadków samochodowych. Nieraz zdarzają się akcje RP, które wymagają specjalnych jednostek, typu SWAT, Supervisory Staff oraz Investigative Staff.

M: Niedawno ukończyłeś egzaminy kończące akademie. Niestety, ale zdałeś dopiero na egzaminie poprawkowym, ale dobre i to. Opowiesz nam, jak się czułeś podczas zdawania egzaminu?
W: Szczerze, był to mój pierwszy raz w jakiejkolwiek frakcji. Oczywiście tutaj przyznam, miałem duży stres, który mnie w niektórych sytuacjach zjadał i ciężko było mi się skupić. Ostatecznie udało mi się zdać egzaminy kończące akademię i to jest najważniejsze! Niestety zdałem, jak wyżej w pytaniu wspomniałeś na egzaminie poprawkowym, ale dobre i to.

M: Jaka panuje obecnie atmosfera we frakcji San Andreas Police Department z Twojego punktu widzenia oraz jak się dogadujesz z pozostałymi pracownikami tej frakcji?
W: Atmosfera we frakcji jest wręcz cudowna. Bardzo fajnie współpracuje mi się z pracownikami tej frakcji. Pracownicy tej frakcji są bardzo mili i pomocni. Nie żałuję, że trafiłem na takie towarzystwo. Mam także kilku znajomych w tej frakcji, z którymi udało mi się złapać znacznie lepszy kontakt i którzy mi bardzo pomogli w trudnych dla mnie chwilach.

M: Świetnie! Masz jeszcze jakiś cel, który chciałbyś realizować podczas rozgrywki na serwerze?
W: Mam jeszcze jeden cel, który dotyczy frakcji, ale nie będę mówił, bo nie chce zapeszać. Co chciałem zrobić, to zrobiłem, czyli kupienie konkretnego auta i dołączenie do frakcji, w której chciałem być od początku. Chciałem również wypowiedzieć się w wywiadzie u kogoś z redaktorów z biznesu Redakcja 4Life News i się udało, więc obecnie został mi tylko cel dotyczący frakcji i mam nadzieję, że się uda. Zobaczymy z czasem, co się wydarzy w przyszłości. Mam jednak nadzieje, że wszystko wyjdzie po mojej myśli.

M: Niestety, ale zbliżamy się już do końca. Chciałbyś kogoś pozdrowić w tym miejscu?
W: Oczywiście chciałbym pozdrowić @Hezaks, który mi bardzo pomógł w trudnych sytuacjach, @UdarMozgu, który też mnie wiele nauczył, @KarolciaPlay, która pomogła mi się przełamać i pokazała, że nie mogę się bać, pytać. Pozdrowić chciałbym także @KajVis i @Puszkowata, z którymi jest bardzo fajna atmosfera i miło się spędza z nimi czas na służbie. Nie zapomniałbym również o @Wonder., który wierzył we mnie od samego początku, za co mu dziękuję! Pozdrowienia kieruję również do Ciebie Mateusz, za możliwość przeprowadzenia wywiadu. Pozdrawiam także organizację Empirę i całą frakcję San Andreas Police Department.

M: Dziękuję pięknie za pozdrowienia oraz się do nich dołączam! Życzę powodzenia w realizacji swoich celów zarówno, jak i prywatnych oraz tych w życiu wirtualnym. Dziękuję również za możliwość przeprowadzenia z Tobą wywiadu. Do zobaczenia na serwerze, trzymaj się!

OrSqazy.png

Dziękuję za przeczytanie wywiadu! Zachęcam do podzielenia się swoimi opiniami w komentarzach oraz reakcjami. Ode mnie to już wszystko. Do zobaczenia!

mateuysz.png

Autoryzował: @pawelik001

flPafH2.png

Edytowane przez Blender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin