Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Fox.

Dexi*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam wszystkich członków Komisji Spraw Frakcyjnych.

Otóż dnia dzisiejszego po dziewięciu miesiącach przychodzę z prośbą o zdjęcie mojej osoby z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych. Zostałem na nią wpisany 9.10.20r z powodem wynoszenia poufnych informacji z Discord'a SAMD. Ową karę otrzymałem za wyniesienie jednego z odejść. Jak najbardziej sądzę, iż kara była adekwatna oraz sprawiedliwa. Miałem spory okres czasu na przemyślenie swojego zachowania. Zdaję sobie z tego sprawę, iż popełniłem błąd. To co zamieszczane jest na frakcyjnym Discordzie powinno zawsze na nim zostać. Bardzo żałuję tego co zrobiłem. Chciałbym przeprosić za czyn, jaki popełniłem oraz zoobowiązać się do tego, by więcej się on nie powtórzył. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. To był błąd, którego nie powninienem się dopuścić będąc we frakcji. Jeszcze raz przepraszam i dziękuje za wysłuchanie.

Z wyrazami szacunku
Fox.

Edytowane przez Fox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin