Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Entiohy - oskarżony przez nietubekv2

perm.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Enitiohy
    Data i godzina zdarzenia: 29.07.2021 // ok. 10:55
    Pełen opis sytuacji: Jechałem sobie i przekroczyłem prędkość pan Enitiohy wystawił mi 2 mandaty na raz poczym napisał że to celowe nie chcąc mi wyjaśnić powodu 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/dfhbOOk

Witam, 5kMOCua.png @Entiohy, San Andreas Police.

Na początku proszę się zapoznać z regulaminem odnośnie składania skarg, nie pełna treść wątku - lektura na wieczór.

Oba mandaty za przekroczenie prędkości zostały nadane Ci prawidłowo, nie zostały one wystawione w tym samym czasie.

Dodatkowo na serwerze istnieje cooldown przy wystawianiu takich mandatów, który uniemożliwia wystawienie dwóch w tym samym czasie.

Spoiler

[2021-07-29 10:53:23] [Output] : ** Wystawiłeś mandat w wysokości 50 PLN i 1 PK graczowi nietubekv2.
[2021-07-29 10:53:23] [Output] : ** Powód: przekroczenie prędkości o 11km/h (przy limicie 80km/h).
[2021-07-29 10:53:37] [Output] : ** Wystawiłeś mandat w wysokości 50 PLN i 1 PK graczowi nietubekv2.
[2021-07-29 10:53:37] [Output] : ** Powód: przekroczenie prędkości o 12km/h (przy limicie 80km/h).

Pozdrawiam, 5kMOCua.png @Entiohy.

Edytowane przez Entiohy
Dodanie jednej kwestii.

1 godzinę temu, nietubekv2 napisał:

jak widać zostały.

Nie, nie zostały nałożone jednocześnie dwukrotnie, a teraz postaram Ci się to logicznie udowodnić.

Po pierwsze, jak już wspomniałem:

2 godziny temu, Entiohy napisał:

na serwerze istnieje cooldown przy wystawianiu takich mandatów, który uniemożliwia wystawienie dwóch w tym samym czasie.

Po drugie, między Twoimi mandatami, był 14 sekundowy odstęp. (Logi załączone w spoilerze.)

Spoiler

[2021-07-29 10:53:23] [Output] : ** Wystawiłeś mandat w wysokości 50 PLN i 1 PK graczowi nietubekv2.
[2021-07-29 10:53:23] [Output] : ** Powód: przekroczenie prędkości o 11km/h (przy limicie 80km/h).
[2021-07-29 10:53:37] [Output] : ** Wystawiłeś mandat w wysokości 50 PLN i 1 PK graczowi nietubekv2.
[2021-07-29 10:53:37] [Output] : ** Powód: przekroczenie prędkości o 12km/h (przy limicie 80km/h).

Nie mam nic więcej do dodania w tej skardze - czekamy na wypowiedź Executive Staff.

Pozdrawiam, 5kMOCua.png @Entiohy.

Edytowane przez Entiohy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin