Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK Übermacht Sentinel STD 1.8 na ICE czyli BMW z Mokotowa na przerejestrowanych blachach!

AdekUchiha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Model: Sentinel STD
ID: 79983
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 4,6k+
Dodatki: atrapa nitro (1008), felgi (1079), wydech (1019), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna ( ZA PSC), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, Przyciemnienie Szyb i lamp 20%, Zbiornik lpg 75dm3
Cena: Oferty 400k+
Coś od siebie: Fajny mafiowóz na idealnym lampionie do niego, praktycznie ustawiony zwycięzca każdego g1, jeśli oferty mnie nie zadowolą to sobie go zatrzymam i sam hajs pozgarniam i poprzetrącam z ekipą dłużników bejsbolem.
 0aikTKZ.gif

Edytowane przez AdekUchiha
@Lock

• Moderator
1 godzinę temu, poga2137 napisał:

Mój sent, którego robiłem od zera - 400k Ps.

mao mao mao

1 godzinę temu, PiekarniKk. napisał:

85455

Na start może być

Godzinę temu, wisienkabakajoko napisał:

synu to mokotowa nigdy nie widzialo 420

Spoiler

Panie Pan jest  " Lokalizacja: bialystok antoniuk " Pan nie bedzie mi mówił co gdzie na mokotowie bo mafia swoje powiedziała, a co do oferty to dalej

•  

Dalej

15 minut temu, AdekUchiha napisał:

Ukryj zawartość

Panie Pan jest  " Lokalizacja: bialystok antoniuk " Pan nie bedzie mi mówił co gdzie na mokotowie bo mafia swoje powiedziała, a co do oferty to dalej

•  

Dalej

u nas lepsza mafia niz w tej warszafce 

425ka w kopercie

• Moderator
12 minut temu, wisienkabakajoko napisał:

u nas lepsza mafia niz w tej warszafce 

425ka w kopercie

Panie tak btw to kolega wyżej daje mi testarosse a to jakieś 440k+ tylko same problemy bo go zabrać na warsztat do szwagra numery seryjne nowe podbić a co najważniejsze bogatego niemca znaleźć co kupi tak więc 

Dalej bo to transakcja inwestycjna

Edytowane przez AdekUchiha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin