Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika <Lekorz>, oskarżony przez <GaberQ>.

GabereQ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: GaberQ 

Nick osoby oskarżonej: Lekorz

Powód napisania skargi: zabranie pojazdu (zion 1.6 koloru ciemnoczerwonego z włączonymi światłami) bez prawnie auto było ustawione równo nie wychodziło po za linię stanowiska parkingowego, opłacone 23:30 300 minut (pięć i pół godziny) w między czasie przed godziną 00:00 wywaliło mnie z serwera, gdy wziadłem w taksówkę która prowadził WAF3L bodajże biały startum, jak przyjechałem na kopalnie auta nie widziałem spanikowałem napisałem (/raport GaberQ kto mi wywiózł auto na parking policyjny) odpowiedział moderator krafik takim czymś nie wiem czy to do końca dowód ale bardzo mu za to dziękuję (SS dodany). Siedział koło mnie brat widział jak parkuję i opłacam miejsce parkingowe myślę że nie będzie takiej sytuacji że osoba oskarżona będzie chciała zrobić ze mnie osobę głupią/upośledzoną.. Dziękuję i pozdrawiam,z poważaniem GaberQ

Dowody: nie posiadam dowód w postaci SS jedynie kiedy był zabrany i odwieziony na parking policyjny powód niby blokada (za co? Nie mam pojęcia.. Odniosę się do administracji jeszcze w jednej sprawie, oskarżony posiada z tego co wiem dowody jakieś na to że jest niewinny chciał bym żeby wziął pan to pod uwagę ponieważ oskarżona osoba może chcieć się wyprzeć skargi i nadal zabierać auta bez prawnie. Dziękuję za wszystko 

received_870815910209346.webp

1 minutę temu, GaberQ napisał:

Twój nick: GaberQ 

Nick osoby oskarżonej: Lekorz

Powód napisania skargi: zabranie pojazdu (zion 1.6 koloru ciemnoczerwonego z włączonymi światłami) bez prawnie auto było ustawione równo nie wychodziło po za linię stanowiska parkingowego, opłacone 23:30 300 minut (pięć i pół godziny) w między czasie przed godziną 00:00 wywaliło mnie z serwera, gdy wziadłem w taksówkę która prowadził WAF3L bodajże biały startum, jak przyjechałem na kopalnie auta nie widziałem spanikowałem napisałem (/raport GaberQ kto mi wywiózł auto na parking policyjny) odpowiedział moderator krafik takim czymś nie wiem czy to do końca dowód ale bardzo mu za to dziękuję (SS dodany). Siedział koło mnie brat widział jak parkuję i opłacam miejsce parkingowe myślę że nie będzie takiej sytuacji że osoba oskarżona będzie chciała zrobić ze mnie osobę głupią/upośledzoną.. Dziękuję i pozdrawiam,z poważaniem GaberQ

Dowody: nie posiadam dowód w postaci SS jedynie kiedy był zabrany i odwieziony na parking policyjny powód niby blokada (za co? Nie mam pojęcia.. Odniosę się do administracji jeszcze w jednej sprawie, oskarżony posiada z tego co wiem dowody jakieś na to że jest niewinny chciał bym żeby wziął pan to pod uwagę ponieważ oskarżona osoba może chcieć się wyprzeć skargi i nadal zabierać auta bez prawnie. Dziękuję za wszystko 

received_870815910209346.webp 90 kB · 0 pobrań

Dołączony został obraz w postaci SS wystarczy nacisnąć i się pobierze potem administrator może se zobaczyć..

29 minut temu, GaberQ napisał:

zabranie pojazdu (zion 1.6 koloru ciemnoczerwonego z włączonymi światłami) bez prawnie auto było ustawione równo nie wychodziło po za linię stanowiska parkingowego, opłacone 23:30 300 minut (pięć i pół godziny)

Witam, odnosząc się do tego fragmentu… Pojazd był prawidłowo zaparkowany, lecz nie był opłacony… Jesteś pewny, że go opłaciłeś? Dowód. - https://imgur.com/hJJksxu Screen został wykonany chwilę szybciej niż zabierałem samochód i nie pokrywa się z faktycznym czasem, lecz sądzę że to powinno wystarczyć. 

myślę że nie będzie takiej sytuacji że osoba oskarżona będzie chciała zrobić ze mnie osobę głupią/upośledzoną..

Czy ja próbuje z ciebie zrobić taką osobę? Nie próbuje i nie zamierzam.

powód niby blokada (za co? Nie mam pojęcia.

Powód: Brak opłaty parkingowej.

tego co wiem dowody jakieś na to że jest niewinny chciał bym żeby wziął pan to pod uwagę ponieważ oskarżona osoba może chcieć się wyprzeć skargi i nadal zabierać auta bez prawnie.

Posiadam dowody każdego holowanego pojazdu i nie próbuje wyprzeć się skargi. Mam pełne prawo do zabierania tego typu pojazdów łamiących zasady - brak opłaty parkingowej.

Poczekamy na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez Lekorz

Godzinę temu, Lekorz napisał:

Witam, odnosząc się do tego fragmentu… Pojazd był prawidłowo zaparkowany, lecz nie był opłacony… Jesteś pewny, że go opłaciłeś? Dowód. - https://imgur.com/hJJksxu Screen został wykonany chwilę szybciej niż zabierałem samochód i nie pokrywa się z faktycznym czasem, lecz sądzę że to powinno wystarczyć. 

Czy ja próbuje z ciebie zrobić taką osobę? Nie próbuje i nie zamierzam.

Powód: Brak opłaty parkingowej.

Posiadam dowody każdego holowanego pojazdu i nie próbuje wyprzeć się skargi. Mam pełne prawo do zabierania tego typu pojazdów łamiących zasady - brak opłaty parkingowej.

Poczekamy na wypowiedź zarządu.

Jestem i byłem pewny że go opłaciłem potrąciło mi 200pln za miejsce parkingowe wykupione na 300 minut, sądzę że to albo Panu tego nie pokazało albo jakiś błąd serwera.. Widzę że Pan nie jest jak reszta innych ludzi i właśnie nawet do tego nie zmierza widać to po dowodzie dla tego panu wierzę choć wtedy wątpiłem, rozumiem lecz nadal jestem w 100% pewny że potrąciło mi 200pln za miejsce parkingowe, rozumiem.. Hmm no to w takim razie przepraszam najmocniej jest mi bardzo wstyd myślę że się gdzieś na serwerze złapiemy i zapłacę dodatkowe zadość uczynienie jeśli można to tak nazwać temat uważam za nie ważny ponieważ prawdopodobienie to był jakiś błąd sam widziałem jak mi zeżarło 200 PLN... No i co przepraszam jeszcze raz i do zobaczenia myślę że ludzie na 4life będą nadal tacy uczciwi jak Pan bo większość nie jest potem jest ukarana banem.. Dziękuję za wszystko a temat uważam za zakończony bo miał Pan prawo w takim razie zabrać pojazd jak się Panu pokazało że nie opłacone.. Pozdrawiam :/ <3

2 minuty temu, GaberQ napisał:

Jestem i byłem pewny że go opłaciłem potrąciło mi 200pln za miejsce parkingowe wykupione na 300 minut, sądzę że to albo Panu tego nie pokazało albo jakiś błąd serwera.. Widzę że Pan nie jest jak reszta innych ludzi i właśnie nawet do tego nie zmierza widać to po dowodzie dla tego panu wierzę choć wtedy wątpiłem, rozumiem lecz nadal jestem w 100% pewny że potrąciło mi 200pln za miejsce parkingowe, rozumiem.. Hmm no to w takim razie przepraszam najmocniej jest mi bardzo wstyd myślę że się gdzieś na serwerze złapiemy i zapłacę dodatkowe zadość uczynienie jeśli można to tak nazwać temat uważam za nie ważny ponieważ prawdopodobienie to był jakiś błąd sam widziałem jak mi zeżarło 200 PLN... No i co przepraszam jeszcze raz i do zobaczenia myślę że ludzie na 4life będą nadal tacy uczciwi jak Pan bo większość nie jest potem jest ukarana banem.. Dziękuję za wszystko a temat uważam za zakończony bo miał Pan prawo w takim razie zabrać pojazd jak się Panu pokazało że nie opłacone.. Pozdrawiam :/ 

Nic się nie stało, nie musisz nic płacić. Również pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin