Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[S] Cluba, Glendale, Vincenta Sedana, Savannę, Manankę HB, Emperora, Intrudera. WSZYSTKO NA LAMPACH! Zapraszam Serdecznie! siema

Olof_Majster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Vincent Sedan
ID: 65278
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 1k ponad
Dodatki: felgi (1076), wydech (1020), moduł UP3, tablica rejestracyjna (KISSTHIS), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, przyciemnienie szyb (80%), klucz
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Winne.

Model: Manana HB
ID: 68136
Pojemność silnika: 2.0
Przebieg pojazdu: 109k ponad
Dodatki: felgi (1096), wydech (1019), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (C4TCH ME), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, przyciemnienie szyb (20%)
Cena: Oferty.
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Rubiny.

Model: Glendale
ID: 77260
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 617km
Dodatki: felgi (1079), moduł UP3, tablica rejestracyjna (SO LOW ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Cyklameny.

Model: Club
ID: 78268
Pojemność silnika: 1.8
Przebieg pojazdu: 2k ponad
Dodatki: spoiler (1058), felgi (1079), wydech (1020), moduł UP3, tablica rejestracyjna ( PRETTY ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości,
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Ultramaryny.

Model: Emperor
ID: 77467
Przebieg pojazdu: 460km
Dodatki: felgi (1096), wydech (1020), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (W1 EMPEK), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, przyciemnienie szyb (80%), LPG 75
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Cargo.

Model: Savanna
ID: 41471
Przebieg pojazdu: 6k ponad
Dodatki: hydraulika, felgi (1073), tablica rejestracyjna (PRUSZKUW), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Szmaragdy.

Model: Intruder
ID: 24131
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 8k ponad
Dodatki: atrapa nitro (1010), felgi (1079), wydech (1018), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (PZ 24131), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, klucz, LPG75
Coś od siebie: Jeśli będzie dobra oferta pojazd jestem w stanie sprzedać. Lampy Lazury. 1 z 3 dostępnych z silnikiem 2.2

SSY: PÓŹNIEJ DODAM.

Edytowane przez Olof_Majster

49 minut temu, Kosin* napisał:

Club 78268 - 170k.

Dalej prze pana

10 minut temu, Gniadys* napisał:

Intruder 250 pd

Nie nie dalej misiu kolorowy

3 minuty temu, HefreyPL napisał:

Emperor 150

O jezus ty to żeś poleciał po bandzie. Dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin