Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Infernus, Voodoo oraz Oceanic - trzy świetne pojazdy!

Argen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Model: Infernus (411)
ID: 69751
Pojemność silnika: 2200cm3
Przebieg pojazdu: 18500km
Dodatki: FT bez modułu UP2, nitra. Posiada on zamontowaną dużą atrapę, przyciemnione szyby na 20%, bak paliwa 90L, instalację LPG 75L, dodatkowy kluczyk, niestandardową rejestrację (OHHMYGOD) oraz niestandardowe lampy i licznik - ███
Cena: Chcę jedynie oszacować jego wartość.
Coś od siebie: Uwzględniając Infernusa Classica, jest to drugi najszybszy pojazd na serwerze dostępny dla graczy. Osiąga on prędkość w granicach 280km/h. Dodatkowo jego przyspieszenie jest zniewalające i potrafi porobić większość aut. Śmiało mogę stwierdzić, że większość graczy od zawsze o nim marzy i dąży, aby go posiadać w swoim garażu. Dzięki posiadanemu modułowi UP4 jego fabryczny, niezbyt przyjemny skręt został poprawiony i bardzo dobrze wchodzi on w zakręty. Model ten wzorowany jest na Hondzie NSX '90. W swojej kolekcji posiadam go od ponad 8 miesięcy i był zrobiony praktycznie od zera. Posiadam do niego wielki sentyment i nie zamierzam go sprzedać, wystawiam jedynie w celu sprawdzenia ofert.
SS'y:

ynRKmCP.png

Model: Voodoo (412)
ID: 22558
Pojemność silnika: 1800cm3
Przebieg pojazdu: 5200km
Dodatki: Hydraulika, felgi (1075), moduł UP1, moduł UP2, tablica rejestracyjna ( CMPTON ), ogranicznik prędkości, dodatkowy klucz, baki standardowe oraz niestandardowe lampy i licznik - ███
Cena: Chcę jedynie oszacować jego wartość po wprowadzeniu tych nowych do salonu.
Coś od siebie: Aktualnie chyba jeden z najbardziej pożądanych lowriderów na serwerze. Rozpędza się on do 200km/h. Posiada parę fajnych atutów, m.in: zbędny jest moduł UP3, dzięki hydraulice jesteśmy w stanie zrobić bardzo dobrą glebę, bez problemu przejedzie przez większość szlabanów, dachując nią jesteśmy w stanie na 95% obrócić się na koła. Pojazd ten wzorowany jest na Impali z '58 oraz '64. Jego całkiem niskie ID sprawia, że jest on 5 aktywnym Voodoo aktualnie na serwerze.
SS'y:

TixGDRE.png

Model: Oceanic (467)
ID: 68063
Pojemność silnika: 1600cm3
Przebieg pojazdu: 68588km
Dodatki: FT bez modułu UP2, modułu UP4, ABS, CB Radia, wykrywacza fotoradarów oraz nitra. Posiada on dużą atrapę, przyciemnione szyby na 20%, bak paliwa 90L, instalację LPG 75l, dodatkowy kluczyk, niestandardową rejestrację ( WOLGA ) oraz niestandardowy lampy i licznik - ███
Cena: Chcę jedynie oszacować jego wartość.
Coś od siebie: Wspaniały wóz. Bardzo niedoceniony klasyk, rozpędza się on od 170km/h. Na zakrętach potrafi rzucić tyłem, ale model jazdy sam w sobie jest w porządku. Raczej go nie sprzedam, jest to prezent urodzinowy jednakże chętnie zobaczę jakie oferty będą za niego.
SS'y:

nPFnKl7.png

W razie szybszego kontaktu zapraszam do pisania na Discordzie - Argen#8208

• Starszy Administrator
10 minut temu, JK1337 napisał:

Vood'a - 9649 + dopka z mojej strony. Pozdrawiam 
Oceanic - 45200 również pozdrawiam

Voodzian krucho trochę, ale na start może być. 

Ocean fajnie, zobaczymy co dalej.

• Starszy Administrator
11 godzin temu, architect napisał:

voodoo 1.25kk po sellu 

Dalej. 

4 godziny temu, Szymsiorek napisał:

Infernus 3.45kk

Infernus słabiutko jak na jego wyposażenie, ale na start może być. 

3 minuty temu, Entiohy napisał:

Moją ofertę za Voodoo znasz.

Zgadza się, mam ją na uwadze :angel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin