Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na TheNaturat. oskarżony przez- marcelix8567

marcelix8567
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:TheNaturat.|
Data i godzina zdarzenia:21.08.2021 godz. 12:15 |
 Pełen opis sytuacji:
Zostałem zatrzymany przez Funkcjonariusza TheNaturat. Poprosił o moje dokumenty, podałem je mu po czym kolega przyjechał po mnie żebym nie dostał mandatu. Zaczęliśmy uciekać, pojechaliśmy a funkcjonariusz został wracamy po około 5 minutach do samochodu, nie było go. Pojechaliśmy na parking policyjny i zauważyłem że samochód został przetransportowany na parking policyjny za 1100 z powodem Odmowy mandatu. Jednak Policjant nie podał żadnej kwoty mandatu. Jednak ciekawe jest to że jeśli jest odmowa mandatu powinienem być w więzieniu jednak nie byłem. | 
 Dowód, który to potwierdza całe zajście:
     dlmUo8m.png    

Ja, marcelix8567 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez marcelix8567

Sergeant II TheNaturat. kłaniam się. 

Jak mnie pamięć nie myli, zostałeś zatrzymany za przekroczenie prędkości oraz stwarzanie zagrożenia na drodze. Przedstawiłem Ci powód a następnie poprosiłem o dokumenty, sprawdziłem Cię w MDT - mniej więcej w tym czasie postanowiłeś opuścić pojazd, przebiec pare metrów a następnie wsiąść do kolegi jak sam zresztą napisałeś. Na ogół w takim momencie owszem, rozpocząłbym za wami pościg aczkolwiek tym razem postanowiłem zrobić wyjątek z jednego powodu - z powodu braku jednostek pościgowych, zwyczajnie w tamtym momencie na serwerze nie było funkcjonariuszy a w pojedynkę niczego bym nie osiągnął. Zamiast tego na pojazd założyłem blokadę a następnie zawiadomiłem frakcje SARA, laweta odholowała Twój pojazd za 1100 pln ( 50% kwoty mandatu, wykroczenia zostały Ci podane na samym początku zatrzymania ). 

Odnosząc się do tego że nie trafiłeś do więzienia.
Nie trafiłeś do więzienia z prostego powodu, nie byłeś prze zemnie zakuty ani nic z tych rzeczy - w zamian za to otrzymałeś wpis za ucieczkę.

Edytowane przez TheNaturat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin