Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Cegla15, _Vapid , oskarżony przez TomaszHajto2115*

TomaszHajto2115*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TomaszHajto2115*
Nick osoby oskarżonej: @Cegla15, @_Vapid
Powód napisania skargi: Chciałem wjechać na lotnisko, a ponieważ było RP zatrzymałem się przed wjazdem i czekałem aż się to zakończy. Nagle na moim pojeździe pomimo, że stałem obok niego, jeden z oskarżonych montuje na koło blokadę i zabiera pojazd na parking policyjny. Obok również stał jester którym oskarżeni się nie zainteresowali, ale to już ciekawostka.  Żądam zwrotu kosztów oraz ukarania graczy. 
Dowody: https://imgur.com/Bs70auZhttps://imgur.com/O8eOgsP

Edytowane przez TomaszHajto2115*
Drobne poprawki

Witam, z tej strony Budowlany _Vapid z San Andreas Road Assistance. 
Pojazd był nieprawidłowo zaparkowany i mamy prawo odholować nie zależnie od tego czy jest przy nim właściciel czy nie. Poza tym nie daleko miałeś parking więc no...
Zaraz podeśle SS'a.

Edytowane przez _Vapid

No to też ciekawe czemu nie interesował was ten jester lub kilkanaście aut które wcześniej podjeżdżały i tam stały. Również mogliście mi powiedzieć żebym odjechał, a nie od razu odholowywać pojazd. Poczekajmy na wypowiedź zarządu. 

Edytowane przez TomaszHajto2115*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin