Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pluuum - oskarżony przez BollmeN

Radiola
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @pluuum
    Data i godzina zdarzenia: między 18:00 a 19:00 26.08.2021
    Pełen opis sytuacji: pluuum łamie regulamin ponieważ, gdy podjechał mój kolega od razu założył mu blokadę na koło, a samochód może przecież stać obok właściciela do 3minut. Dopiero gdy powiedziałem mu że będzie skarga zdjął blokadę. Do tego pluuum wyciągnął mnie z celi i zostawił przed wejściem do cel. Do tego pluum robi błąd podczas rp prawdopodobnie ma zbindowane rp, chodzi o to że podałem mu dokumenty a on napisał że odbiera prawo jazdy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
akcja z blokadą ( przeczytajcie opisy filmów): https://imgur.com/a/DThuumY
akcja z celą:https://imgur.com/a/wUn6ZZj
akcja z rp:
[2021-08-26 18:39:34] [Output] : * BollmeN podaje dokumenty
[2021-08-26 18:40:36] [Output] : * pluuum odibera prawo jazdy i sprawdza zatrzymanego

Ja, BollmeN zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

W dniu 26.08.2021 o 19:14, BollmeN napisał:

[2021-08-26 18:39:34] [Output] : * BollmeN podaje dokumenty
[2021-08-26 18:40:36] [Output] : * pluuum odibera prawo jazdy i sprawdza zatrzymanego

Zagadałem się na mumblu z cadetami i nie zwracałem uwagi co pisałem.

Co do blokady na koło, chciałem mu tym przekazać aby nie stał za mną gdy wykonuje swoją prace z osobą zatrzymaną, wiem że mogłem mu napisać po prostu aby odjechał ale nie pomyślałem o tym w tamtym momencie.

Co do "wyciągnięcia" Cię z więzienia wiem że popełniłem błąd i się do tego przyznaje 

36 minut temu, pluuum napisał:

chciałem mu tym przekazać aby nie stał za mną

Nie tak się to przekazuje. Jesteś szkoleniowcem więc powinieneś o tym widzieć.

41 minut temu, pluuum napisał:

Co do "wyciągnięcia" Cię z więzienia wiem że popełniłem błąd i się do tego przyznaje 

A tego nawet nie chcę komentować..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin