Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

POWRÓT Z MLEKIEM

KacpireZ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was wszystkich 

jak widać wraz z moim nowym zdjęciem profilowym, oficjalnie jutro wracam na serwer. Będę już mógł sprawdzić co przez tydzień się na serwerze się pozmieniało podczas mojej nieobecności. Po mimo że dużo aktualizacji nie było dużo ale mi zaciekawią

Postanowię również zrezygnować z taranowania bo, właśnie @hoopak zabrał mi prawo jazdy na tydzień bo nie umiałem jeździć i tak się skończyło, obiecuje również że będę już normalnie jeździł zgodnie z przepisem. Co prawda zacznę już od zera. Ale już będzie w porządku. więcej się nie powtórzy

A o to osoby za którym znam aż do dziś:

@maciek2010PL-szczególnie maćku nie martw się, będę często może na nagraniu występował u ciebie, a w dodatku zamieszczał ci obrazy i fotki.

@Aris-Ziomek po prostu tyle lat grasz na serwerze a ja ci gratuluje najlepszy jesteś. Może jak zostaniesz Supportem to odmieni się na najlepsze o ile cię wybiorą. także więc trzymaj się i pozdrawiam

@Kbolo- dziękuje tobie że zarabiasz za mnie. Gdyby nie ty to było by inaczej.

@antek20154-przepraszam cię że ci zniszczyłem twojego Bobcata więcej ci już nie dokuczę.

@SebixMaRaka-czekam na ciebie.

@Princessa*-dla pani mam wszystko żeby starać się być kulturalnym. może kiedyś zacznę dodawać propozycje na forum.

@Wikto123-Szybko mi czas zejdzie to może dam ci pokierować moim Solairem kiedyś.

@Masellko-kiedyś do pana właśnie może się dostane do San Andreas Road Assistance.

nie zapomnijcie zostawić reakcje będę wdzięczny

A po za tym do zobaczenia już jutro na serwerze trzymajcie się Cześć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin