Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na I_Was_There - oskarżony przez sazon

sazon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: I _Was_There

Data i godzina zdarzenia:  około 20:00 9/13/21

Pełen opis sytuacji:

Jadę sboie i policjant mi wybiega przed maske, to się zatrzymuje, on wyciąga broń i zaczyna wypróżniać magazynek w moją stronę. Tłumaczy się, że na jego ekranie zostal potracony . ( Nic to nie zmienia ponieważ to on wybiegł na jezdnię i nie powinien strzelać, skoro nie uciekam). Skargi bym nie pisał, jeżeli bezczelnie nie kłamałby na pm. Logi:

Dowód, który potwierdza to całe zajście:  https://imgur.com/a/m3Fhqus

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez sazon
dodac cos musialem

Uszanowanie, PO III I_Was_There San Andreas Police Department.

W dniu 13.09.2021 o 19:13, sazon napisał:

Jadę sboie i policjant mi wybiega przed maske, to się zatrzymuje, on wyciąga broń i zaczyna wypróżniać magazynek w moją stronę.

Rozwiń  

Wysiadłem z radiowozu i zacząłem prowadzić ostrzał w kierunku cheetah'a, którego widać nawet na początku nagrania. 

Tłumaczy się, że na jego ekranie zostal potracony

Rozwiń  

Zgadza się, ponieważ z mojej perspektywy wyglądało to tak jak byś mnie potrącił co zresztą pisałem na PM.

Skargi bym nie pisał, jeżeli bezczelnie nie kłamałby na pm.

Rozwiń  

Nie widzę tutaj żadnego kłamstwa z mojej strony, synchronizacja MTA nie działa zawsze doskonale co widać przy niektórych kolizjach z graczami gdzie jeden widzi jazdę pod prąd a drugi jedzie poprawnym pasem.

Chciałem dojść do porozumienia obu stron.

<< I_Was_There [58]: Z mojej perspektywy wygladalo to tak ze mnie przejechales.

Rozwiń  

<< I_Was_There [58]: Faktycznie wygladalo to inaczej z twojej strony. Dasz moment?

Rozwiń  

<< I_Was_There [58]: Inaczej dziala synchronizacja MTA w kazdym razie tlumaczyc sie nie bede poniewaz nie posiada

<< I_Was_There [58]: m wlasnego nagrania

Rozwiń  

<< I_Was_There [58]: Interesuje cie rekompensata w postaci PLN z mojej strony?

Rozwiń  

Zaproponowałem rekompensatę w postaci waluty serwerowej ponieważ widząc twoją perspektywę wyglądało to inaczej i nie chciałem się bezpotrzebnie kłócić bez posiadanego nagrania. Niestety nie posiadam powtórek, które udowodniłyby moją wersję.

W dniu 13.09.2021 o 20:47, sazon napisał:

To ty wyszedleś, jak ja jechałem, więc to różnicy nie robi czy na twoim ekranie cie potracilem czy nie, bo to tylko twoja wina.

Rozwiń  

Nie zacząłem ostrzału w twoją stronę z powodu tego że wyskoczyłeś z wzniesienia gdy prowadziłem ostrzał w stronę różowego cheetah'a tylko o moment w którym cofałeś w naszą stronę.

W dniu 13.09.2021 o 20:47, sazon napisał:

Wyciągnałeś do mnie broń to się cofnąłem i chciałem się zapytać i sprzedałeś mi cały magazynek.

Rozwiń  

Początkowo nie wyciągnąłem broni w celu ostrzelania ciebie tylko pojazdu znajdującego się przed tobą.

W dniu 13.09.2021 o 20:49, sazon napisał:

I nawet jak na twoim ekranie jesteś trafiony, to się nie możesz ruszać, a widać że cały czas biegasz.

Rozwiń  

Chodzi o moment cofania nie o moment w którym wyskakujesz i przelatujesz nad głowa.

Edytowane przez I_Was_There

Pomijasz fakt, że ani trochę nie miałeś prawa do mnie strzelać.

"Chodzi o moment cofania nie o moment w którym wyskakujesz i przelatujesz nad głowa." 

Wtedy też ewidentie biegasz, zmieniasz broń i się ruszasz, widać na nagraniu. Czyli nie zostałeś trafiony "u siebie na ekranie"

Edytowane przez sazon

W dniu 13.09.2021 o 21:10, sazon napisał:

Wtedy też ewidentie biegasz, zmieniasz broń i się ruszasz, widać na nagraniu.

Rozwiń  

Większą chwilę stoję w miejscu co również widać na nagraniu, broń również można zmienić, gdy ktoś cię przejedzie, lecz nie można jej użyć leżąc.

Pozdrawiam oraz czekam na wypowiedz zarządu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin