Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zegnamy StayFM

Scyrix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak juz mozecie zauwazyc radio zostalo usuniete z serwera ;c Niestety nie dziwie sie , w role tym razem wszedl hajs. Staralem sie oplacac radio oplacac lecz sami wiecie , chodze do 3 gimnazjum ( 9 klasa  w angli ) i nie mam zbytnio jak i gdzie zarobic ;/  Szczerze mowiac to pracowalem na radio :) Roznosilem ulotki, bardzo malo placili , starczylo tylko na radio. Po czasie niestety roboty zabraklo i niestety pierw upadl auto pilot a miesiac potem ShoutCast. Wiem wiem obiecalem wam wiele z radiem lecz niestety ;c  Wszystkie chwile na antenie byly magiczne :/   Niewiem czy dostaniemy juz 2 szanse od administracji RCON zwlaszcza ze jest juz kolejne radio, Tak wiec to jest juz raczej koniec. 

Chcialbym podziekowac Zbykowi ktory jako jedyny pomogl mi w oplacie radia kiedy bylem w trudnej sytuacji :)

Dziekuje wszystkim prezenterom oraz sluchaczom za to ze z nami trwaliscie , no niestety wszystko kiedys sie konczy. 

Dziekuje calej administracji StayFM za to ze byliscie oraz odpowiedzialnie zajmywaliscie sie postami oraz ogloszeniami na radiu ! Dziekuje 

Pozdrawiam kolege 

7ynz3iR.jpg?1

Zegnamy [*] 

StayFM

Scyrix

Noi nutka taka na koniec :)

https://www.youtube.com/watch?v=dgBr7y1pf3M

Pss : Sory za orto niestety nie posiadam polskich znakow :/ ( angielska klawiatura)

A dzien dobry ja chcialem zebym to radio bylo ale z wlascielem nie bylo kontaktu i nawet chcialem oplacic dziekuje wszystkim za wspieranie mnie i sluchanie szczegulnie dziekuje czesowemu za to ze mnie wspieral w trudnych chwilach szkoda bo pewnie juz kwazi nie zagra juz wradiu szkoda bo pewnie kazdy mnie sluchal. Dziekuje wam moji slkochani sluchacze szczegolnym szluchaczem byl nukill dziekuje mu za to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin