Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MonDy. oskarżony przez oli123

oli123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @MonDy.
Data i godzina zdarzenia:  17:1018.10.2021
Pełen opis sytuacji: Zostałem transportowany do więzienia w Billimore i pod koniec drogi zacząłem uderzać głową o szybę aby się wydostać, skutkiem tego było krwawienie. Funkcjonariusz @MonDy. nie zważając na krwawienie po prostu  wrzucił mnie do więzienia. Później na "pw" jak mu na to zwróciłem uwagę to napisał że pościg był 0RP dlatego nie będzie ze mną odkrywał.(Pościg był 0RP ponieważ nie umiem jeździć XD).
Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Cytat

[2021-10-18 17:19:35] [Output] : * oli123 Zaczyna bić głową w okno 
[2021-10-18 17:19:44] [Output] : Gracz misiequuuu otrzymał ostrzeżenie od DuszeK*, powód: Nie flooduj
[2021-10-18 17:19:45] [Output] : * Krwawi (oli123)
[2021-10-18 17:19:51] [Output] : Ⓘ Zostałeś wyjęty z pojazdu, a następnie zakuty przez funkcjonariusza MonDy..
[2021-10-18 17:20:08] [Output] : Gracz Tiramisu otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez ThanKs., powód: Spowodowanie kolizji, brak zapłaty za szkody ( dowód podesłany do administracji ) ( 2 dni )
[2021-10-18 17:20:16] [Output] : * oli123 Zaczyna krwawić mocniej przez ranę
[2021-10-18 17:20:25] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza MonDy..
[2021-10-18 17:20:25] [Output] : Ⓘ Powód: Odmowa mandatu.

Cytat

[2021-10-18 17:22:53] [Output] : << MonDy. [215]: Myślisz że będę odgrywać z osobą która robiła pościg kompletny 0RP? Po czym postanowiła [..]
[2021-10-18 17:23:10] [Output] : << MonDy. [215]: [..] zwyczajnie wymuszać RP w celu utrudnieniu działań.

Edytowane przez oli123

Witam, Police Officer lll+1 MonDy. z tej strony,
Chciałbym zaznaczyć iż pościg był 0 RP, skakanie, uderzanie, wyskok z autostrady...

17 minut temu, oli123 napisał:

Zostałem transportowany do więzienia w Billimore i pod koniec drogi zacząłem uderzać głową o szybę aby się wydostać, skutkiem tego było krwawienie. Funkcjonariusz @MonDy. nie zważając na krwawienie po prostu  wrzucił mnie do więzienia.

Owszem, natomiast dlaczego miałbym odgrywać z tobą twoje wymuszane RP, skoro cały pościg nie postanowiłeś odegrać ani jednej rzeczy? Zacząłeś odgrywać w celu utrudnieniu działań oraz ominięcia konsekwencji po pościgu. Gdyby był to pościg RP, najpewniej byś nie żył.

Później na "pw" jak mu na to zwróciłem uwagę to napisał że pościg był 0RP dlatego nie będzie ze mną odkrywał.

Tak było.
[2021-10-18 17:22:53] [Output] : << MonDy. [215]: Myślisz że będę odgrywać z osobą która robiła pościg kompletny 0RP? Po czym postanowiła [..]
[2021-10-18 17:23:10] [Output] : << MonDy. [215]: [..] zwyczajnie wymuszać RP w celu utrudnieniu działań.

(Pościg był 0RP ponieważ nie umiem jeździć XD).

Pościg 0RP był, dlatego że nie odgrywałeś.
Myślę że wszystko wyjaśniłem, życzę miłego dnia.

Edytowane przez MonDy.

5 minut temu, MonDy. napisał:

Chciałbym zaznaczyć iż pościg był 0 RP, skakanie, uderzanie, wyskok z autostrady...

"Wyskok z autostrady" - W tamtym momencie nie zrobiłem tego celowo ponieważ straciłem panowanie nad pojazdem.  "Skakanie" - nie pamiętam takiej sytuacji, "Uderzanie" Uderzanie w barierkę to była moje próby driftu XD

9 minut temu, MonDy. napisał:

Owszem, natomiast dlaczego miałbym odgrywać z tobą twoje wymuszane.

Ponieważ jak osoba potrzebuje pomoc, to musisz tej pomocy udzielić.

Cytat

skoro cały pościg nie postanowiłeś odegrać ani jednej rzeczy

Nie rozumiem miałem napisać

/me Próbuje skręcić w lewo

12 minut temu, MonDy. napisał:

Pościg 0RP był, dlatego że nie odgrywałeś.

To powiedz jak miałem to odegrać aby było "Pościg RP"

7 minut temu, oli123 napisał:

"Wyskok z autostrady" - W tamtym momencie nie zrobiłem tego celowo ponieważ straciłem panowanie nad pojazdem. 

"Uderzanie" Uderzanie w barierkę to była moje próby driftu XD

A postanowiłeś cokolwiek odegrać? - Nie, pojechałeś jakby nigdy nic dalej.

9 minut temu, oli123 napisał:

"Skakanie" - nie pamiętam takiej sytuacji, 

Wyskakiwanie na górkach miałem na myśli, nie zwalnianie przed nimi itp..

12 minut temu, oli123 napisał:

Nie rozumiem miałem napisać

/me Próbuje skręcić w lewo

To tak nie działa proszę pana.

13 minut temu, oli123 napisał:

To powiedz jak miałem to odegrać aby było "Pościg RP"

Mówiłeś że lepiej znasz się na Role Play niż ja.
[2021-10-18 17:25:21] [Output] : << oli123 [242]: Może nie znam twojej frakcji aż tak dobrze ale o RP mam więciej pojęcia
Jak widać tak nie jest, w takim przypadku polecam zajrzeć w poradnik na temat Role Play.

2 minuty temu, MonDy. napisał:

Mówiłeś że lepiej znasz się na Role Play niż ja.

No tak ponieważ podczas transportu do więzienia próbowałem coś odgrywać.

9 minut temu, MonDy. napisał:

Wyskakiwanie na górkach miałem na myśli, nie zwalnianie przed nimi itp..

O jakich górkach mówisz?

12 minut temu, MonDy. napisał:

A postanowiłeś cokolwiek odegrać? - Nie, pojechałeś jakby nigdy nic dalej.

Masz rację mogłem odegrać coś tego nie zrobiłem mój błąd ale jak uderzyłem to i tak na chwilę stanąłem. To i tak cię nie zwalnia z tego aby nie udzielić pomocy osoby poszkodowanej.

W dniu 18.10.2021 o 17:46, oli123 napisał:

(Pościg był 0RP ponieważ nie umiem jeździć XD).

W dniu 18.10.2021 o 18:16, oli123 napisał:

"Wyskok z autostrady" - W tamtym momencie nie zrobiłem tego celowo ponieważ straciłem panowanie nad pojazdem.  "Skakanie" - nie pamiętam takiej sytuacji, "Uderzanie" Uderzanie w barierkę to była moje próby driftu XD

Decydując się na odgrywanie RP, powinieneś odgrywać je od początku do końca.
To, co zrobiłeś, można klasyfikować do wymuszania RP, celem osiągnięcia, cóż sam nie wiem czego.

Mimo wszystko funkcjonariusz niczym tutaj nie zawinił. Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin