Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - xXVirtexXx.

xXVirtexXx.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie całą Komisje Spraw Frakcyjnych oraz Administratorów RCON

W dniu dzisiejszym tzn. 10.01.2022r. piszę apelacje od nadanej mi kary po dokładnie dziewięciu miesiącach (data nad. 10.04.2021r.).
Na czarną listę zostawszy wpisany za prowadzenie własnego serwera oraz kradzież materiałów szkoleniowych frakcji za co teraz bardzo żałuje
te długie dziewięć miesięcy miałem czasu na zastanowienie się nad swoim zachowaniem i jestem rozczarowany że dopuściłem się takiego czynu.
Wiem że takie zachowanie jest nie tyle co nie dobre ale obrzydliwe prowadziłem swój serwer i kradłem i tu mówię z pełną świadomością tego słowa materiały, które 
ktoś napisał poświęcił swój czas. Po zastanowieniu się chciał bym bardzo przeprosić i prosić o drugą szanse, wiem że to może być ciężkie ale
obiecuje że się poprawie i już nigdy nie popełnię tego błędu, jednym słowem byłem głupi że dopuściłem się owego czynu i jeszcze raz chciał
bym przeprosić wszystkich a zwłaszcza KSF, ARCON, oraz zarząd SAMD którego byłem pracownikiem. Proszę o drugą szansę oraz przebaczenie.
Pozdrawiam 

Z poważaniem Szymon (xXVirtexXx)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin