Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Doświadczonym Przewoźnikiem KubiNXooN.

Polixon
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

POm2o1r.thumb.png.3b7b0ef48b4e4578dbd5d5b4f7342e14.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Polixon z Redakcji 4Life News.
Zapraszam wszystkich do przeczytania wywiadu z Doświadczonym Przewoźnikiem @KubiNXooN.

Po2AmCf.png

waDi6yi.png

Po2AmCf.png

P — Polixon
K — KubiNXooN

Po2AmCf.png

P: Hej, Starszy Redaktor Polixon, chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Witam, z tej strony Doświadczony Przewoźnik KubiNXooN z Transport Of San Andreas, czemu nie.

P: No to na początku opowiedz coś o swoim życiu. Skąd jesteś, jak masz na imię, czym się interesujesz etc.
K: No więc nazywam się Jakub, mam 15 lat i pochodzę z Białegostoku. Na co dzień chodzę do 1 klasy technikum mechanicznego. Interesuję się motoryzacją, autobusami, różnego typu jazdami na rowerze oraz koszykówką.

P: Zdarza Ci się grać na innych serwerach na platformie MTA niż 4Life?
K: Od czasu do czasu zagram sobie na jakimś innym serwerze.

P: Jak znalazłeś się na serwerze 4Life?
K: Do gry na serwerze doszło z czystego przypadku. Graliśmy ze znajomym w Bus Simulator 18, po jakimś czasie znudziło nam się granie ciągle w jedną grę, więc zaproponował, żebym pobrał GTA SA i tam sobie coś znajdziemy. Znaleźliśmy serwer 4Life i postanowiliśmy zagrać. Z czasem kolega dostał bana, a ja stwierdziłem, że zostanę tu na dłużej, aż do dzisiaj.

P: Dlaczego wybrałeś akurat ten serwer? Nie myślałeś o przejściu na inny?
K: Po utworzeniu konta oraz rozpoczęciu rozgrywki na serwerze odczułem, że serwer ma swój własny klimat. Wielu graczy na początku mi pomogło z kupnem auta, zarabianiu na pracach. Nie myślałem wtedy o przejściu na inny serwer. Tutaj mi się podobało.

P: Posiadasz przegraną dosyć niezłą sumę godzin na serwerze. Ile osiągnąłeś przez ten czas? Jaka jest szacunkowa wartość Twojego majątku i co się na niego składa?
K: Przez cały przegrany czas na serwerze dostałem się do frakcji Transport Of San Andreas. Co do majątku, nie posiadam jakiejś wybitnej sumy — licząc ostatnio, wyszło coś koło 600k.

P: Żałujesz poświęconego czasu na serwer?
K: Oczywiście, że nie żałuje tego czasu. Przez ten czas poznałem masę znajomych.

P: Grasz w inne gry niż MTA? Jak tak to jakie?
K: Oprócz MTA, gram też w OMSI 2, Counter Strike, czasami Minecraft.

Po2AmCf.png

GHNzosP.png

Po2AmCf.png

P: Przejdźmy może na temat biznesu — znajdujesz się w 41.St Mechanized Infantry Division. Jak długo już jesteś w tym biznesie?
K: W biznesie jestem od ponad pół roku.

P: Dlaczego wybrałeś ten biznes, a nie inny?
K: Biznes ten wybrałem, ponieważ w tamtym okresie interesowałem się mocno działaniami wojskowymi. Również znajomy polecał mi ten biznes, więc napisałem podanie podczas rekrutacji, dostałem się i jestem w nim aż do dziś.

P: Na czym polega praca pracownika tego biznesu? Jakie są Twoje obowiązki?
K: Praca w biznesie jest różna, patrole, różnego typu akcje, we współpracy z biznesem 4Wars. Obowiązkami moimi jest norma raz w miesiącu.

P: Poleciłbyś innym ten biznes? Myślisz, że jest to dobry wybór dla każdego?
K: Oczywiście, według mnie każdy może dołączyć w szeregi biznesu, nie ma tutaj dużych obowiązków, prócz normy. Biznes poleciłbym każdemu.

Po2AmCf.png

smuE6B3.png

Po2AmCf.png

P: Rozumiem. Zejdźmy z tematu biznesu, również poza biznesem jesteś we frakcji TSA. Jak długo już w niej zasiadasz?
K: We frakcji jestem od 14 miesięcy, wliczając w to odejście na miesiąc.

P: Podobnie jak z biznesem — dlaczego wybrałeś akurat tę frakcję?
K: Wybrałem tę frakcję z prostego powodu, kiedyś sporo bawiłem się w tak zwanego ubera. Z czasem postanowiłem, że napiszę do tej frakcji.

P: Na czym polega służba zwykłego pracownika TSA?
K: Oczekiwanie na postoju na pojawienie się zlecenia, przyjmowanie zleceń, oczekiwanie na klienta, wyruszenie do wskazanego celu.

P: Co Ci się najbardziej podoba we frakcji? Są rzeczy, które byś zmienił?
K: Atmosfera we frakcji jest rzeczą, która mi się najbardziej podoba. Na chwilę obecną, nie widzę potrzeby żadnej zmiany.

P: Polecasz frakcję osobom myślącym nad złożeniem podania?
K: Tak, frakcja nie jest wymagająca, więc mogę z miejsca polecić złożenie podania innym.

Po2AmCf.png

jK4y6jD.png

Po2AmCf.png

P: Zahaczmy również o temat organizacji. Wydaje mi się, że jest dużo graczy zastanawiających, do której dołączyć. Ty znajdujesz się w Family Drivers, mógłbyś opowiedzieć coś o tej organizacji?
K: Family Drivers jest organizacją, która posiada sporo pojazdów, ale nie to jest w niej najważniejsze. Najlepszym co organizacja posiada, jest atmosfera, panująca wewnątrz. Można tutaj naprawdę świetnie i miło spędzić czas.

P: Polecasz innym tę organizację?
K: Oczywiście, każdy może dołączyć w szeregi organizacji, zwłaszcza w aktualnie trwającej rekrutacji.

P: Czy były momenty w Twojej "karierze" na serwerze 4Life, gdzie czułeś takie wypalenie, że chciałeś całkowicie porzucić to wszystko? Jak sobie z takimi sytuacjami radzisz?
K: Raz w całej rozgrywce poczułem wypalenie oraz brak czasu na grę na serwerze. W tamtej sytuacji podjąłem decyzję, że zrobię sobie przerwę na miesiąc. Jak widać, pomogło.

P: Posiadasz jakiś cel na serwerze, który chciałbyś osiągnąć?
K: Głównym celem na serwerze jest, dostanie się na rangę Support.

P: W takim razie życzę Ci powodzenia! Kończąc wywiad — chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Chciałbym pozdrowić wiele osób, między innymi Ciebie oraz @Refelek*, @IwanMaster, @K4fulsky., @HefreyPL, @Halloween, @WAF3L, @Sheeker, @Rafcio947, @PLojTEk, @Versi*, @Busiek, @MateuszXQ, @pawelosuwa, @TheHonda*, @$Damixpl$, @Dawidosa, @Frapis, @Pawi., @Tusin, @Szczureek, @SpeedPower, @Krop., @SNowRC3, @Lajk*, @zloty113, @koziolox10, @Matie18, @Kragenss, @Czapla*, @Skrzattt*, @Dubaj, @Astonish, @Ven33r., @Blender., @HyperSonic0, @GhostTownPL, @progenxd, @Dzierzyk..

Po2AmCf.png

Dziękuje wszystkim serdecznie za przeczytanie wywiadu!

u63jn3J.png

Autoryzował:  @Blender.

POm2o1r.thumb.png.3b7b0ef48b4e4578dbd5d5b4f7342e14.png

Edytowane przez Blender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin