Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Ferii oskarżony przez Mietekk

Mietekk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Ferii
    Data i godzina zdarzenia: 21-03-2022 około 22:30
    Pełen opis sytuacji: Funkcjonariusz Ferii strzelał do osób w strefie DM, po czym uznał że "stwarzają zagrożenie dla funkcjonariusza" i posadził mnie w więzieniu za Ostrzał  w stronę sapd. Ale skoro stał poza strefą DM to nie dostawał obrażen więc nie powodowało to  żadnego zagrożenia w jego stronę. Funkcjonariusz zachował się bezkarnie więc mam nadzieję że ta sytuacja więcej się nie powtórzy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/kjMraM7

Witam, Sergeant I Ferii z San Andreas Police Department. 

Zacznę od faktu iż skarga ma niewłaściwy wzór, a w samej skardze są zawarte rzeczy które nie miały miejsca.

Cytat

po czym uznał że "stwarzają zagrożenie dla funkcjonariusza"

Na jakiej podstawie stwierdziłeś iż zatrzymałem cię z tym powodem? Ja osobiście nie napisałem nic, a nic takiego. Rzeczywisty powód zatrzymania został tobie podany od razu po czynnościach związanych z przedstawieniem się oraz okazaniem stopnia: [2022-03-21 22:28:36] [Output] : Ferii [144]: Powodem zatrzymanai jest ostrzał w stronę PD.

Cytat

posadził mnie w więzieniu za Ostrzał  w stronę sapd. Ale skoro stał poza strefą DM to nie dostawał obrażen więc nie powodowało to  żadnego zagrożenia w jego stronę.

Tak, faktycznie prowadziłem ostrzał do graczy którzy znajdowali się na strefie DM, jednak zgodnie z punktem 41 zasad wewnątrz frakcyjnych, jak najbardziej mogłem otworzyć ogień do osób które strzelały do mnie będąc na strefie DM, pomimo iż nie otrzymywałem od nich kompletnie obrażeń.

Myślę że wszystko wyjaśniłem jak najbardziej jasno i zrozumiale - nie mam nic więcej do dodania. 

Z poważaniem Sergeant I Ferii

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin