Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Wantedmax, oskarżony przez TwerkingMaster.

TwerkingMaster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TwerkingMaster
Nick osoby oskarżonej: @Wantedmax
Powód napisania skargi: Powodem mojego złożenia skargi na @Wantedmax, jest bardzo nieciekawe z jego strony zachowanie dotyczące zabranego pojazdu z giełdy Linden Station, Las Venturas (zdjęcie poniżej). Zatrzymałem swój pojazd na równe trzydzieści trzy sekundy, pracownik bez żadnego RP, choćby prośby o przestawienie/opuszczenie pojazdu, założył blokadę, podjechał lawetą i zabrał mi pojazd w środku ze mną (wyrzucając mnie z pojazdu przez wsadzenie pojazdu na lawetę). W logach, jest widoczne gdy pracownik założył mi blokadę w pojeździe, po prostu napisałem "Sure."; zliczając czas od zgaszenia silnika, zaciągnięcia ręcznego i zwinięcia gry w celu odpisania na wiadomość na Messengerze, pracownik podszedł, założył blokadę i tyle. Nie zostałem w żaden sposób upomniany, poproszony o przestawienie, bądź opuszczenie pojazdu. Czas mojego unieruchomienia pojazdu nie zaliczał się za postój pojazdu, za który ostatecznie mój pojazd został odholowany. 
Dowody: Niestety, z powodu wysypania się GeForce Experience nie mam nagrania wideo, ale mogę przedstawić to w logach oraz zdjęciach. Myślę, że późniejsza rozmowa z graczem nie była na najwyższym poziomie ;) 

Poinformowanie gracza o skardze:
AyvrkSg.png

Miejsce mojego zatrzymania pojazdu (za widocznym znakiem):
FK9ESI9.png

Powód oraz screen z parkingu policyjnego:

kggpVZO.png

Screenshoty z rozmowy oraz logów:
hrMg1lE.png

j4YQ0BA.png

fd93oEl.png

Witam, z tej strony Budowlany Wantedmax z San Andreas Road Assistance.
§12. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.
● Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

dowód: https://imgur.com/a/NivEESW

Czekam na rozpatrzenie przez zarząd, miłego dnia!

Edytowane przez Wantedmax
dodanie paragrafu 12.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin