Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam pięknego Admirala DSD 12ns (Cudna Lampa :O)

J0hnny_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Admiral DSD
ID: 98569
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 189,6km
Dodatki: felgi (1097), moduł UP3, niestandardowe lampy (███) (Kawa)
Cena: Oferty poproszę
Coś od siebie: Najlepszą ofkę jaką dostałem jakoś chwile po zamontowaniu lamp to 470k a w wymianie 500k // Dowód na to że jest 12ns ( >> XQward [18]: chcialbym cię poprosić o sprawdzenie adasia dsd ktory ns id 98569 jezeli mozna :D << XQward [18]: 12) // Chciałbym zaznaczyć, że jeżeli oferty mnie nie zadowolą bądź będzie brak zainteresowania pod tym tematem to autko zostaje u mnie :D
SS’y: https://imgur.com/a/LOxJGSD

Edytowane przez J0hnny_

3 godziny temu, J0hnny_ napisał:

Nie wiem czy tam zera zapomniałeś napisać na końcu czy poprostu żarty sobie robisz, proszę o poważne ofki i czytanie ze zrozumieniem treści w ogłoszeniu.

nie, nie pomyślałem o tobie na końcu tej liczby :)

wycofuję

Edytowane przez Orbit
kupiłem coś innego

58 minut temu, Orbit napisał:

nie, nie pomyślałem o tobie na końcu tej liczby :)

430k ps

To pomyśl o sobie bo chyba twoje iq kończy się na tej liczbie :> Odnoś się z szacunkiem troszkę do graczy. I nie wyskakuj z takimi tekstami do mnie bo nie jestem twoim koleszką :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin