Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika NoVoQ, oskarżony przez MustHate.

minecraftmaciek2010PL.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MustHate
Nick osoby oskarżonej: @NoVoQ
Powód napisania skargi: Bezpodstawne odcholowanie pojazdu do przechowywalni pojazdu 
Dowody: https://imgur.com/a/cHf35d1

Rozpisujac sie, chodzi o to ze pojazd zostal wziety z terenu prywatnego bez prośby wlasciciela tego terenu. Jest to baza organizacji i jak widac na ss ostatnim kierowca ktory postawil tam pojazd byl czlonek organizacji ktory mial pelne prawo by tam zostawic klocuszka. A NoVoQ bezpowodu go odcholowal do przechowywalni

Witam, z tej strony Budowlany NoVoQ z San Andreas Road Assistance.
Na początek zacytuję "Jest to baza organizacji i jak widac na ss ostatnim kierowca ktory postawil tam pojazd byl czlonek organizacji ktory mial pelne prawo by tam zostawic klocuszka."
Proszę mi powiedzieć jak to miał być członek organizacji? Na dowodzie widać wyraźnie że pojazdu w owej organizacji nie ma. 

2 minuty temu, NoVoQ napisał:

Proszę mi powiedzieć jak to miał być członek organizacji? Na dowodzie widać wyraźnie że pojazdu w owej organizacji nie ma. 

pojazdu nie ma w organizacji ale zaparkował go tam jej członek (wlasciciel posiadłości to moj znajomy i mam prawo tam parkować), pozatym zadna osoba z organizacji nie prosiła cie o odholowanie go 

6 minut temu, NoVoQ napisał:

No to od tej osoby dostałem zlecenie z prośbą o odholowanie pojazdu co zrobiłem i dałem pojazd do przechowywalni.

A kim jest ta osoba? to jakis admin czy coś? go nawet w org nie ma i cos mowisz, a @jaj00rpotwierdz ze mam pozwolenie by tam stać

Edytowane przez MustHate
tak

1 minutę temu, jaj00r napisał:

Witam jestem właścicielem posesji z której został zabrany klocuszek. Czy do jasnej cholery człowiek który dał zlecenie odholowania pojazdu był jakoś uprawniony do tej rzeczy? NIE! Włascicielem? NIE! Nawet się nie upewniłeś, nie sprawdziłeś kto jest właścicielem posesji, MustHate posiada lokatora na obu blipach, ale mniejsza. 

Bardziej mnie zastanawia twoja znajomość z regulaminem frakcji, bo takie proste rzeczy oraz najważniejsze podstawy z tego regulaminu są kluczowe a ty ich najwidoczniej nie znasz xD

To fakt popełniłem błąd nie upewniając się kim jest ta osoba i czy mam pełne prawo odholować ten pojazd. Przepraszam was Panowie najmocniej za mój błąd.

Dobrze, dziekuje za przyznanie sie bez zbednych dyskusji ze zabrales nielegalnie klocuszka. Domagam sie zwrotu pieniedzy za taxówke która wiozła mnie okrezna drogą na przechowywalnie abym wyjal klocka, paliwo które straciłem wracając spowrotem na baze. (czekamy na rozpatrzenie przez zarząd, na poważnie domagam sie ukarania pracownika)

Edytowane przez MustHate
zarzad moglby zle zrozumiec prosbe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin