Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na karolx123 - oskarżony przez TastePDW

Taste*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @karolx123
    Data i godzina zdarzenia: 04.04.2022 okolo godziny 0.40
    Pełen opis sytuacji: Podczas pościgu jeden z funkcjonariuszy najechał na mnie racherem przez co mnie zbugował, moim zdaniem pojazd powinien zostać odbugowany a pościg kontynuowany
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://zapodaj.net/ccbec225f8482.png.html

Ja, TastePDW zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Police Officer III + 1 karolx123
Wjechałes na strefe DM dwa razy, przesiadłeś się dwa razy do innego pojazdu, były wydawane na Ciebie zgody, między innymi na skracanie zakrętu (+ miałeś przebitą opone w Sanchezie, którym pod koniec uciekałeś) zajechałem Ci drogę w uliczce, a Ty się niby  zbugowałeś w ziemi. To, że się zbugowałeś to nie jest Nasza wina, my robiliśmy to, co do Nas należy. Warto również wspomnieć, że u Nas nie byłeś zbugowany, a Twój motocykl normalnie leżał na ziemi. 

Nie ,,niby" tylko na pewno sie zbugowałem w ziemi po taranie przez ranchera, tłumaczyłem wam wtedy ze sie zbugowalem (co widac na screenie) a wy mieliscie mnie gdzies. W poscigu uczestniczyl jeden z moderatorow przez co mogl mnie w kilka sekund odbugować i moglibysmy kontynuowac poscig. Zalozmy ze bez zbugowania sie sancheza po taranie bym wam po prostu uciekl i mialbym wpis, a przez to ze juz prawdopodobnie byliscie zmeczeni poscigiem to chcieliscie go jak najszybciej zakonczyc poniewaz nawet nie chcieliscie zebym wam wyslal screena w ktorym byl pokazany zbugowany sanchez przez co musze odczekac ponad 3 godziny wiezienia, slabo panowie

Edytowane przez TastePDW
przypadkiem usunalem jedna linijke

Nawet nie wiem co mam o tym myśleć, moim zdaniem cała ta skarga nie ma żadnego sensu. Sam zdecydowałeś, że wjedziesz sanchezem z przebitą oponą w dość małą uliczkę, dalej były to normalne procedury pościgowe, mieliśmy Cię puścić wolno, byś sobie dalej uciekał? 

Funkcjonariusze nie ponoszą winy za błędny synchronizacji, których faktycznie nie mogą zweryfikować.

Przyjmuje tutaj tłumaczenie funkcjonariusza.

22 godziny temu, karolx123 napisał:

Police Officer III + 1 karolx123
Wjechałes na strefe DM dwa razy, przesiadłeś się dwa razy do innego pojazdu, były wydawane na Ciebie zgody, między innymi na skracanie zakrętu (+ miałeś przebitą opone w Sanchezie, którym pod koniec uciekałeś) zajechałem Ci drogę w uliczce, a Ty się niby  zbugowałeś w ziemi. To, że się zbugowałeś to nie jest Nasza wina, my robiliśmy to, co do Nas należy. Warto również wspomnieć, że u Nas nie byłeś zbugowany, a Twój motocykl normalnie leżał na ziemi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin