Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Korni. -oskarżony przez Skislak,*

Skislak,*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Korni.

Data i godzina zdarzenia: 03.05.2022 lekko po 21:00

Pełen opis sytuacji: Miałem pościg, opony w moim samochodzie zostały przebite. Próbowalem czekać na kolegę i jezdzić tak żeby policja mnie nie złapała. W pewnym momencie jadąc 20km/h funkcjonariusz Korni. Postanowił wyciągnąć mnie z samochodu. Dlaczego wyciągnął mnie jak byłem przypięty pasami, i wogóle dlaczego mnie wyciągnął jak jadę? 

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Korni..

Ⓘ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu

Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 200 minut/y.

Więcej dowodów dodam jutro po południu. Totalnie nie mam humoru i nie mam chęci już odpalać kompa. Na tą chwile mogę napisać ze Korni. Tłumaczył się tym że był blisko samochodu i mógł mnie wyciągnąć. (Dodam jutro)

Ja, Skislak,* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Skislak,*

[2022-05-03 21:12:46] [Output] : Ⓘ Zostałeś wyjęty z pojazdu, a następnie zakuty przez funkcjonariusza Korni..

[2022-05-03 21:13:05] [Output] : * Korni. wyciÄ…ga kierowce z pojazdu, powala i zakuwa w kajdanki

[2022-05-03 21:13:48] [Output] : Korni. [201]: Był Pan na tyle blisko że spokojnie mogłem Pana złapać.

Tylko to mam. Powtórek nie miałem włączonych bo nie sądziłem że taka rzecz może się przydarzyć.

Witam, Sergeant I Korni.

Wyciągnąłem Cię z pojazdu ponieważ miałem taką możliwość  "(m.in.  mała prędkość pojazdu ze względu na przebite opony lub swobody dostęp do kierującego przez brak drzwi bocznych", jak widać na załączonym obrazku https://imgur.com/a/r2cvXks). Pozdrawiam

31 minut temu, Korni. napisał:

Witam, Sergeant I Korni.

Wyciągnąłem Cię z pojazdu ponieważ miałem taką możliwość  "(m.in.  mała prędkość pojazdu ze względu na przebite opony lub swobody dostęp do kierującego przez brak drzwi bocznych", jak widać na załączonym obrazku https://imgur.com/a/r2cvXks). Pozdrawiam

Funkcjonariusz wyjaśnił.

@Korni. na kolejny raz - staraj się bardziej rozbudować odegranie akcji, możliwe, że wówczas będzie to bardziej zrozumiałe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin