Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika M1CH4K oskarżony przez Poga*

Poga*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Poga*
Nick osoby oskarżonej: @M1CH4K
Powód napisania skargi: Brak odegrania RP.
Dowody: https://imgur.com/a/RP4gdKP

Gracz nie odegrał RP po za giełdą już, gdy napisałem, że napisze skargę to sie cofnął i nagle odegrał. Dodatkowo na aktywnej służbie prowokował mnie:

M1CH4K [200]: mut xD

M1CH4K [200]: nie dziękuj

Witam 

Tak było ,ale cofnąłem się i odegrałem wiec nie wiem w czym problem,a co do prowokacji to ciebie nie sprowokowałem ,tylko brzydko się wyraziłeś na czacie to poszedł log do administracji i zostałeś ukarany,że masz muta to miej pretensje do siebie a nie do mnie. :D Pozdrawiam 

10 minut temu, M1CH4K napisał:

Tak było ,ale cofnąłem się i odegrałem wiec nie wiem w czym problem

Problem w tym, że słowo się rzekło i gdybym nie poinformował na chacie, że napisze skargę to byś go nie zrobił.

11 minut temu, M1CH4K napisał:

a co do prowokacji to ciebie nie sprowokowałem

Spoiler

Prowokacja – podstępne i celowe działanie osoby trzeciej mające na celu spowodowanie reakcji ofiary prowokacji, zazwyczaj szkodliwej dla niej i często dla osób z nią związanych lub organizacji, jak np. uzyskanie odpowiedzi, informacji, wywołanie silnych emocji, niekontrolowanego zachowania, złamanie prawa.

No jak wyżej, to według mnie napisanie: 

M1CH4K [200]: mut xD

M1CH4K [200]: nie dziękuj

M1CH4K [200]: a ty nie masz nic do roboty ?

M1CH4K [200]: czemu nie odpowiadasz na pytanie? - bo mam mute xD

18 minut temu, M1CH4K napisał:

tylko brzydko się wyraziłeś na czacie to poszedł log do administracji i zostałeś ukarany,że masz muta to miej pretensje do siebie a nie do mnie.

Ja mam pretensje o logi wyżej i zrobienie rp po upomnieniu, a nie o to, że wysłałeś reporta. To świadczy tylko o tym jakim typem osoby jesteś. 

Te z tym czy nie masz nic do roboty nie było do ciebie tylko do kolegi obok no może się pośpieszyłem ale odegrałem więc nie wiem czemu masz dalej o to problem :) .A to że napisałeś skargę to o tobie też świadczy jaką osobą jesteś. :) 

Witam

Wyszło trochę z pośpiechu :( przeważnie zabieram samochody gdzie nie ma graczy w pobliżu i no przy tej giełdzie się za bardzo zapędziłem.Oczywiście na moją niekorzyść,ale rp później zostało odegrane tak jak powinno być odegrane,zrobiłem błąd ale go naprawiłem a mimo to młody skargę napisał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin