Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Lekarzem Specjalistą .Mich4U

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4Life News. Zachęcam was do przeczytania wywiadu z Lekarzem Specjalistą @.Mich4U.

5D4B3bb.png
3.png
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

M - @.Mich4U

5D4B3bb.png

P - Cześć, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji. Jesteś chętny na parę pytań?
M - Cześć, z tej strony Lekarz Specjalista Michał, chętnie odpowiem na twoje pytania.

P - To na dobry start, opowiesz coś o sobie?
M - Dobrze. Mam na imię Michał, pochodzę z miasteczka położonego w województwie podlaskim i we wrześniu skończę 18 lat. Na co dzień jestem osobą towarzyską, często spotykam się z moimi znajomymi i razem chodzimy na orlik pograć w piłkę lub pojeździć na rowerach. Jestem również osobą pomocną, miłą i tolerancyjną, nie lubię krzyczeć na innych, lecz często zwracam uwagę innym osobom, jeżeli zachowują się nie właściwie. Moje zainteresowania to sport, polityka, geografia, historia i gry komputerowe. W przyszłości planuję studiować stosunki międzynarodowe.

P - Jak odkryłeś serwer i jak wyglądały twoje początki?
M - Na serwer przyszedłem 2 lata temu, kiedy to inny, konkurencyjny serwer zaczął upadać. Zobaczyłem, że serwer 4Life cieszy się dużą popularnością i gra tu codziennie bardzo duża liczba osób. Moje początki wyglądały pewnie tak samo, jak u każdego gracza — ciężka praca na magazynie w celu zarobienia na 1 auto. Pamiętam, że jak zarobiłem już 3000PLN na najtańsze auto, którym wtedy był walton, to przeszedłem piechotą dystans z Bayside Marina na giełdę Foster Valley, tylko dlatego, że nie było wtedy w pobliżu ani uberów, ani taxi. Z każdym dniem powiększałem swój majątek i pewnego razu postanowiłem napisać podanie do frakcji San Andreas Police Department. Byłem zaskoczony, kiedy mój nick pojawił się na liście osób, które się dostały i wtedy zaczęła się piękna przygoda, którą wspominam do dzisiaj. Jestem już na serwerze 2 lata i nie żałuję ani jednej przegranej sekundy, ponieważ jest to zdecydowanie najlepszy serwer, na jakim kiedykolwiek grałem.

P - Jak wyglądają twoje statystyki? Ilość godzin, poznanie osób, dużo tego jest?
M - Obecnie posiadam przegranych 2145 godzin, mam 35164 LP oraz 5204 punkty respektu. Na serwerze mam wielu znajomych, z którymi stale utrzymuje dobry kontakt, moja lista znajomych zawiera 93 nicki, a to nadal nie wszystkie osoby, które dobrze znam. Posiadam również 15 samochodów, o które stale dbam i staram się je ulepszać.

P - 2 tysiące godzin to sporo czasu, nie żałujesz go? Myślisz, że mógłbyś go lepiej zagospodarować?
M - Tak jak już wcześniej powiedziałem, nie żałuje ani jednej sekundy. Poznałem na serwerze wielu wspaniałych ludzi, z którymi wspólne granie i współpracowanie to czysta przyjemność. Większość tego czasu spędziłem podczas aktywnej służby we frakcjach San Andreas Police Department oraz San Andreas Medical Department i mogę śmiało powiedzieć, że nie mogłem tego czasu zagospodarować lepiej, ponieważ według mnie są to dwie najlepsze frakcje na serwerze.

P - Właśnie, frakcja, w której jesteś SAMD. Skąd pomysł, żeby napisać do niej podanie?
M - Przyszedłem do frakcji SAMD, ponieważ kiedyś na konkurencyjnym serwerze również byłem w podobnej frakcji, która zajmowała się ratownictwem medycznym. Była to moja pierwsza frakcja w życiu i bardzo mi się spodobała, więc postanowiłem stale poszerzać moją wiedzę o medycynie i kiedy nie wiedziałem co ze sobą zrobić, to postanowiłem napisać podanie do San Andreas Medical Department, czego nie żałuję, bo spotkałem tu masę wspaniałych ludzi. Azę, która jest na stanowisku Profesora Nauk Medycznych, znam już od około 3 lat, więc był to również jeden z powodów, dlaczego wybrałem akurat tę frakcję.

5D4B3bb.png
4.png
5D4B3bb.png

P - Myślisz, że osiągnąłeś wszystko, co jest ci potrzebne we frakcji, czy dążysz do czegoś więcej np. zarząd?
M - Jestem człowiekiem ambitnym, więc celuję bardzo wysoko i tak, dążę do wstąpienia w szeregi zarządu zarówno we frakcji, jak i w biznesie oraz organizacji. Codziennie ciężko pracuję na moją reputację oraz poświęcam dużo czasu, żeby moje szanse na awans były coraz większe. Wiem, że mogę dać z siebie jeszcze więcej, ale czasami po prostu trzeba odpocząć od nadmiaru obowiązków, a potem działać jeszcze lepiej i efektywnej.

P - W takim razie przejdźmy do organizacji. Czemu akurat stanęło na Olimp?
M - Wybrałem organizację Olimp, ponieważ jest ona według mnie największą i najpopularniejszą organizacją na serwerze. W skład naszej organizacji wchodzi wielu przedstawicieli administracji oraz osób wysoko postawionych w wielu frakcjach, oraz biznesach. Jest tutaj wspaniała atmosfera i świetni ludzie, z którymi można wspólnie pograć albo rozmawiać godzinami.

P - Przechodzimy do biznesu, czemu postawiłeś na 41 st. MID?
M - Wybrałem 41 st. Mechanized Infantry Division, ponieważ interesuje się wojskiem i patrolowanie terenu San Andreas sprawia mi dużą przyjemność. Na co dzień pomagamy frakcjom SAPD, SAFD oraz SAMD, więc nasz biznes jest bardzo pożyteczny. Mamy dostęp do broni, wielu pojazdów, samolotów i helikopterów, które nie są dostępne dla zwykłego gracza. W wojsku poznałem również dużo miłych i towarzyskich osób, z którymi bardzo dobrze się współpracuje i pomaga społeczeństwu.

5D4B3bb.png
2.png
5D4B3bb.png

P - Gdyby nie było wojska, jaki biznes byś wybrał?
M - Wybrałbym prawdopodobnie biznes 4Wars, ponieważ posiada on również dostęp do broni i organizuje on różne ciekawe operacje, np. napady na banki, porwania itp.

P - To oderwijmy się od gry. Masz cechę, która denerwuje inne osoby?
M - Hmm... ciężko powiedzieć. W prawdziwym życiu jestem tak spokojny, że prawie nigdy nikogo nie zdenerwowałem. Jedyną cechą, która mogłaby denerwować to mój brak punktualności, aczkolwiek nie poniosłem z tego powodu jeszcze żadnych konsekwencji.

P - Zapomniałem zapytać, próbowałeś dostać się kiedyś do administracji serwera?
M - Tak, próbowałem. Piszę podanie podczas prawie każdej rekrutacji, pisałem już z 6-7 razy, lecz jeszcze się nie dostałem. Za każdym razem piszę moje podanie od serca i staram się, żeby dobrze się je czytało. Nigdy się nie poddam i będę próbować cały czas, dopóki nie dostanę szansy, ponieważ jest to dla mnie bardzo ważna rzecz, ale jako support ponosisz również ogromną odpowiedzialność.

P - Gdybyś miał możliwość cofnąć czas na serwerze, zrobiłbyś to?
M - Tak... cofnąłbym czas do dnia, w którym zostałem wydalony z frakcji San Andreas Police Department. Popełniłem wtedy ogromny błąd i chciałbym kiedyś zmazać tę plamę i to jakoś naprawić, lecz na razie kontynuuję swoją przygodę w San Andreas Medical Department.

P - Gdybyś dostał dofinansowanie wakacji, które miejsce byś wybrał do odpoczynku?
M - Zdecydowanie poleciałbym do Los Angeles, jest to miasto, które uwielbiam, ponieważ jest pięknie położone i nocą wygląda niesamowicie. Niestety panuje tam ogromna przestępczość, a na ulicach jest dużo bezdomnych, ale nawet to nie powstrzymałoby mnie, żeby się tam udać.

P - Jeżeli miałbyś milion złotych, na co byś je wydał?
M - Na pewno wydałbym część na wyjazd do Los Angeles, kupiłbym jakieś drogie Audi, kupiłbym sprzęt do grania, a resztę zachowałbym na przyszłość lub oddał bliskim.

P - Dzięki, koniec! Chcesz kogoś pozdrowić?
M - Tak, chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD ( zwłaszcza @MaTiX^ bo poprosił ), cały Olimp oraz biznes 41st. Mechanized Infantry Division. Życzę również każdemu spokojnych i udanych wakacji i miłego dnia dla każdego, który to czyta.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

undefined_-_Imgur_7.png

Autoryzował: @Blender.

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez Blender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin