Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Młodszym Prezenterem Xaroo!

EMGies
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hs4AxSOxjDlvd5AJTrkpZdYgnSudglnQaSBHAapv6yIpAa7R53kiLNUipmBsZmSfdIDQmK1MoUMwwUKY7xkr76k0SOqfuKfivP6dbF4gHkicIZu0u14gbLJOVOEMsVFk6-_c_Ig7XOqX6Zb49oQnV-4
Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @MatiGames_ z Redakcji 4Life News.
Chciałbym was zaprosić do przeczytania wywiadu z Młodszym Prezenterem @Xaroo

Ztm4S7OqP4d19w8urSJDZYXxXNx6hNPVjvvLQAfDR6BuIpOIcBTirGnnQp8taQ_YJOTetbgl6OIUdY0_5ReqNaeFTr7VVzsab6p3kSVcXar3gTBUKr2TrSMj8FGa5fdnp_pJT7dB3dKE9iQnkWtMo_U

c0pIo5j-sq2r09BMSxrJL3p-bz4OQQhRFEYOZijV6mjAS_wdIdSEAfYhQ2rgzAbPibw_8wftl7YiEcVVHE1l0tSN18gstql4ldWuIj2ZmtsiiUBnN3_cXo6myTwW3CqtQJAh9TVpVHKjnL-4Ida3JQc

Ztm4S7OqP4d19w8urSJDZYXxXNx6hNPVjvvLQAfDR6BuIpOIcBTirGnnQp8taQ_YJOTetbgl6OIUdY0_5ReqNaeFTr7VVzsab6p3kSVcXar3gTBUKr2TrSMj8FGa5fdnp_pJT7dB3dKE9iQnkWtMo_U

M - @MatiGames_
X - @Xaroo

M - Witam, tu Młodszy Redaktor MatiGames200 z Redakcji 4Life News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań dotyczących twojego życia, świata wirtualnego oraz MTA:SA. Nie stanowi to dla Ciebie problemu?
X - Witam, z tej strony Początkujący Prezenter Xaroo z radia 4Music, z przyjemnością odpowiem na twoje pytania.

M - No to super, standardowo, opowiesz coś o sobie naszym czytelnikom
X- Mam na imię Kacper, mam 16 lat. Pochodzę z małej miejscowości na Podkarpaciu a dokładnie Krosna. Uczęszczam do drugiej klasy technikum o profilu Technik Pojazdów Samochodowych. W wolnym czasie lubię sobie pograć w MTA, League Of Leaguends i inne tego typu gry.

M - Ciekawe, grasz MTA haha. Od kiedy jesteś w tej sieci serwerów, w tym na 4life?
X - Mój staż w MTA to około cztery/pięć lat więc coś tam wiem. Grałem na innych, jakiś tam serwerach głównie testując MTA. Na 4life jestem około 2 lata a dokładniej od piętnastego stycznia roku 2020.

M - No to dość długo w tym siedzisz! Widzę, że na 4Life masz przegrane 593 godzin. Nie żałujesz tego czasu?
X - Raczej nie ponieważ poznałem wiele wspaniałych osób, z którymi kontakt mam do dziś. Nie żałuję ani minuty, mimo że były takie chwile, w których odczuwałem znudzenie i chciałem odejść z serwera. Wiem, że mogłem ten czas przeznaczyć na coś bardziej pożytecznego.

M - Wzruszające, próbowałeś kiedyś napisać w szeregi ekipy administracji?
X - Nigdy nie próbowałem, natłok obowiązków jest tam pewnie duży. Aby dołączyć do ekipy serwera trzeba mieć dużo czasu, myślę, że w niedalekiej przyszłości napiszę podanie.

M - W takim przypadku, życzę powodzenia. No dobra. Jest coś, Co byś zmienił na serwerze?
X- Wydaje mi się, że nowa praca będzie dobrym rozwiązaniem. Te, co są teraz powoli się nudzą. Na serwerze można też ulepszyć optymalizacje, poza tym chyba wszystko jest okej.

M - W zasadzie jest to dobry pomysł, skąd pomysł na nick Xaroo?
X - Wydaje mi się, że nie ma większej historii dotyczącej mojego nicku. Ten nick towarzyszy mi około trzy lata wymyśliłem go na poczekaniu.

M - Mhm, no dobra rozumiem. Nie jesteś w żadnej frakcji oraz organizacji, planujesz to zmienić, skąd taka decyzja?
X - Tak, napisałem rekrutację do San Andreas Road Assistance, w organizacji żadnej nie jestem i raczej nie planuję być, ponieważ mam grupkę znajomych, z którymi się trzymam. Jeśli miałbym w jakiejś być, to raczej zastanowiłbym się nad założeniem swojej.

E2mVcahhsyvVYVf9d5mm522m3eUdeAHGfIk0wL6ypQJGVVlMUeVhn-mGokn0nvpXqqIpjSpfnUwf1bAyrtNmqN0GUODKZbmhO4dEUu6HIt9c3hbxZyIhoQmR5tOK7uiW-4zhaufZeeX4i9egTrUKY-4

M - Rozumiem, życzę powodzenia! Powoli będziemy przechodzić w temat Radia 4Music. Jak długo jesteś już w biznesie oraz jak wygląda atmosfera w nim?
X - W radiu jestem około miesiąca i atmosfera jest dość przyjemna. Zarząd jest miły oraz bardzo pomocny - nie muszę czekać kilku godzin, aby otrzymać odpowiedź na nurtujące mnie pytanie. Jeśli chodzi o członków biznesu, także są bardzo sympatyczni, dogaduję się z nimi.

M - Rozumiem. Jak wyglądają u was audycję, jak łączycie się z naszym serwerowym radiem?
X - Nie jest to zbytnio skomplikowane, wystarczy posiadać potrzebną aplikację, dzięki którym zdejmę autopilota i pojawię się na audycji. Można je niestety prowadzić w ograniczeniu czasowym -  stażu (akademii) maksymalnie trzydzieści minut, jako pełnoprawny godzinę lub za pozwoleniem zarządu nawet dwie godziny. 

M - Przed każdą audycją emocję są inne? Czy stopniowo starasz się opanowywać stres, rozwijając się dalej?
X - Na początku, gdy zaczynałem swoją przygodę z radiem, był stres i to bardzo duży. Teraz gdy nabieram doświadczenie oraz staż staję się to i łatwiejsze, oraz to uczucie jest mniejsze. Można powiedzieć, że z czasem nabiera się pewności, no ale to chyba normalne.

M - Okej, uważasz, że biznes jest godny polecenia dla innych graczy?
X - Tak, jestem w stanie polecić każdemu, nawet jeśli nie jesteście pewni swoich sił, każdy może spróbować, ponieważ w radiu jest doświadczona kadra szkoleniowców, która wszystko Ci wytłumaczy, jak nie zrozumiesz nawet dwa razy.

M - Jesteś zadowolony z tego co aktualnie osiągnąłeś na serwerze, jaki jest twój stan majątku?
X - Wydaje mi się, że na pewno mogło być lepiej, przez te dwa lata robiłem sobie wiele przerw od serwera. A to mi się nie chciało, a to coś. Wiem, że może być lepiej, ale nie jest też źle!

M - Jaki jest twój cel, może nawet marzenie do osiągnięcia na serwerze?
X - Na pewno jest to wbicie tysiąca godzin na serwerze oraz maksymalnego poziomu na każdej z prac dorywczych. A z pojazdów to chciałbym posiadać Ranchera longa oraz Turismo.

M - O kurczaki, bardzo drogie, ale też fajne pojazdy. Gdybyś na serwerze dostałbyś milion, co byś za to kupił?
X - Chciałbym dokończyć projekt Sentinela oraz może jakieś pieniądze przeznaczyłbym na stworzenie swojej organizacji, oraz bazy dla niej, a gdyby coś zostało jakieś eventy dla graczy oraz pojazdy do organizacji. Trzeba się bawić, bo to gierka!

M - Dobra, dziękuje za wywiad, nie mam więcej pytań. Chcesz kogoś pozdrowić - to ten moment!
X - Pewnie pozdrawiam @Kretu_, @Johny*_* oraz ciebie.

M - Dziękuje oraz oczywiście dokładam się do pozdrowień!

Dziękuje wszystkim za przeczytanie powyższego wywiadu. Chciałbym zachęcić do pozostawienia reakcji pod wywiadem, oraz do opinii w komentarzach!

6O4YuAAd4FCoiAFGyunfUXnvU9cTJfoGJOfgNYUP4wiNIonzcmNdgU0ABkijWBIXO0h_FW_ijGsqM0TexC_Tnq_y3AVdKM1XEcTbUtOOcIMLYdY-5pC779nH8yYfGk0kMRi764omqh-IQQbtZXysvJY

Autoryzował: @Blender.

Edytowane przez Blender.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin