Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

jogurcik, wiecej mowic nie trzeba <3

Naturalny1991
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

zapewne większość was mnie pamięta źle, albo w ogóle mnie nie pamięta. Postanowiłem wrócić do mojego ulubionego serwera przez którego raz nawet płakałem (kidalert xD). Chciałbym wrócić ponieważ nie mogę zapomnieć SAMP'ów, warhammera i innych. Pewnie nikt mnie tu już nie zna, ale mogę wam zapewnić że dawna nienawiść naturalnego została zniszczona, chciałbym dodać że już dojrzałem do niewyzywania każdego więc jedyne co odemnie możecie oczekiwać to pomoc i śmieszkowanie, chce rozpocząć tutaj gre na nowo, nie mam kompletnie nic oprócz kilku osób które mnie znają bo utrzymuje z nimi kontakt na FB, chciałbym tutaj napisać dlaczego mnie tyle nie było, nie było dlatego że zbierałem na nowy, lepszy komputer na który zbierałem od 4 miesięcy, już go mam w sumie ale kupno klawiatury oraz monitora by się przydało, bo granie w 4k na telewizorze jest naprawdę nieprzyjemne :D. Nie pamiętam czy miałem wrogów czy coś, ale chciałbym jedno. Aby każda osoba która mnie pamiętała / znała napisała zemną jakieś skojarzenie czy coś w ten deseń. 

Z poważeniem, Naturalny.

Witam Cię ponownie.

Ja Cię dobrze znam.

Wiesz , że mam szansę z Twojej skargi na mnie w obronie Marianka odzyskać Supportera w najbliższym czasie?

W profilu u mnie masz więcej informacji - wejdź, przeczytaj datę 27.07.2016... Zobacz w profilu u mnie co @ZbyK pisał w apelacji o supporta - jego post jest zacytowany.

I mam taką nadzieję, że już takich skarg nie zobaczę MOIMI OCZAMI od Ciebie na moją osobę.

Więc zgoda do końca? Bo ja na tak jestem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin