Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad Supporterem Gryczuu

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

undefined_-_Imgur_1.png

Witam, z tej strony Starszy Redaktor @Piko0412 z Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania wywiadu z Supporterem @Gryczuu.

5D4B3bb.png
img%5D
5D4B3bb.png

P - @Piko0412

G - @Gryczuu

5D4B3bb.png

P - Cześć, z tej strony Starszy Redaktor Piko0412 z Redakcji 4Life News. Jesteś chętny na parę pytań?
G - Witam. Oczywiście, bardzo chętnie odpowiem na pytania, które przygotowałeś.

P - To standardowo, opowiesz coś o sobie?
G - Jestem Piotrek i pochodzę z małej wsi w województwie śląskim. Niedawno ukończyłem ostatnią klasę szkoły podstawowej i aktualnie mając już 15 lat po wakacjach, będę uczęszczał do technikum na profil informatyczny.
Interesuję się programowaniem, tworzeniem grafik i delikatnie obróbką filmów — głównie tym, co z komputerem jest związane. Poza grami komputerowymi bardzo lubię uprawiać sport między innymi jeździć na rowerze i wychodzić, pobiegać szczególnie wieczorami/nocami, bardzo lubię panujący wtedy klimat. Myślę, że tyle wystarczy.

P - Skąd dowiedziałeś się o istnieniu serwera? Dlaczego ten? Jak wyglądały twoje początki?
G - Mój początek z MTA zapoczątkowała propozycja znajomego, który polecił mi tę grę w 2018 roku. Nie byłem do niej przekonany i miałem problem z jej instalacją. Jednak pograłem trochę, dorobiłem się pierwszych dwóch aut, jakim był Picador 1.6 i Manana 1.4, lecz od gry szybko odszedłem, bo przegrałem zaledwie kilkanaście godzin. Na początku 2020 roku powoli sobie przypominałem o niej i wtedy ponownie powróciłem do gry. Od tamtego czasu na serwerze gram dość regularnie, lecz zdarzy mi się czasem jakaś mała przerwa. Jeśli chodzi o inne serwery, to 4Life jest jedynym, na którym można i będzie możliwość mnie zobaczyć.

P - Ile masz przegrany godzin na serwerze? Uważasz, że mógłbyś je lepiej zagospodarować?
G - Jakoś przedwczoraj udało mi się przekroczyć 3000 godzin spędzonych na serwerze. Czy żałuję? Nie. Przez ten czas poznałem bardzo dużo ludzi i przeżyłem różne przygody z każdą z nich, które sprawiały, że rozgrywka była i jest bardzo przyjemna i ciekawa. Jednak muszę przyznać, że gra pochłania bardzo dużo czasu w ciągu dnia, co na razie nie jest dla mnie wielkim problemem, lecz chciałbym za jakiś czas to zmienić i skupić się bardziej na prywatnym życiu niż tym w grze.

P - Jaki masz majątek? Co wchodzi w jego skład? Uważasz, że to dużo, czy mogło być więcej?
G - Mój majątek jest dość trudny do oszacowania, ale na chwilę obecną mogę wycenić na okolice 14/15 milionów. Jeśli chodzi o posiadane przeze mnie pojazdy, to są nimi pojazdy na unikatowych malinowych lampach, których jestem wielkim fanatykiem, a w swojej kolekcji posiadam 3 takie pojazdy, które budują prawie cały mój majątek. Dokładnie są nimi: Sultan 2.2FT, Huntley 2.2 i Buffalo 2.2, oprócz tych pojazdów posiadam również ,,Kryjówkę" obok Fort Carson i eventowe Virgo. Majątek według mnie jest średni w porównaniu z innymi graczami, lecz dla mnie jest wystarczający. Chciałbym jedynie kiedyś odkupić pojazd, na którym bardzo zależy mi od początku mojej rozgrywki, jeśli tylko będę miał taką możliwość i mój majątek na to pozwoli.

P - W której rekrutacji dostałeś się do administracji? Jaka była pierwsza reakcja na szansę?
G - Każde podanie starałem się pisać jak najstaranniej, ponieważ miałem świadomość, że w moim wieku trudno będzie otrzymać taką szansę, zwykle spędzałem nad takim kilka godzin. Od osiągnięcia wymaganej liczby godzin pisałem podanie chyba w każdej rekrutacji, ale w końcu się zniechęciłem i gdy został otworzony kolejny nabór, stwierdziłem, że sobie odpuszczę między innymi z racji, że miałem przed sobą egzaminy do napisania i nie chciałem mnożyć sobie obowiązków. W ostatniej rekrutacji jak można się domyślić, dostałem szansę wykazania się w gronie ekipy serwera, a pierwszym uczuciem, jakie towarzyszyło, mi przeglądając wyniki, było zdziwienie i lekkie niedowierzanie, potem byłem z tego powodu bardzo szczęśliwy, a emocje bardzo pozytywne.

P - Czy twoja gra na serwerze zmieniła się od dostania rangi?
G - Myślę, że tak. Bardzo dużo czasu spędzam na pomaganiu graczom i dbaniu o porządek na serwerze. Jest to dla mnie w pewnym sensie ,,nowość", ponieważ moja rozgrywka nie kręci się tylko wokół zarabiania na pracach dorywczych, frakcji czy handlu.

P - Co jest na twojej liście obowiązków i jak dajesz z nimi rade?
G - Tak jak już wspomniałem, jest to głównie pomaganie graczom w problemach, z którymi się zmagają i dbanie o porządek na serwerze. Na razie nie posiadam więcej obowiązków związanego z daną rangą, wraz z awansami w ekipie powiększa się zakres możliwości, więc obowiązki też są wtedy większe — to czy będę miał kiedyś możliwość pełnienia funkcji na wyższym stanowisku, akurat nie wiem, ale jestem zadowolony z obecnej rangi i danych mi obowiązków, z których nie mam problemu się wywiązać.

P - Skąd pomysł na napisanie rekrutacji do ekipy serwera?
G - Głównym powodem było coraz większe znudzenie normalną rozgrywką, lubię próbować nowych rzeczy, ponieważ to one sprawiają, że spędzanie na serwerze jest ciekawe.

P - Grasz w jakieś inne gry poza MTA? Jeśli tak, wymień je.
G - Na chwilę obecną główną grą, w którą gram jest MTA, czasami zdarza mi się zagrać w League of Legends, Rocket League, World of Thanks czy Minecraft. Bardzo lubię również przejechać jakąś traske w ETS'ie.

P - Jesteś w SARA, czemu akurat ta frakcja? Poleciłbyś ją dla innych?
G - Z całą pewnością, na służbie występują ciekawe możliwości wykonywania akcji RP, zarząd jest aktywny i dba o swoich pracowników, nie mówiąc już o dobrej atmosferze i wspaniałych ludziach. Frakcja SARA była moją pierwszą frakcją i jedyną, w której osiągnąłem jedno z najwyższych stanowisk, aktualnie bliżej mi do tej z dołu, niż do tej u góry, ale spowodowane jest to ponad półroczną przerwą od pracy we frakcjach.

5D4B3bb.png
1.png
5D4B3bb.png

P - Nie ma cię w żadnym biznesie, dlaczego?
G - Tak, aktualnie nie jestem w żadnym biznesie i raczej nie zamierzam do jakiegoś dołączyć. Byłem kiedyś w Buildings4you, lecz odszedłem z powodu małego zniechęcenia się do pracy w biznesie, nie czerpałem z niego prawie żadnych zysków i po prostu stwierdziłem, że to nie dla mnie.

P - Jesteś w organizacji Olimp, dlaczego ta organizacja?
G - W czasach kiedy byłem jeszcze początkującym graczem, bardzo dużo słyszałem o tej właśnie organizacji. Zawsze miałem z tyłu głowy, że jest ona tą jedną z największych, więc jeśli była rekrutacja, a ja nie byłem w żadnej, to chętnie pisałem podanie. W organizacji są bardzo fajni i pomocni ludzie, na co dzień jest również bardzo miła i niekiedy żartobliwa atmosfera.

P - Masz jakąś cechę, która denerwuje innych?
G - Jest to dość trudne pytanie, ponieważ sam tego nie wiem. Nie spotkałem się jeszcze ze zdenerwowaniem innych, które było spowodowane jakąś konkretną cechą mojego charakteru. Czasami zdarza mi się zrobić coś głupiego, o czym czasami nie mam za bardzo pojęcia, a mogło kogoś urazić.

P - Jeśli wiedziałbyś, że masz ostatnią godzinę życia — co byś zrobił?
G - Na pewno nie spędziłbym tego czasu przed komputerem. Jednak co bym zrobił, zostawię tylko dla siebie.

P - Co zmieniłbyś na serwerze?
G - Serwer według mnie bardzo dobrze funkcjonuje, więc nie mam za wielu pomysłów do zmian. Może jak kiedyś coś mi przyjdzie do głowy, to złożę jakąś propozycję, ale na ten czas nie mam nic gotowego.

P - Masz jakiś ulubiony gatunek albo wykonawców muzyki?
G - Nie mam ulubionego konkretnego gatunku muzyki, bardzo często słucham różnych wykonawców nawet tych puszczanych w radiu. Głównie są to utwory, które wpadną mi w ucho i jestem w stanie ich słuchać nawet w pętli. Jeśli miałbym wymienić to głównie: White2115, Mata, Gabbs, chivas, kizo, blacha, Bedoes...

P - Jeżeli musiałbyś zmienić miejsce zamieszkania, gdzie by to było?
G - Na ten moment mieszkam na wsi, ale w przyszłości, jeśli miałbym taką możliwość, chciałbym zamieszkać w większym mieście. Zawsze podobało mi się życie, gdzie praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki, myślę, że dobrze odnalazłbym się w takim miejscu.

P - Jesteś w życiu szczęśliwy? Jeżeli tak bądź nie, powiedz dlaczego.
G - Niestety nie potrafię jednogłośnie odpowiedzieć na to pytanie. Jest to pytanie dość wkraczające w życie prywatne, o którym nie chcę się powszechnie za bardzo dzielić. Jednak mogę przyznać, że prawdziwie będę szczęśliwy w życiu, gdy będę robił, to co lubię, posiadał prawdziwych przyjaciół i kochającą dziewczynę u swojego boku.

P - Masz jakąś osobę w życiu, co cię inspiruje?
G - Szczerze, nigdy nie miałem swojego ,,idola", do którego bym się upodabniał lub chciał być taki jak on. Jeśli podoba mi się czyjeś podejście do życia, czy osiągnięcia staram się czerpać dobry przykład i mieć na swój sposób podobne postępowanie, lecz nie tyczy się to konkretnie jednej osoby.

P - Chciałbyś zrobić coś w życiu, czego jeszcze nie zrobiłeś?
G - Pojechać na plażę w Stegnie, poza tym raczej nic

P - To już jest koniec! Chcesz kogoś pozdrowić?
G - Tak, chcę pozdrowić kilka osób @AmzeK@Pjot3req, @JAGUARR47, @zloty113@Via@Yayami'o'mate@Matie18, @Nixon_, @nerosky, całą ekipe serwera, frakcję SARA i organizację Olimp.

5D4B3bb.png
4.png

5D4B3bb.png

3Rh3oIf.png

Autoryzował: @MateuszXQ

undefined_-_Imgur_1.png

Edytowane przez MateuszXQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin